halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Snart jul

Kategori: Allmänt

Tiden går och det är bara en vecka kvar till jul! Det var lucia i helgen, vi var på lussefirande med hästshow och ponnyridning i närheten av svärmor, Tyra var överlycklig när hon fick rida:) 

Sen var det luciafirande på dagis i måndags. Dom var så duktiga<3 Nästan så man fick en liten tår i ögat.
 Annars rullar dagarna på, fullt upp med en nyföding och en 3-åring här hemma. Men myser för fullt. Nu försöker jag få till julklappar och sånt. Skönt ändå att vi snart går in i januari för då är vi på rätt sida av året igen:)

Stoppa tiden

Kategori: Allmänt

Herregud stoppa tiden!!! Den bara flyger förbi och jag hinner inte med. Lilleman är redan 2 1/2 vecka och jag undrar fortfarande vad som hände. Han är iaf hur snäll som helst, ingen gnällbebis. Äter som en häst och sover en del med. Men han har redan börjat vara vaken lite mer. Denna vecka gick vi tillbaka till verkligheten. Oscar till jobbet och Tyra till dagis. Om hon hade saknat sina kompisar:) Jag premiärade idag och tog en promenad till dagis för att hämta Tyra, det gick bra men känner mig lite öm nu såhär efteråt. Foglossningen som gör sig påmind. Men SÅ skönt att röra lite på sig och få lite luft! 

Vi har mest myst hemma, börjar få lite ordning på vardagen, haft en del besök och så. Man har haft att göra så att säga. Julen närmar sig nu med stormsteg. Klädde granen i helgen, eller Oscar och Tyra gjorde medan jag och Lucas tittade på. Han ska minsann alltid äta vid rätt tidpunkter ;) Snart har denna vecka gått och helgen är här igen, jag vill att tiden ska stå still ett tag. Men vi har ju saker att se fram emot oxå, typ att Oscar ska vara ledig i 3 veckor till och att det bara är 2 månader kvar tills vi flyttar till huset!!! Woop!

Detta får räcka för nu, dags för middag.

Nu är HAN här

Kategori: Allmänt

Äntligen har han kommit, våran lilla Lucas. Det blev en pojke! En vecka efter beräknat datum kom han. Det blev en snabb och intensiv förlossning och ingen bedövning hanns med. Blir ingen lång uppdatering nu, tänkte bara meddela att han är här, han är underbar och vi är just nu hemma hela familjen och njuter av vårt lilla mirakel<3