halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Dubai

Kategori: Allmänt

Vi har det underbart! Solar, badar, äter gott, umgås, äventyrar och bara njuter av livet. Klockan är 00.30 så jag ska gå och sova. Tänkte bara uppdatera och säga att allt är kanon! Uppdaterar om jag hinner under veckan, annars blir det update när vi är tillbaka hemma i Svedala :) 

Ha det gott!

Arlanda

Kategori: Allmänt

Packad och klar, i bilen på väg mot Arlanda. Fan så skönt det ska bli! Allt har gått som smort nu på morgonen så det är skönt! Imorgon vaknar vi upp i Dubai!!!

Asså...

Kategori: Allmänt

Jag blir så trött ibland, på mig själv alltså. Har gjort ärenden och sånt som jag skulle men har jag ens börjat packa? Icke! Inte en pryl och nu är jag alldeles för trött. Tur det finns en dag imorgon oxå;)

Och ja blev det nån pizza? OM det blev. Första tuggan, mums! Men var det värt det sen. Herregud jag kommer nog aldrig mer äta pizza, max en slice då. Asså min mage dog! På riktigt dog! Hälften av kvällen fick spenderas på toaletten, ursäkta infon. Jag hade så ont sen, så inte värt det. Skitpizza! Haha! Tur den inte var äcklig iaf ;)

Sen har jag roat mig med mina mongon här hemma eller med och med, jag har skrattat åt dom. Mupp 1 & 2, så mycket kärlek<3

Packa

Kategori: Allmänt

Idag spenderas dagen med att göra ärenden och inhandla saker till resan, tvätta och börja packa. Jag vill ha det mesta klart idag så att man bara kan njuta av morgondagen. Då ska jag äntligen till Simone och få träffa lilla Nova:)

Igår var hela gänget hos svärmor för middag. Riktigt mysigt så vi var hemma rätt sent. Ikväll är det pizzatajm! Har inte ätit pizza sen förra året. Lovade att hålla mig borta från godis och skräpmat tills jag skulle åka och det har jag klarat så idag ska jag fan äta pizza och njuta, ingen ångest!!! Har vart sugen på en Batmanpizza från Kebabhouse i 2 veckor nu, så den får det bli:)

På tisdag åker vi - YEEY!!!


Var tar tiden vägen??

Kategori: Allmänt

Halva veckan har redan gått. Hemma med en sjuk Tyra i måndags och sen har det jobbats. Massor att göra nu innan jag går på semester så imorrn blir det övertid för att hinna med. Hunnit med två löprundor, en i måndags och en på lunchen idag. Känns skönt! Loppan mådde bättre och var tillbaka på dagis idag men fick feber igen nu på kvällen så vi får se hur hon mår imorgon. Pluttan! 

Ska bli så skönt att va ledig nu och komma bort. Är helt slut så det behövs verkligen. 17 hela dagar ska jag vara ledig, knappt så man tror det:) Ska bli helt underbart med sol, värme och tid med familjen<3

Stendörren

Kategori: Allmänt

Jaha, hur har vi spenderat våran helg?

Fredagkvällen spenderades hemma i soffan. Alldeles lagom tyckte jag, är helt slut på fredagar! Lördagen så gick vi upp vid 7, åt frukost och tog oss ut i det fina vädret. Tyra ville blåsa bubblor och gå till lekparken, och så blev det! Var ute nån timme och sen kom mamma och hängde med Tyra en stund så jag fick slita med mig Oscar ut på en löprunda i solen! Så skönt! Till kvällen sen åkte vi till Björnlunda och hälsade på Oscars pappa och Angelica som var här på besök. Där blev det middag och häng med syskonen oxå. 

Idag vaknade både Tyra och Oscar med feber, men båda piggade på sig så vi åkte till Stendörren med Fitri & familj. Grillade korv och hängde i solen, hur mysigt som helst!! Men febern kom tillbaka på Tyra sen och nu under kvällen blev hon riktigt hängig. Dagis är stängt imorgon så jag skulle ändå va hemma, hoppas hon känner sig piggare bara. Vill ju inte att hon ska va sjuk:( Men bättre nu än om en vecka när vi ska åka. Bara 4 arbetsdagar kvar!!!

Så summan av kardemumman en riktigt bra helg! Hur har din varit?

H A P P Y

Kategori: Allmänt

Veckan har rusat förbi i vanlig ordning, med både bra och mindre bra dagar, men allt som allt en bra vecka. Igår fick jag äntligen träffa Emma och se magen:) Jag och Carro mötte upp henne på O'Learys för middag igår. Mys!

