halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Stress

Kategori: Allmänt

Vaknade strax innan 5 för att åka till jobbet då det är sjukt mycket att göra just nu. När jag kommit typ till Tystberga inser jag att jag glömt mitt passerkort så det var bara att vända tillbaka hem och hämta, mindre bra start på dagen :( Kan ju iaf va glad att jag inte hann längre. 

Sen var det stress, stress och stress på jobbet. Så jäkla mycket nu och ännu stressigare för mig eftersom jag vill hinna med allt på mitt bord innan semestern. Jobbar ju sista dagen imorrn för att sedan försöka koppla av och njuta av 11 dagars ledighet :)

Åker in vid 5 imorgon oxå så jag kanske har en chans att hinna med iaf. Mycket som ska hinnas med här hemma oxå.

Eftermiddagen spenderades hos läkaren då jag fått problem med andningen av allergin och inget hjälper, så nu har jag fått medicin för ett helt kompani så det vore väl fan om det inte blir bättre.


Avslutade med utvecklingssamtal på Tyras dagis, alltid kul att höra hur det går och hur hennes dagar är och dom hade bara bra saker att säga :)


Nu sängen efter att jag somnade en stund på soffan och snart är det dax att gå upp igen. Men som sagt en dag kvar sen SEMESTER!!!

Update möhippa

Kategori: Allmänt

Så, möhippa i lördags. Började med kidnappning, lagom chockad hon som trodde hon skulle till Kolmården med familjen :) Startade med lunch och lite dricka på vallarna, underbart väder och hur mysigt som helst. Drog av en 3-kamp oxå som mitt lag vann :) 

Sen lekte vi sångfåglar på Bartos Media och spelade in en låt, sjukt kul faktiskt även om man inte är så bra på att sjunga, det blev promenad genom stan och hem till Linn för skumpa och snittar, sen lite  pampering av bruden som fick håret färgat, lite hårförlängning, lockar och smink. Middag på St Anne och sen blev vi kvar. Skulle egentligen gått hem för lite förfest efter middagen och sen kanske vidare nån annanstans men tiden drog iväg och vi blev kvar och sen orka ingen gå och köa nån annanstans. Inte askul sen lite senare, lite dålig musik och lite väl mycket äldre folk men vafan. Vi hade iaf en grymt mysig och rolig dag :)
















HAT

Kategori: Allmänt

Hade en riktigt kul dag igår med möhippan. Uppdaterar om det senare. Just nu vill jag bara gnälla av mig lite och säga att JAG HATAR POLLEN!!! Jag vill klösa ut mina ögon och kasta dom åt helvete. Världens underbaraste väder och jag mår bajs. Nu har det satt sig på luftrören oxå så jag väser när jag andas och både näsa och ögon rinner och kliar. BLÄÄÄÄÄ!



Möhippa

Kategori: Allmänt

Idag kör vi möhippa för den här bruden!


Tuff dag

Kategori: Allmänt

Åkte till jobbet redan kl 6 imorse med en förhoppning att hinna med allt och sen kanske gå lite tidigare, that didn't happen så det blev sent iaf. Galet mycket nu! Har firat Jasmin, min systerdotter idag så det blev middag och fika hos syrran efter jobbet.

Nu sängen, imorrn är det fullt upp.

Det är så vackert ute nu när allt börjar blomma!



Busy day

Kategori: Allmänt

Startade dagen med en workshop på 3 timmar och efter det hade jag att göra kan jag lova. Fick hoppa träningen och jobba över lunchen med. Åker in tidigare imorrn tänkte jag så man hinner beta av lite innan helgen. Nu är det dax att vara lite nyttig här hemma och städa, har precis plockat undan disken så nu är det bara att fortsätta, men jag älskar att känna mig effektiv :) 

Solen underlättar vardagen!



Svettigt

Kategori: Träning

Idag blev det ett svettigt jävla lunchpass, crosstrainer, cykel och sen lite mage som avslut. Det behövdes, så skönt! Lite kaosdag på jobbet med massa möten och annat så jag behövde rensa huvet ordentligt! 

Ikväll har mamma vart här på middag oxå. Mysigt! Nu ska jag ta mina pollenögon och gå och lägga mig! 



