halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Mot solen

Kategori: Allmänt

Nu har jag gett upp hoppet om en svensk sommar, så nu packar jag väskan. Imorgon lyfter planet mot Turkiet, sol, bad, avkoppling och äventyr:)

Love it!!!



Det går bra nu :)

Kategori: Allmänt

Nu rullar det på. Vart helt uppslukad i jobb och lite annat senaste dagarna. Men har bara massa kul att berätta:) 

Jobbar sista dagen imorgon för att sedan gå på 3 veckors semester, semestern ska firas in oooooch att jag fått fast tjänst på Volkswagen, så sjukt glad!!! 

Känns så jävulskt bra, så nu kan jag fira dubbelt och det gör jag genom att åka till Turkiet för lite sol och bad på lördag - Woohoo!!!!

Just idag är jag glad, så sjukt jävla glad :)

Och så lite träning på det så kroppen får sitt ;) Och den som säger att man hemnaträning inte är riktig träning, den kan slänga sig i väggen och ta i ordentligt ;)





ÄNTLIGEN

Kategori: Allmänt

Imorse kom det efterlängtade samtalet, du har blivit faster igen och det blev en liten grabb :))) Hur lycklig blir man inte! Han är bedårande söt och jag längtar redan efter att få träffa honom<3

Igår tog vi det lugnt hemma på fm, sen  tog vi en picknick med Maggan och Co och käkade upp rester från midsommar och en smarrig rabarberpaj. Picknicken fick dock ett mindre roligt slut när vi såg en fågelunge ramla ur sitt bo och dö. Den bröt väl nacken och hade dödsryckningar, lilla stackaren:( 

Idag har jag vart så förbannat jävla trött, sov precis på soffan oxå. Helt slut, spelar ingen roll vad jag gör så blir jag inte pigg. Den där semestern är efterlängtad nu! 4 dagar kvar! Sen ska det firas ;) Sitter och letar resa nu, tänkte dra en vecka på semestern. Här kan man ju inte va om vädret ska va såhär... Får se vad som dyker upp, vi är ju inte dom enda som tänker i dom banorna om man säger så. 

Tack o hej från en trött och sliten tjej!



Vinter?

Kategori: Allmänt

Just nu vet man ju knappt om det är vinter eller sommar. Eller ja sommar kan man iaf inte kalla det. 7 grader och iskallt när vi gick hem i lördags, sjukt!

Vi hade iaf en kanon midsommar hos Maggan & John. God mat och dryck och gott sällskap och ungarna lekte som vilda hela dagen:) Inte så mycket kort eftersom vi hade fullt upp med att umgås istället, så skönt att bara lägga bort mobilen ibland. Vädret kunde ju varit bättre, det va ju förbannat kallt mellan varven men men.

Hoppas ni alla har haft en bra helg!


Midsommar

Kategori: Allmänt


Time for a change

Kategori: Allmänt

Hade tröttnat rätt mycket på mitt hår och tyckte det var dax för en förändring. Visst att det är långt, men det hände lixom inget med det. Så startade gårdagen med ett besök hos Heidi som fick klippa och färga och jag är mer än nöjd med resultatet :) Nu lever håret på ett helt annat sätt och om jag lockar håret så syns det, istället för att bara smälta in i resten. Blev skitbra! Fitri följde oxå med och satt och skvallrade och sen kom grabbarna med sushi, perfekt!

När jag var klar där åkte jag direkt vidare för massage på Må Gott Huset, så välbehövligt! Skulle behöva göra det oftare. Var helt groggy när jag gick därifrån. 

Vidare hem och fräscha till sig lite, förbi Maggan en snabbis och sen vidare till Tres Tapas för avskedsmiddag för Natta som åker hem till Australien igen :(

Bra jävla dag!











Planering

Kategori: Allmänt

Sista jobbdagen för veckan avklarad och nu är det långledigt med 4-dagarshelg :) Började med planeringskväll inför midsommar hos Maggan & John. Grillade oxå, sjukt gott! Har vart sugen på lax hela veckan så det fick det bli! Nu är iaf allt uppstyrt och det är bara handlingen kvar, den tar grabbarna imorrn.

