halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

v34

Kategori: Allmänt

Då var man inne i v34 och det närmar sig med stormsteg. Åhhh, längtar så jag spricker nu, och det gör jag ju typ..haha;) Vill bara att bebis ska va här. Vi alla längtar! Börjar bli riktigt nyfiken på vem det är som gömmer sig där inne oxå, kille eller tjej. Jag har en känsla av en tjej men man vet ju aldrig. Den här graviditeten har ju inte varit något lik den förra, men magkänslan säger ändå tjej. Blir kul o se:) 

Tjejmys

Kategori: Allmänt

Ingen bra vecka då min rygg vart kaos. Var ju hemma i tisdags, jobbade onsdag och nästan hela torsdagen innan jag fick bryta och åka hem och så blev jag hemma igår. Fortfarande svinont och håller tummarna för att det ska bli iaf lite bättre under helgen så jag kan jobba i veckan. Sjukt drygt det här! 

Tyra sov hos farmor igår sådär lite spontant då dom ville låna henne och Tyra absolut ville åka dit så jag och Oscar passade på att gå ut och käka. Blev plankstek på St Anne. Riktigt gott! Sen blev det hem till soffan igen, får ju så jäkla ont av att sitta för länge. Idag kommer det bara vara jag och Tyra hemma då älsklingen är på öl och whiskymässan i Sthlm. Vi ska på kalas hos en av hennes dagiskompisar och sen ska vi bara mysa hemma ikväll tror jag. Morgondagen kommer spenderas med husvisningar och en sväng på barnloppis. 

49 dgr kvar nu tills bebis är beräknad. Så svårt att ta in att vi snart ska ha en sån där liten hemma igen<3 Längtar ihjäl mig!!! Ska bli så kul o se Tyra som storasyster oxå:)


Stopp

Kategori: Allmänt

Idag tog det stopp. Så jäkla ont i ryggen  så jag tog mig inte ens till jobbet. Sovit flera timmar och resten av tiden har jag spenderat liggandes på soffan då det är allt jag klarar av just nu:( Hoppas verkligen det vänder för det här är inte kul. Hoppas på att kunna gå imorrn för då har jag vattengympan oxå som jag tänkte kanske kan underlätta lite om jag har har tur. Håller iaf tummarna, men resten av den här dan kommer att spenderas här...

Tens

Kategori: Allmänt

I torsdags var jag hos sjukgymnasten och hämtade ut min tensapparat och tur var väl det för jag hade fan inte överlevt dagen utan den. Vaknade och hade sjukt ont i ryggen redan från start vilket var mindre kul! Men med hjälp av den har jag ändå kunnat vart uppe och donat lite. Så skönt att man kan gå runt med den på och få lite el i kroppen ;)

Plockat och donat lite här hemma idag, så nu börjar det bli lite ordning. Håller på och gör om lite oxå och det blir faktiskt riktigt bra! Kommer lite bilder när det är klart. Köpt en vagn till grodan i magen oxå så check på den med! Skönt att ha det klart nu och vi är jättenöjda med den:)

Igår var vi hemma och sen avslutade vi kvällen som resten av Nyköping och tittade på matchen när Erik Skoglund boxades. Grymt duktig och måste vart skönt för honom att vinna på hemmaplan. 

Nu lite avkoppling framför tv:n innan vi drar igång en ny vecka.

Puss o hej!

Weekend

Kategori: Allmänt

Nu har vi återigen tagit helg och jag har redan bestämt att det blir myskläder för hela slanten denna helg. Kommer dona och så här hemma och lite så, men bort med sminket, upp med håret och mysbyxor på och så kommer iaf jag spendera min helg. Orkar inte med kläder som trycker och känna sig klumpig o jävlig. Usch! Ska bli sååå skönt! 

Slutet på v32 nu, i helgen byter vi vecka igen. Helt sjukt va fort det går. Vart tar tiden vägen?

Nu är man mörkhårig igen iaf. Känns rätt skönt faktiskt! Kommer trivas i detta i vinter:) Trevlig helg!

Premiär!!

Kategori: Allmänt

Veckan har gått hur fort som helst och jag kan inte fatta att det redan är torsdag imorrn, men inte mig emot då helgen alltid är välkommen:)

Idag var det premiär för vattengympa. Har aldrig testat tidigare och hade inte aning om vad jag hade att vänta mig, men hört att det ska vara skönt när man är gravid och OM det va!!! Helt underbart! Fick ju detta som rehabträning för min rygg av sjukgymnasten. Så skönt att få känna sig lite lätt och smidig en stund istället för fet och klumpig och att få röra på kroppen lite eftersom jag tom har promenadförbud nu. Passade på att simma oxå. Och att man dessutom kunde röra sig utan att få ont. Så till er gravida, detta rekommenderas starkt!!!

Sitter just nu i soffan men hårfärg i huvet. Verkligen på tiden då det har 3 månader sen sist. Lite orolig över resultatet då jag hade så mycket olika färger i håret nu och solblekt på det, men håll tummarna för mig! Kanske man får känna sig lite fräsch till helgen.

Dags att skölja ur! Nu kör vi, full fart mot helgen!! Och imorrn väntar middag på fika med ett gäng brudar, najs!