Förbannade pollen

Kategori: Allmänt

Jag hatar dom! Varje år så kommer dom och förstör tillvaron. Ni som är drabbade vet vad jag pratar om. Pollen! Förbannade jävla skitpollen! Just nu är det vidrigt, jag tar tabletter, nässpray och ögondroppar men inget hjälper. Håller på att bli galen. Det kliar och är som grus i ögonen, så sjukt jobbigt. 
Hoppas att det ger med sig snart, det exploderade ju ute nu i helgen.

Tillbax på jobbet idag, men det är ju helg snart igen och nästa vecka åker vi så mig går det ingen nöd på :) Passade på att träna på lunchen oxå, skönt såhär efter helgen! 

Såhär snygg kan man bli när man inte kan behärska sig längre och kliar i ögonen trots mascaran ;)


Mys hos svärmor

Kategori: Allmänt

Igår njöt vi av sista dagen på ledigheten med en heldag ute hos svärmor. Alla syskonen med respektive var oxå där. Det blev påsklunch och fika och sen hängde vi ute i solen. Tyra var lyrisk, som alltid när vi är där. Denna gång fick hon ju även klappa hästarna och åka med bak på kärran. Dåligt lycklig unge:) 

Tyra fick dock stanna kvar hos farmor när vi åkte hem då dagis var stängt idag, så kunde både jag och Oscar gå och jobba så fick dom lite kvalitetstid istället<3

Tyra tillsammans med fina faster Bella<3

En bild på dom söta små hästarna!



Älskade ledighet

Kategori: Allmänt

Jag njuter till fullo. Det här är livet. Tid med familjen, med vänner. Sol och varmt. Hur jävla underbart är det inte? 

Idag har vi fixat på baksidan, tagit bort ogräs, klippt till busken och gamla blommor. Jag har legat och njutit i solstolen medans Oscar har jobbat och Tyra lekt :) Till lunch grillade vi korv, enkelt och gott. Så satte vi äntligen upp nya badrumsskåpet i badrummet där uppe, blev kanon! 

Sen bar det iväg till affären för att inhandla fika som vi tog med till Maggan och John. Vi tog cyklarna, Tyra älskar att cykla och jag tycker oxå det är mysigt:) Där blev det fika i form av paj, en blåbärspaj och en med hallon och björnbär. Sjukt gott!!! Ungarna lekte som galna och vi snackade skit och njöt av solen. Maggans päron var oxå med.

Hur mysig dag som helst. Nu sover Tyra och jag har städat huset, plockat in disken och satt igång en tvätt. Dom där sakerna man helst skjuter på när det är sånt här väder ;)



Underbara dag

Kategori: Allmänt

Gårdagen var ju bara helt sjukt jävla bra! Var ute hela dan. Tig ju en spontanare till Trosa oxå, hur mysigt som helst. Promenerade längs ån, åt lunch och var i lekparken. Tyra älskade det! Igår var en sån där dag när livet är som bäst :) Kom hem sen och grillade fläskfilé och grönsaker och så hade vi lite egengjord klyftpotatis och fetaostsallad. Blev ett glas vin oxå, men var verkligen inte sugen så det stannade där.

Idag har jag och Tyra haft mysfrukost i soffan medan Oscar fick lite sovmorgon. Nu vilar Tyra och sen ska vi bege oss ut i det fina vädret!





Happy Easter

Kategori: Allmänt

Glad påsk på er!

Långfredagen passerade i rasande fart, inte det minsta lång;) Gjorde inget särskilt heller, tog sovmorgon, åkte och storhandla och lite sånt. 

Idag började vi istället dagen med en löprunda. Drog med mig Tyra och Oscar ut i spåret oxå, så dom gick där medans jag sprang några varv. Mysigt att stöta på dom lite då och då och Tyra älskade att va i skogen<3 Riktigt bra start på dagen, sen kom vi hem och åt brunch ute i solen. Vilket väder!!! 

Nu tar vi en spontanare och åker till Trosa och fikar, jag, Oscar, Tyra och John. Sen blir det grill, mums! 





Långhelg

Kategori: Allmänt

Nu är det långhelg - Woop Woop! 

En ganska oplanerad sådan vilket är jävligt skönt. Annars är man alltid helt uppbokad, så det är skönt att ta det lite som det kommer. Finns ju lite planer, typ påsklunch hos svärmor, kanske en liten Sthlmstripp, lite träning och så men annars blir det till att ta dagen som den kommer. FUCKING AWESOME!!!

Ikväll har vi haft Alle här, det var några månader sen sist han var här så det var trevligt:) 

Sån sjuk träningsvärk i benen och ryggen idag så idag blev faktiskt en vilodag. Rätt skönt faktiskt, ibland behövs det. 

