halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Sjukling

Kategori: Allmänt

 
Vaknade imorse och Tyra mådde inte bättre. Feber, snorig och ögoninflammation, lillfisen :( Så jag blev hemma idag. Vi myser i soffan framför barnkanalen. Tyras favvo! 
 
Vi får väl se hur helgen blir nu, beroende på om hon blir piggare eller inte. Hon är vid gott mod iaf, inte så gnällig och myser mest<3
 

Julen

Kategori: Allmänt

Hallå!
 
Ja veckan har gått som vanligt. Lördagkvällen spenderades hemma i soffan med Tyra + att vi fick finbesök av Maggan. Hur mysigt som helst!!! Vi satt och gaggade till typ midnatt innan hon åkte hem. Vi hinner ju aldrig ses nu för tiden så det var en välbehövlig date! Söndagen var vi iväg på husvisning, senblev det en tripp till stan för att köpa nya vantar och mössa till Tyra nu när det blivit lite kallare och så skulle hon få nya skor, men det var ju stört omöjligt att hitta ett par i hennes storlek.
 
Sen satte veckan igång, redan torsdag idag och helgen är på ingång igen. Grymt skönt, den här veckan har vart seg faktiskt! Har dock tagit mig tillbaka till gymmet och det var sååå efterlängtat! Så nu har man skön träningsvärk i hela kroppen :)
 
Lillan mår inge bra alls idag, så vi får se hur det är med henne imorgon. Jag tror hon kommer va dålig. Hon har haft feber nu under kvällen och ögonen bara rinner :( Mitt lilla hjärta! Bara att se imorgon bitti,
 
I helgen är det ju 1:a advent, kan inte fatta att vi redan är där. Så snart är julen här. 3 veckor kvar. Jag längtar bara tills man är på rätt sida om året igen och vet att man går mot sommaren...haha. Så helgen kommer väl bestå av lite pyntande och fixande här hemma och självklart massa mys! Jag blir galen på alla som redan har pyntat, det är fan inte ok!! Så, ärligt....hur många av er har redan gjort det? Fy skäms i såfall!! ;)
 
Nu ska jag inta soffan en stund för att sen ta mig en tripp till gymmet! Skulle på glöggmys med tjejerna idag egentlgen men jag kom hem så jävla sent från jobbet så jag fick hoppa det idag.
 
TREVLIG HELG!!!
 
 
 

Spontanare

Kategori: Allmänt

Fredag igår och slutet på veckan. Hade bestämt mig för att ägna fredagkvällen på gymmet, tills jag fick ett mess från Jutta. Spontanare är bra! Vin och skitsnack på Fika blev det:) Sjukt trevlig kväll och tiden bara flög förbi. Skulle ha en tidig kväll men vips så var klockan 2. 
 
Slog upp mina blå runt halv 10 idag. Käkade frukost och så tog vi med oss Tyra ut till lekparken en sväng och sen åkte vi och hälsade på mamma<3 
 
Oscar ska ut med grabbarna ikväll och jag och Tyra stannar hemma. Ska bli riktigt skönt faktiskt, orkar verkligen inte ta mig nånstans. Soffkväll är precis vad jag behöver...och lite ostbågar ;)
 
Ha en bra lördag!!
 

Pigg

Kategori: Allmänt

För första gången på länge känner jag mig pigg. Jag behöver inte gå och lägga mig innan 21 :) 
Äter alla vitaminer och järntabletter och har även passat på att ta en promenad på lunchen så man kommer ut och får lite dagsljus och friskluft, det verkar hjälpa för tillfället iaf. Känns skönt! 
 
Redan onsdag imorrn, känns bra! Oscar ska festa med grabbarna på lördag så då är det bara jag och lillan. Får väl se om jag hänger med nån eller bara passar på o få lite egentid. Egentid är skönt, men ibland lite tråkigt sådär en lördag....
 
Är lite trött på mitt hår just nu och funderar på en förändring, klippa mig och färga håret kanske...men till vad??? Tåls att fundera på. 
 
Nu ska jag plocka ihop lite av bombnedslaget här hemma innan det är dags för sängen!
 
Godnatt!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balsam

Kategori: Allmänt

En helg med helt underbart väder, kvalitetstid med både vänner och familj, det är som balsam för själen! Känner mig utvilad, glad och harmonisk för första gången på ett bra tag. Så otroligt skön känsla. 
 
