halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Ekorrhjul

Kategori: Allmänt

Jaha, då känner man redan att ekorrhjulet har börjat snurra igen. Redan inne på andra jobbveckan och helgen passerade i rasande fart! 

Spenderade typ 5 timmar i tvättstugan i lördags, köpt torktumlare som vi kopplade in och så gjorde vi om hela tvättstugan. Blev hur bra som helst! Sen blev det grill och mys med tjejerna hos Nadja på kvällen! Supertrevligt! I söndags var vi en sväng ut till Råby och badade, kollade på hus, storhandlade och lite annat. Bra helg, men den gick alldeles för snabbt!

Igår var familjen över på kräftskiva. Syrran och dom flyger hem till Dubai idag så vi passade på att ses allihopa:)
Veckan känns rätt fullspäckad så nu är det bara att tuta o köra!!

Bring on the weekend

Kategori: Allmänt

Första veckan avklarad och helgen firades in med lite grillat! Ska bli riktigt skönt att slippa ställa klockan imorrn. Blir lite fix och så här hemma och husvisning på söndag, annars är helgen faktiskt rätt oplanerad :) 

Nu en kvällspromenad så jag kanske blir av med krypningarna i benen, håller tummarna!

Trevlig helg!!

At the Office

Kategori: Allmänt

Ytterligare en dag på kontoret. Ryggen känns bättre idag så det känns skönt även om den inte är helt bra. En del möten idag, planering inför min föräldraledighet osv. Sen åker jag lite tidigare för att hämta Tyra på dagis :)

Solen skiner och humöret på topp! Bra dag! 

Back to reality

Kategori: Allmänt

Sådär då var semestern över på riktigt och man är tillbaka på jobbet, känns helt ok men satan så trött man är! Somna på soffan 8 igår och ändå som en zombie idag, hoppas det ger med sig. Ryggen tog stryk oxå av att sitta hela dagarna, men hoppas det blir bättre när man vant sig lite för det var mindre roligt!  Fint väder den här veckan och helgen ska ju bli riktigt fin så det känns bra! Och imorgon ska jag äntligen gosa bebis:)))

Hade en stolt och lycklig tjej igår morse oxå på väg till sin nya avdelning! Stoppa tiden!
 

v28

Kategori: Allmänt

Alltså tiden går så fort och nu känner man verkligen att det börjar hända grejer. Magen börjar dra iväg, man känner sig klumpigare, sammandragningar vid snabba promenader osv, men jag mår bra och ska absolut inte klaga då det är sånt som hör till. Vi är iaf nere på tvåsiffrigt och jag gissar att det kommer gå i en rasande fart som det gjorde med Tyra. När man kom ner under 100 dagar sa det bara svosch! 

Man längtar ju inte dåligt nu heller! Och i fredags valde äntligen Maggan & Johns lilla Maison att komma till världen<3 Sötaste lilla skrutten! Åh det gör ju inte att man längtar mindre och framför allt Tyra som oxå vill ha sin bebis:) 

Bra kväll

Kategori: Allmänt

Gårdagen skulle ha spenderats med grillfest hos Carola & Per men då Sam blev sjuk fick det ställas in. Jättetråkigt, men det är sånt som händer. 

Vi funderade ett tag på att åka till Sthlm istället, men ingen av oss orkade och sen hörde Olivia av sig och frågade om vi skulle ses ändå och så blev det. Vi var ett gäng som träffades hos några utav Carros kompisar och grillade och umgicks. Hängde ute i trädgården rätt länge tills kylan fick oss att gå in. God mat, gott sällskap, lite piano och gitarrspel och mycket sång:) En skittrevlig kväll helt enkelt! Jag höll iaf i till halv 1 sen kände jag att sängen lockade, hade dock velat stanna en stund till men vet att det bara hade straffat sig idag. Man ska väl avsluta när  man har som roligast? ;)

Veckan

Kategori: Allmänt

Jaha då har söndagen kommit och sista dagen innan vi alla ska tillbaka till verkligheten imorgon. Sorgligt men sant. Vi har haft en riktigt bra sista vecka. Strandhäng, mys med Simone och ungarna, fiskat, kvällspromenader, Skärgårdsvåfflan, grill och massa annat. Jag är mer en nöjd med våran semester! 

Smögen

Kategori: Allmänt

Hej hopp! 

Dålig uppdatering och det är väl lite så det ska vara under semestern, man prioriterar annat helt enkelt. Som att umgås med familj och vänner t ex ;)

Vi spenderade ju förra veckan i Smögen tillsammans med Fitri med familj. Bodde i ett jättemysigt hus med världens tomt, vedeldad bastu och grejer. Vilken kanonvecka! Skönt att komma bort hemifrån och få lite miljöombyte. 

Vi strosade på Smögenbryggan, åt skaldjur, grillade, badade bastu, hängde på stranden, fiskade krabba, kasta pil och bara umgicks. Barnen hade ju varandra oxå så dom lekte hela dagarna. Så jäkla mysigt! 

Bjuder på lite bilder från veckan:) Längtar tillbaka!

Tack Smögen för en toppenvecka! Åkte även förbi Oscars pappa på vägen hem som bor strax utanför Gbg, där blev det umgänge och grill.


Familjemys

Kategori: Allmänt

I helgen har det ju varit festdagar här i Nyöan. Var nere en sväng både fredag & lördag. Tyra fick åka lite karuseller, handla,  strosade runt lite, och träffade på folk. I fredags var jag även ute med tjejerna på O'Learys och åt middag. Maten var ok men vi fick ju vänta på den typ 1 1/2 timme och det kan jag tycka var lite väl länge. Men vi hade tur med vädret och fick ändå lite sommarkänsla när man satt där ute på terassen med solen i ansiktet:) idag har vi haft riktigt familjemys, myste i soffan hela morgonen sen åkte vi ut till Oxelösund för lite lunch på Camilla & Puttes. Riktigt god burgare faktiskt. Sen åkte vi en sväng till Jogersö där vi bara gick runt och myste, strosade i strandkanten och fånga fisk med en hov, gungade lite och busade på gräset. Sen bakade jag och Tyra en kladdkaka som vi nu hade som kvällsfika tillsammans med jordgubbar och glass, mums!!!

Under veckan lämnar vi nypan en stund och åker till Smögen med Timmy & Fitri med familj. Blir skoj!!