Ha en trevlig helg och njut av ledigheten ni som är lediga! 



Färg på tillvaron

Kategori: Allmänt

Idag sätter vi färg på tillvaron med lite äggmålning här på jobbet ;)


Mitt bidrag



Tjejkväll

Kategori: Allmänt

Dagen är redan slut och helgen ett faktum. Nu är det bara imorgon kvar och sen långhelg. Ska bli skönt och vädret är det ju verkligen inget fel på heller, helt underbart! 

Bra dag på jobbet och ett lunchpass som vanligt. Och så är det ju onsdag, min sluta tidigt och hämta Tyra från dagis dag :) Hon är så underbar och lyser verkligen upp min dag. Fan vad glad barn kan göra en, helt fantastiskt.

Kvällen har spenderats hemma hos Olivia med tjejerna. Alldeles för länge sen så det var supermysigt och träffa alla och uppdatera lite.

Nu sängen, jag är helt slut!



Flow

Kategori: Allmänt

Är inne i ett riktigt bra flow när det gäller träningen. Så skönt att det var så lätt att komma tillbaka efter operationen och att jag inte tappade suget under tiden jag inte fick träna, tvärtom gjorde det mig mer taggad! Körde ett bra pass på lunchen idag oxå, verkligen grymt när man har möjligheten att träna på jobbet! Körde tungt idag med mycket pulshöjande emellan, då är man slut i kroppen sen. Tog lite extra lång lunch oxå så att jag verkligen fick köra ur kroppen ordentligt. Tänkte träna alla jobbdagar nu, speciellt eftersom man inte vet hur mycket tid det kommer finnas för träning i helgen. Skulle även vilja hinna få in iaf 2 löppass. Allt går bara man vill.

I övrigt känns det mesta bra just nu, positiv till det mesta och nöjd med livet :)



Shoes

Kategori: Allmänt

I just love my new shoes!!! Snygga och sköna, bästa kombon! Och jag gick emot mig själv som alltid väljer svart och körde på mörkbruna och jag är nöjd med valet :) 


Måndag avklarad och det med fart. Tiden bara rann iväg på jobbet och vips så var dagen slut. Hann med ett bra pass på lunchen oxå så det kändes skönt! Tänkte hålla mig från löpningen idag eftersom jag sprang igår så då passar jag på att bara va hemma och dona istället. Precis lagt lillan och slängt in en tvätt. 

Åt världens godaste lax till middag oxå med en ny créme fraische med smak av lök, dill, citron och havssalt. Kan verkligen rekommenderas!



Löprunda

Kategori: Allmänt

Satan vad det har blåst idag, typ storm ute men det hindrade inte oss. Vi började dagen med Tyra ute i lekparken och sög i oss solen ändå :) Haft familjemys hela dan och sen avslutade vi med en löprunda jag och älsklingen medan Tyra fick hänga med moster och kusinerna. Skönt avslut på helgen. Hade dock fortfarande träningsvärk från passet i fredags, men det gick ändå. Nu blir det till o sova och ladda för en ny vecka. Kortvecka är det oxå, inte helt fel!

Godnatt!



Lördag

Kategori: Allmänt

Uppdatering av gårdagen. Jag och Simone åkte ju till Sthlm, började med en kaffe i solen, strosade i gamla stan, glass i solen, bara njöt av vädret och lugnet, gick i affärer och sen dax för lunch, gick ju inte att hitta plats på en uteservering nånstans! Det var tjockt med folk, så efter en timme gav vi upp och gick till Drottninghof istället. Supergod mat och lite vin, perfekt break mitt i allt. Sen blev det lite stressigt när vi insåg att tiden bara flög iväg...in och ut i affärer, handla grejer, titta och prova. Sen tog vi 6-tåget hem. Blev lite skit iaf, men inte allt jag tänkt mig. Smycken, jeans och skor. Men nöjd med dagen, mycket handlade ju om att vi skulle få tid ihop och bara komma bort utan barn oxå :) Sen var det skönt o komma hem, helt slut efter att ha gått runt en hel dag! 

Tack raring för en kanondag! 





Shopping

Kategori: Allmänt

God morgon!

Uppe med tuppen = Tyra :) Ska börja göra mig redo för en dag i Sthlm med fina Simone<3 Heldag med shopping utan barn, bara hon och jag - underbart!



