halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Semester

Kategori: Allmänt

Semestern har börjat och från midsommar inledde Oscar sin 8 veckors ledighet. Ska bli helt grymt att få den tiden tillsammans.
Midsommar firades hemma hos oss, 12 vuxna och 12 barn och hör o häpna INGET regn!!! Vi hade supermysigt hela dagen:)

Har donat massor här hemma, det tar tid att ha stor trädgård men jag älskar att va ute och dona. Det är som terapi för mig. Nu ska vi snart börja med staketet oxå. Även bygglovet för höstens projekt är inskickat, så nu håller vi tummarna!

Har hunnit med 2 möhippor och ett bröllop och har nästa bröllop i helgen:) Har vart grymt kul alltihopa! Älskar bröllop! I helgen ska jag även va tärna då min äldsta vän gifter sig<3 Kommer bli så fint!!

Resten av sommaren innehåller både planerade saker som Norge-tripp, Göteborgsbesök och annat samtidigt som mycket är oplanerat för att kunna ta dagen som den kommer. Ska bli otroligt skönt.

Barnen mår bra och vi med! Lucas har ÄNTLIGEN fått upp sina tänder helt och kommit ur sin snart 4-månaders period av gnäll och ont och är numera en lycklig liten krabat:) Båda växer så det knakar och det ska bli kul att se deras utveckling över sommaren:) Han har redan börjat klättra i trappen och ställa sig mot saker, så vi får se var det slutar.

Önskar er alla en toppensommar även om vädret kanske inte är det bästa!!