halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Michael Kors

Kategori: Allmänt

Får ju inte glömma snyggaste väskan av alla som jag fick i present av min älskling! Och han hade slagit in den så fint. Min alldeles egna Michael Kors väska. Som jag suktat, men tyckt att den kostar för mycket. Nu är den min :)))) och jag kommer aldrig släppa taget! I LOVE IT AND I LOVE YOU!!! Bättre kille får man leta efter<3




Bildbomb

Kategori: Allmänt

Hej.
 
Äntligen helg!! Tuff jävla vecka, men det har vart mycket oxå. Jobb och en del annat :) Iaf, festen var lyckad :) Mycket att styra med bara, var sjukt stressigt hela dan och sen var det dags, det droppa in folk och det fixades med välkomstdrinkar, mat, tårta och kaffe så när hela den balunsen var över så var det grymt skönt.
Fick sjukt bra presenter, tack alla!!! Bjuder på lite bilder från helgen, vissa passar bäst kvar i kameran, så dom får stanna där ;) Nu tar vi helg igen!
 
 

Tufft att fylla år

Kategori: Allmänt

Helt slut den här veckan, det är tufft att fylla år ;) Uppdaterar imorgon då jag förhoppningsvis är lite piggare efter en sovmorgon. Just nu är jag helt färdig. 



Vaken

Kategori: Allmänt

God morgon!!! 

Och vilken morgon sen, underbart väder även idag vilket passar perfekt till min fest ikväll :)))) 30 år imorgon...så självklart ska det firas! 

Jag firar aldrig min födelsedag annars, bara halvjämna och jämna så idag blir det klackarna i taket. Hoppas orken kommer finnas bara. Inte blivit mycket sömn den här veckan och nu hade jag ställt klockan på 8, men vaknade ändå nu innan 7 och kan inte somna om. Börjar tänka på allt som ska göras och nycklarna till lokalen ska hämtas vid 9 så det är väl egentligen bara och sätta igång:)

Skoj ska det bli iaf och solen gör ju så att humöret är på topp redan från start! Kommer ett gäng härliga människor och firar med mig:) Tyra får vara med från början och sen efter maten och sånt så åker hon hem med farmor. Men jag vill ha henne där från början, mitt lilla hjärta<3 

Fick blombud hem från mina kollegor igår oxå, så himla gulligt. Superfina va dom!

Nej, upp och hoppa! Ha en underbar lördag allihopa för det tänker jag ha! Hoppas man inte mår alltför taskigt imorrn på min födelsedag/mors dag ;)







Loving life

Kategori: Allmänt

Vad hände? Veckan flög förbi! Sjukt mycket nu så jag har varken haft tid eller ork att skriva nåt. Fullt upp på jobbet, alltså FULLT upp! Men dagarna går fort. Fullt upp med planering inför helgen oxå och vilket väder vi har, helt jävla AMAZING!!!! 

Igår var jag ute och käkade på Rhodos med Simone och Fanny. Mysigt! Kul och ses och så gör det veckan lite roligare att ta det en vardag:) Allt behöver ju inte läggas på helgerna. 

Idag har jag tagit hand om mig själv, behövdes efter en lång dag på jobbet. Åkte in tidigare imorse oxå. Åkte direkt till Dermalogica/Skin Brightening och fick brynen och fransarna färgade, blev sjukt nöjd som alltid! Hon är grym! Och nu sitter jag här hemma i soffan med färg i håret. Måste ju täcka dom där gråa stråna som kommer nu när man börjar bli gammal..haha! Ska fixa naglarna oxå men får se om jag tar det imorrn istället, börjar bli sjukt trött.

Imorrn blir det iaf VAB, Tyra har ögoninflammation och får inte va på dagis så Oscar va hemma idag och jag får ta imorgon. 

Så, en liten uppdatering om vad som händer just nu iaf. Imorrn ska jag leka kock och laga mat åt 35 pers...wish me luck ;)

Ut med er och njut av solen i helgen!!!






Fullt ös

Kategori: Allmänt

Helgen har gått i ett! Började dagen igår med hemsk huvudvärk, ingen jättebra start men det gav med sig efter ett par timmar. Donade här hemma och hade morgonmys med Tyra, klippte gräsmattan, sen iväg på kalas för att fira Nellie som fyllde ett. Bjöds på galet gott fika. Regnbågstårta, cupcakes och cakepops :) 

Vidare till Trosa för att kolla in brorsan och Petras nya hus och väl där blev det grill och häng med familjen. Riktigt mysigt hus och dom kommer få det jättebra där. Väl hemma var jag så trött så jag stupade i säng. Man är inte kaxig om kvällarna längre ;)

Idag startade jag dan med en prommis i Ekensberg med tjejerna. Mötte upp Olivia, Carola och Nadja och tog ett varv. Skön start på dagen. Hem och duscha och göra lunch. Iväg till stan för att uträtta ärenden, hem käka, städa, ut och rensa ogräs och nu...nu sitter jag äntligen i soffan och tänker inte göra en grej mer än att trycka på tvdosan. Så det så. 