Glömde träningsväskan när jag åkte till jobbet imorse och var så sur när jag kom på det, men det fanns nog en mening. Bestämde mig för att ta en första löprunda utomhus när jag kom hem. Lite bävande och helt utan några förhoppningar då jag inte sprungit ute sen november och inte inte på typ 2 månader heller. Hade ställt mig in på intervaller, springa/gå och var ok med det. Trodde typ jag skulle avlida ändå som man brukar göra när man haft uppehåll. Började springa och det gick som på räls! Hade inte en tanke på att stanna en enda gång och bra fart hade jag oxå :) Sprang hela rundan och det kändes bara så jävla bra när jag kom hem. Vilken känsla! Och vad jag saknat att springa ute. Men nu närmar sig våren och det är dax igen! This is my time to shine!


Måndag

Kategori: Allmänt

Första dagen på veckan gjord. Vaknade hyfsat pigg imorse faktiskt. Skulle kört ett styrkepass på lunchen, men blev en halvtimmes promenad i solen istället. Kände att jag behövde det idag! Har myst med mina älsklingar nu ikväll och nu har jag redan landat i sängen för lite serier. Ibland är jag bra slö asså, haha!

Imorrn blir det fullt ös och ett benpass på lunchen. Och så ska jag ta loppan till dagis :)


Utvilad

Kategori: Träning

Haft en riktigt lugn och skön helg och känner mig utvilad och redo för en ny vecka:) Oscar har vart i Linköping i helgen så det har vart jag och Tyra här hemma. Mysigt att få lite egentid bara vi<3 Har även varit hundvakt åt mammas vovve vilket Tyra älskar! 

Började gårdagen med ett spinningpass, va svinjobbigt av nån anledning. Jag funkar 6 på morgonen utan att äta då är det som bäst men runt 9-10 då måste jag nästan ha nåt i mig först. Men det gick iaf och kändes bra när det var klart. Sen frukost, en dusch, ett besök på kyrkogården, en dejt med Carro, storhandling, mys och film med loppan och sen däckade vi båda vid 22. 

Startade dagen med en lite längre promenad med vovven, mysfrukost, lite matförberedelser inför veckan, sen ett par timmar i lekparken, vilket väder alltså!!! Och alltid mysigt att få tid med Maggie:) Sen en promenad hem, lite lunch med älsklingen som kom hem,  spinning igen och ett mage/ryggpass. Nu har vi ätit middag, alla är duschade och klara, jag har äntligen slängt i lite ny hårfärg och snart är jag redo att landa i sängen för att glo lite på tv innan det är dax att sova.

Har hunnit med rätt mycket men ändå tagit det så lugnt. Sjukt skönt med såna helger, jag älskart! Fan va bekväm man blivit;)

Soooool

Kategori: Allmänt

Hur underbart är det inte när solen skiner såhär på morgonen? Man kan ju inte bli annat än på bra humör:) 

Dagarna har gått fort som vanligt, jobb, träning och lite familjetid. Man får ta vara på den lilla tid man får! Galet hur mycket tid man spenderar på jobbet egentligen, inte riktigt ok tycker jag! Igår åkte jag hem lite tidigare och hämtade Tyra och eftersom det fortfarande var ljust ute så passade vi på att ta en promenad och ta ett litet stopp i lekparken. Så skönt att komma ut lite efter jobbet! Snart helg och sen bara 2 veckor kvar tills vi åker:)

Det närmar sig!!!

Åka buss

Kategori: Allmänt

Vaknade runt halv 8, tog det lite piano typ en halvtimme och gjorde sen iordning frukost. Älskar helgerna när man får sitta och äta frukost i lugn och ro. Äter ju alltid på jobbet under veckorna. Gjorde lite nytta och städade av huset, tvättade och tog hand om disken och medan jag gjorde det åkte Oscar och storhandlade - teamwork:)

Lite lunch i magen och sen skulle vi egentligen tagit en promenad till Arnö för att hälsa på Oscars bror och sedan bussen hem, men eftersom det blåste så jävulskt och var iskallt så blev det buss både dit och hem. Allt enligt Tyras önskemål då hon tjatat halva veckan om att hon ville åka buss:) Sötnöt! Hon va så nöjd så! När vi kom hem åkte jag iväg till gymmet för lite spinning och sen ett rygg & magepass på det medan älsklingen började förbereda maten för veckan. Sjukt skönt att köra igenom kroppen och nu är jag sådär skönt trött.

Kom hem och gjorde middag medan älsklingen badade lillan, käkade, duschade och nu har vi landat i sängen för att glo på en film innan det är dax att sova. Skön och produktiv dag, men ändå helt utan stress. Love it!