Ledig!

Kategori: Allmänt

Så skönt med en ledig fredag! Verkligen njutit av dagen och vilket väder oxå. Dagis var stängt så jag och Tyra har hängt hela dan, soffmys, besök hos bm, häng med Maggan, Colin & Maison..hur skönt som helst!

Allt var bra med bebis, mysigt att Tyra fick följa med oxå. Hon tyckte det var spännande ett lyssna på hjärtljuden och vara med:) Fick tid hos läkaren i början av oktober oxå för att se hur det gått med ryggen och foglossningen. Så vi håller tummarna att det hjälper med vattengympan och tensen nu! 

Blev en kvällsfika på Espresso House med Jutta igår. Sjukt mysigt dom har fått det på deras servering där och speciellt nu när det börjar bli mörkt ute. Update och massa snack och vips hade timmarna gått :) Fick även färga ögonbrynen och fransarna igår, äntligen!!! Verkligen inte en dag för tidigt! Så nu får man äntligen känna sig som människa igen;)

Nu tar vi helg här hemma och njuter av ledigheten! Gör det du med!!

Trött

Kategori: Allmänt

Fy! Idag är ingen bra dag. Det är tungt och jag har ont. Ryggen dödar mig idag och fogarna börjar göra ont. Trött som ett as är jag oxå. En riktigt jobbig dag som gravid. Man ska ju inte gnälla för mycket och jag har överlag mått väldigt bra den här gången, men nu börjar det kännas att man är inne på sluttampen och idag var verkligen ingen bra dag. Vill bara gå och lägga mig, men sover inge bra nu heller så det känns lönlöst. Nä fy, hoppas verkligen på en bättre dag imorgon! Känns underbart att va ledig på fredag!!! 

Det var allt för nu!

Tack o hej från en höggravid tjej ;)

Matkasse

Kategori: Allmänt

Så trött på att tänka ut vad man ska äta hela tiden så denna veckan testar vi matkasse. Viktväktarkassen från CityGross fick det bli. Kände att jag iaf ville ha lite bra varierad mat. 

Första dagen idag och jag är toknöjd än så länge. Enkelt, gott och smakrikt var kvällens mat:) Biff á la Lindström. Imorgon blir det fisk, spännande.

Gör en utvärdering när veckan är slut!


Noll energi

Kategori: Allmänt

Startade dagen med frukost på Espresso House med Maggan, Fia och Carro. Lika trevligt som alltid! Kände mig dock halvdan redan imorse, har sen varit helt tom på energi hela dagen och extremt trött. Däckade på eftermiddan nån gång och sov en timme, sjukt skönt. Nu försöka ladda inför jobb imorgon, totalt opepp. Undrar mest hur jag ska ta mig upp men på nåt sätt går det alltid. 4-dagars vecka framför mig då jag är ledig på fredag så det är iaf skönt! Godnatt!

HELG!!

Kategori: Allmänt

En efterlängtad helg har tagit sin början efter en minst sagt hektisk vecka på jobbet. Så skönt och välbehövligt med lite ledighet. Blev bortskämd igår med blommor och choklad och imorse med sovmorgon och uppdukad mysfrukost! Han är ju bara bäst!!! 

Nu på väg till Maggan & John för häng och bebismys och så kan huliganerna få leka av sig lite:) Imorrn väntar brunch med tjejerna! Resten lämnar vi oplanerat, tänkte nog mest bara ta det väldigt lugnt! Behövs just nu känner jag!

Önskar er en trevlig helg!!

Tiden går

Kategori: Allmänt

Tiden går och jag är skitdålig på att uppdatera, jag vet! Ytterligare en vecka har passerat, tittade på hus igen och på tomt. Huset stack iväg i budgivningen så det var skrattretande. Förstår inte hur det kan gå upp så mycket, helt sjukt! Så inte värt det. Vi kollar ju på att bygga oxå, men vill ju helst ha en tomt här i närheten och det är svårt:(

I helgen firade vi Fanny som fyllde 30! Riktigt trevligt och bra styrt! God mat, roliga lekar, tårtbuffé...you name it! Tack gumman för en bra kväll!!

I söndags blev det en skön promenad i skogen med mina älsklingar. Kände mig stressad och uppe i varv och då är typ skogen bästa sättet att få en o varva ner. Det hjälpte bra denna gång med:)

Helgen gick alldeles för snabbt och nu är en ny vecka i full gång. Var hos sjukgymnasten igår som tycker jag ska va sjukskriven 50% då jag börjat få problem med ryggen och bäckenet när jag sitter och står så mycket på jobbet och i bilen på väg dit och hem. Men jag är inte redo att dra ner på jobbet än så jag försöker hålla i ett tag till. Ska testa massa grejer för att kunna fortsätta så länge som möjligt, men det är inte kul dom dagarna det är som värst. Jobbade över idag oxå så det blev en sån där 13 timmars-dag:( Dumt gjort!

Imorrn vänder veckan och snart är det helg igen! Sjukt skönt! Ingen som känner någon som har hus att sälja i Oppeby/Harg?

Snart sängen, inte pigg idag.
Tjing!