Imorgon är det åter dags för jobb, åker in tidigt imorrn så jag hinner få in lite övertid. Tisdag blir det jobb i Sthlm. Kommer bli en galen vecka!!! Fyller ju kärring nästa helg så det är fullt upp med förberedelser för festen oxå...ska bli skitkul!!!!



Vårruset

Kategori: Träning

Precis landat i sängen efter en skön dusch efter att ha sprungit vårruset. Mitt mål var att springa hela rundan och JAG GJORDE DET :)))) Så jävla glad! Trots lite andningssvårigheter och paus från träning och så under semestern nyligen.  Känns så jävla bra! Det var jobbigt kan jag lova, men jag klarade det! 

Nu tänker jag nanna kudden och ladda för fullt ös på jobbet imorrn, sen är det helg! Woop!

Godnatt på er! 






Osams

Kategori: Träning

Just nu är jag och min kropp lite osams, det går inte riktigt som jag vill eller framförallt så orkar jag inte så mycket som jag vill. Mycket beror på dessa jävla pollen och det är jag väl medveten om eftersom jag har svårt att få luft, men det är ändå frustrerande. Ska preppa med allt inför Vårruset imorgon, brikanyl (så jag får nån luft alls), börjat en ny kortisonkur idag och så tabletter och spray så håller vi tummarna att det funkar!!! 

Här kommer även en liten före/efterbild som jag tog för typ 3 veckor sen. Det är 6 veckor mellan bilderna. Ser iaf lite skillnad, men det går ju aldrig så snabbt som man vill. Nu är det bara o fortsätta kämpa!!!



Hemma

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma igen. Har vart så trött sen vi kom hem igår morse. Sov ju ingenting natten till igår då vi reste, men nu börjar man återhämta sig :) 

Vi har haft en underbar semester bortsett från dom regniga dagarna. Man blir ju besviken på vädret, ville ju bara kunna sola och bada och leka med Tyra. Men 3 dagar regnade bort varav dom sista 2 så man var lite bitter innan man åkte hem, men resten av tiden var guld. God mat, härligt väder, massa bad bara avkoppling. Tyra älskade det! Vi har fan världens underbaraste unge<3 Inte ett gnäll från det att vi lämnade hemmet och på hela veckan, bara glad hela tiden, på flyget, på bussen, där borta...helt underbar! 

Orkar inte hå igenom alla bilder nu, bjuder på några få jag har i mobilen. 

Imorrn är det dax för jobb igen, jag förbereder mig för kaos ;)



















Njuter

Kategori: Allmänt

Njuter av tiden borta från vardagen. Igår tog vi en promenad längs strandpromenaden in till Fig Tree Bay och sen promenerade vi runt i flera timmar. Åt jättegod mat och bara strosade. Kul att utforska området lite och inte bara ligga vid poolen och med den underbara unge vi har så var det inga problem, inte ett gnäll på hela dan. Hon var så nöjd och glad så<3 Avslutade med lek nere på stranden.

Lite molnigt idag men varmt. Blir frukost nu och sen är det nog nån som vill bada :)



Semester

Kategori: Allmänt

Vi är på plats och har avverkat första dagen. Helt underbart väder! Inte helt fel att ligga i sängen på rummet och se havet utanför. Idag har vi solat, badat, utforskat området lite och lekt i massor. Tyra har även fått träffa Bamse, man blir så varm i hjärtat när man ser henne såhär glad. Hon är helt lyrisk. Hon badade och åkte vattenrutschkana hur länge som helst :) 

Det här kallar jag kvalitetstid<3



Resfeber

Kategori: Allmänt

Sitter här med väskor och kläder överallt. Tiden har gått så fort och nu är det dax, imorgon åker vi. Ska bli helt underbart att få åka bort med min lilla familj och bara va ett tag. Aldrig rest med barn tidigare, men det går nog bra :) Ska bli kul och se vad hon tycker om allt! 

Jag är trött så jag ska lägga mig och packar klart min väska imorgon bitti. Nu kommer resfebern smygandes ;)