Imorrn har jag lyxdag, börjar med att fixa håret, blir spännande, klippning och färgning, sen iväg på massage och till kvällen ut och äta med Natta & Co. Innan hon åker tillbaka till Australien. Det har vart sjukt kul o träffa henne igen, har fan saknat henne!!! 

Snart sova så jag orkar med alla äventyr! Helgen ska sen spenderas med det finaste jag har<3


Kettlebells

Kategori: Träning

Precis hemkommen efter ett PT-pass. Idag körde vi kettlebells, massa olika övningar 30-60 sek fullt ös på varje. Helt slut. Det kommer kännas i kroppen imorrn kan jag lova! Måste släpa mig in i duschen och åka till jobbet, men jag är så trött, var uppe halv 5 imorse. 

Gjorde hälsotest idag oxå och ska ha uppföljning om 8 veckor, ska bli kul att se vad jag kan åstadkomma. 

Nä nu måste jag sätta fart. Sista dan innan långhelg då jag är ledig även imorrn så det är mycket som ska hinnas göra!! 

Ha en härlig torsdag!! 





En bild

Kategori: Allmänt

Jag behöver inga ord för den här dagen, bara en bild. Fy fan vad mycket det har vart idag.

Peace out!



Helgen

Kategori: Allmänt

Helgen spenderades med vänner och familj. Det har vart så jävla mycket senaste veckorna så nu ville jag ha en helhelg med Tyra. I lördags blev det Trosa marknad med allt som hör till. Lunchen intogs på gräsmattan i hamnen så alla ungar kunde leka i lekparken och Tyra fick ett fin rosa Hello Kitty-keps som hon valde ut. Hennes favorit:) Träffade även Sanna som jag bodde ihop med under gymnasiet, sjukt kul!!! Vi har typ inte setts på 7 år. 

Sen blev det grill och lite drinkar hemma hos Jeppe & Heidi och övernattning hos Fitri & Timmy. Ungarna lekte och tittade på film och Tyra var i sitt esse, hon älskar när vi är många. Vi hoppade även massa studsmatta och jag blev som barn på nytt, sjukt kul!!!

När vi kom hem åkte vi ner till hamnen och käkade på smått & gott, gick förbi aktersnurran för en glass och sen en sväng till lekparken. Om Tyra var nöjd med helgen? Skulle tro det:) Om mamma var nöjd med helgen? Bästa!

































PT

Kategori: Träning

Igår träffade jag min nya PT Fia första gången. Vi gick igenom upplägg, kost och så. Fick ett riktigt bra intryck av henne så det var kul. Börjar med 3 timmar nu och ska se hur det känns, så kommer jag nog att utöka det sen. Känner att jag behöver lite nya övningar och nån att bolla med, lite ny inspiration:) 

Nästa vecka ska vi göra hälsotest, skrämmande men kul att se vad kroppen består av och sen ska vi träna efteråt, eller jag ska träna ;)

Nu kör vi mot en kropp i balans!






Kvalitetstid

Kategori: Allmänt

Igår hade jag kvalitetstid med mitt lilla hjärta. Oscar var iväg hela kvällen, så vi åt middag, hade lite soffmys och sen gav vi oss ut på en kvällspromenad. Tyra var galen, det var kaniner överallt som hon sprang efter och då menar jag kaniner, inte harar. Dom har väl rymt eller blivit utsläppta och sen förökat sig, såg typ 4 st + 3 supersöta ungar och 2 stora jävla harar. Sen gick vi och tittade på fåglarna, låg på gräsmattan och tittade på molnen, busade och myste. Bästa kvällen<3

























5 min

Kategori: Träning

Har 5 min över på jobbet då jag väntar på en grej så passar på att uppdatera snabbt. Precis avverkat ett lunchpass, svettigt och gött! Hatar eftersvetten bara ;) 

Imorgon ska jag ha första mötet med min pt, ska bli kul!!! Tänkte man kunde få lite tips och så. Kl 6 är det dax så jag ska va uppe med tuppen :)



Crazy

Kategori: Allmänt

Shit allt har vart helt crazy, bröllop och sånt i helgen för Sara och Andreas. Så jäkla fina och sjukt kul var det!!! 