Nu nu är jag redo för en ny vecka och allt som kommer med den:) 
 
I fredags hängde jag och Tyra med Simone, Nellie, Sara och Jacob. Hur mysigt som helst! Satt och snacka skit tills sent in på kvällskvisten:) Lördagen började med en tripp till lekparken i 2 timmar efter Tyra fått sin välling, sen gick vi till Ica och köpte frukost och gick hem och väckte Oscar som hade lite sovmorgon. Dagen fortsatte med rensning och fix här hemma och sen åkte vi ut till svärmor för middag med resten av c:o.
 
Idag fick vi sovmorgon allihop då Tyra sov ända till halv 11!!! Aldrig hänt! Det blev en liten promenad, besök i lekparken och bara njutit av det fina vädret. Sen blev det lite handling och besök hos brorsan och Petra för att fira Haley som fyllt 1:) Helt underbar helg! Nu hoppas vi på en bra vecka!
 

Kärlek

Kategori: Allmänt

Ja helgen gick ju i kärlekens tecken med bröllop. Det var helt fantastiskt fint! Dom riktigt strålade<3
 
Underbara Fanny och Linda fixade smink och hår på mig på morgonen! Sjukt duktiga båda två! Fick man känna sig extra fin, sen bar det av och lämna Tyra hos barnvakten, vidare för fotografering med brudparet på slottet och sen till kyrkan där det var dags för själva vigseln. Lite nervigt var det, men det gick hur bra som helst :)
 
Sen blev det middag och fest till morgonkvisten, man var inte pigg på söndagen efter 2 timmars sömn, men så jävla värt! Riktigt bra bröllopsfest!!! Har inte lagt in mina bilder än, utan snodde Teresias. Håll tillgodo så länge:)
 
 

Bröllop

Kategori: Allmänt

Japp, nu var det äntligen dax. Imorgon ska vi iväg på bröllop. Jag ska va tärna och det har vart en del att stå i kan jag säga. Kommer bli skönt att stressa ner efter det här och om jag säger så, gissa vad brudparet kommer känna...haha! Har vart massor hela veckan, skrivit på tal, sytt upp klänning, hitta skor, träffa bruden mm... och så heltidsjobb och barn på det, jag har vart helt slut! Fick även se Carros klänning häromdagen och det var ju så man blev tårögd, herregud vad fin den var!!! Hon kommer stråla imorgon! 
 
Ska bli riktigt mysigt att gå på bröllop, ser inte riktigt fram emot att hålla tal för närmare 100 pers men det är bara att bita ihop ;) Har stressat klart för ett tag framöver så imorgon tänkte jag att allt bara ska flyta så Linda kommer fixa mitt hår och sen ska Fanny sminka mig. 
 
Nu ska jag packa ihop allt för imorgon så allt är klart och så vi inte behöver stressa. Tyra ska sova hos faster Bella så henne går det nog ingen nöd på heller. Och sen har jag och Oscar tagit ledigt på måndag så vi får ha lite familjemys :) 
 
Wish me luck!

Svooosch

Kategori: Allmänt

Vips så var den här veckan oxå förbi. Löjligt vad fort det går. Var ju hos Fanny på tapaskvälL med härliga tjejer förra helgen. Sjukt trevligt! Vi var 7 st vilket var alldeles lagom så man verkligen fick prata och umgås med alla. Däremot så hade vi ju mat för ett helt fotbollslag..haha! Sen blev det utgång. Sånt man klarar sig utan, men trevligt o träffa lite folk:)
 
 
 

Tapas

Kategori: Allmänt

Äntligen efterlängtad helg och ikväll blir det tapas hemma hos Fanny med ett gäng tjejer. Men först iväg och uträtta lite ärenden. Ska till kyrkogården oxå och tända ljus och sånt hos pappa. Det är så otroligt fint där uppe på alla helgona. 
 
Tjolahopp så länge!

Ingen tid

Kategori: Allmänt

Hej.
 
Det var inte igår. Helt ärligt så har jag inte så mycket tid över just nu och det faktum att det inte funkar att blogga från mobilen gör ju då så att det tar lite tid mellan gångerna. Och just nu är mitt liv sjukt stressigt och jag har svårt att hinna med allt jag vill. 
 
Kryssningen var iaf sjukt kul. Roligaste jag gjort på länge länge! Men man kan inte ha annat än kul med dom människorna, så jäkla underbara!!!