Sen är det galet med jobb nu, har jobbat över idag oxå så kom nyss hem och tänkte typ gå och sova så jag orkar upp imorgon. Har inte lagt in bilderna från kameran än, men har några godbitar från helgen i mobilen:)






Kalas

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft kalas för Tyra och hon fick äntligen sin efterlängtade Mimmitårta:) Har haft familj och några nära vänner här. Mysigt! Tyra var supernöjd och fick fina presenter.

Sen åkte hon med faster Bella hem och ska stanna till söndag. Första gången hon ska sova borta 2 nätter för imorrn ska vi på bröllop. Vi skulle egentligen åka och lämna henne imorgon, men iom att dom ändå var här nu så fick hon följa med direkt och jag och älsklingen fick lite egentid. Blev middag på Fika och bio. Såg A million ways to die in the west, sjukt rolig film!!! 

Nu sova så man är utvilad imorgon!



Svettigt

Kategori: Allmänt

Så jäkla mycket på jobbet fortfarande. Åkte in tidigare idag med och med förhoppningen att jag skulle kunna gå vid 15, men icke. Hade arslet fullt hela dan och det kommer va likadant nästa vecka så jag blev kvar till 17. Tog iaf ett rejält svettpass på lunchen för att rensa huvet, riktigt skönt när det är mycket och stressigt och bara rensa ur! Välbehövligt! Nu har jag rensat och donat lite hemma, imorrn blir det kalas för min lilla loppa<3



2 år

Kategori: Allmänt

Grattis min älskade unge som fyllt två år idag. Det är läskigt hur fort tiden går. Kan inte fatta att det gått två hela år redan. Dom två bästa åren i mitt liv :) Glädjen man får av ett barn är helt galen, att man kan känna sån kärlek till en annan människa...som alltid, man förstår det inte förrän man får barn själv. Jag älskar det där lilla livet! 

Min lilla myra<3



Kloning

Kategori: Allmänt

Tänk om man bara kunde klona sig själv ibland va skönt det skulle va. Den här veckan fick ingen bra början. Jag trodde vi skulle ha sommaravslutning på dagis igår och sen skulle jag jobba över idag då jag har sjukt mycket att göra och kommer inte hinna bli klar innan helgen. Men nu var den idag istället vilket sabbade allt och så tänkte jag stanna på jobbet ändå men då kommer samvetet in och man känner sig som en dålig mamma om man inte är med eftersom jag är där så sällan ändå, så jag åkte men nu ångrar jag mig för jag kommer ha röven full resten av veckan istället och behöver åka in tidigare imorgon och då kommer jag inte ens få träffa Tyra på morgonen på hennes födelsedag :( Tur hon är liten än och inte riktigt gör den kopplingen. Men fan vad man skulle vilja dela upp sig ibland! Usch! 

Tog ett ordentligt pass på lunchen för att rensa huvet! Riktigt skönt! Och sen blev det ju avslutningen. Tyra var iaf glad när jag var med och det är det som betyder något<3





Överraskningsfest

Kategori: Allmänt

Japp nu kan jag ju säga varför det varit så jäkla mycket den här veckan. Inte nog med att jag hade min fest förra helgen, den här helgen hade vi överraskningsfest för mamma som fyller 50 som jag och mina syskon fixat. Hon hade verkligen inte en aning och det blev sjukt lyckat. Vi var typ 30 pers, back at the crime scene ute i Bergshammar. Riktigt bra kväll!!! Uppdaterar med lite bilder sen, har typ två i mobilen.. 

Ska sova nu och ladda för en ny jobbvecka, kalas då min lilla tjej fyller 2 år och sen bröllop. Full fart i vanlig ordning! Just nu längtar jag faktiskt lite till semestern. Det är iaf kortvecka så vi lever på den;)

Här inväntar vi mamsen..

Lite mat...

Nu säger jag godnatt!!!