Hulken

Kategori: Träning

Vilket jävla pass! Det var bland det bästa jag varit med om. Så mycket energi och sjukt jävla stark var jag idag oxå:))) Ökade vikterna på typ allt och klarade det galant, tungt som fan och ändå energi som en jävla kanin efteråt. Har vart helt hypad hela dan sen och det behövdes så stressigt som jag hade det på jobbet idag. Men fan vilken känsla när det går sådär bra. Jag var typ Hulken, eller jag kände mig iaf så även om jag garanterat inte såg ut som det haha! 

Kände mig typ såhär ;)



Sthlm

Kategori: Allmänt

Bra dag på jobbet och sen bar det iväg mot Sthlm för att möta upp Sylvia för middag. Inte en dag försent! Det var alldeles för länge sen vi sågs, så det blev updates så det stod härliga till. Jag har saknat henne, pinglan<3

Nu är jag hemma igen och det blir bums i säng. En dag kvar, sen helg! Laddar redan för ett lunchpass imorgon, hoppas bara min rygg känner sig bättre. Haft sjukt ont i nedre delen av ryggen idag:( Men det är bara och bita ihop.

Godnatt allesammans!


Bra pass

Kategori: Allmänt

Bra dag idag. Piggare efter en hel natts sömn och betydligt gladare. Blev ett styrkepass på lunchen och det gick grymt bra! Kunde köra riktigt tungt och det kändes bra! Skönt! Misstänkte att backträningen skulle bli inställd pga vädret och mycket riktig, tråkigt men ibland sätter faktiskt vädret stopp. Skönt då att man fått in ett pass iaf:) 

Nu tänker jag faktiskt för första gången på länge mysa ner mig i soffan med lite godis såhär mitt i veckan. Sjukt sugen så idag säger jag ok.



Blä-tisdag

Kategori: Allmänt

Tisdagar för fan inte mycket gott med sig. Sov som en kratta inatt så jag har varit tröttare än tröttast, frusit hela dan och regn och rusk ute. Blä! Ska bli så skönt att få komma hem. Och det känns bra o veta att det är en ny dag imorgon! 

Då blir det nya tag och jag ska ta o gaska upp mig lite. Gårdagen svischade ju bara förbi, oxå i trötthetens tecken efter helgen men då orkade jag iaf klämma in en lunchträning. Inte ens det orkade jag med idag. Aja, ibland måste man lyssna på kroppen och nu behövde jag vila. Ny tag imorrn, då är det backträning :))) Nu hem o mysa med mina fina<3



30-årsfest

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och vill bara sova. Så jävla trött! Men när man har en energisk blivande 2-åring hemma blir det inte så mycket vila ;) 

Var hos Jeppe på 30-årsfest igår. Riktigt bra kväll och alltid kul att träffa alla:) Sov kvar där och tog tåget hem idag så var hemma strax innan 3. Rätt skönt att inte behöva vänta på att bli körklar. 

Blir inte många knop gjorda idag. Så lite som möjligt så man orkar gå och jobba imorrn. Fan, jag är inte van vid sånt här! 



Löprunda

Kategori: Träning

Startade dagen med lite frukost och sen pyssel med Tyra. Sen blev det löprunda i solen:) 4 km blev det idag, vill inte gå ut för hårt såhär i början och har dessutom lite ont i höfterna. Det gick bra, men lite tungt. Rundan börjar med en uppförsbacke så det är svårt att återhämta sig ordentligt efter den. Nästa gång ska jag nog gå upp och börja efter så jag sedan får avsluta med den istället och kräma ut det sista jag har. 

Grymt bra start iaf:) nu blir det paj till lunch, dusch och sen en vända till systemet! 



Weekend

Kategori: Allmänt

Tillbaka på jobbet idag, fullt ös för att bli klar innan helgen. Eller åtminstone med det viktigaste så får jag fortsätta med resten på måndag. Funkade fint, massa att göra och klockan tickade på.

Grym middag idag i form av spenat & fetaostpaj med oliver och soltorkade tomater gjord på filodeg. Så sjukt jäkla gott. Och så en fräsch sallad till, jag dog! Och det bästa, att nu har jag det till lunch imorgon oxå :)

Softar idag och taggar inför fest imorgon. Ska bli riktigt najs med vin och grejer då jag inte festat på 2 månader nu. Ibland behövs det :)

Let's bring on the weekend!!!




VAB

Kategori: Allmänt

Dagen blev ju inte riktigt som planerat, men så går det ibland när man har barn. Vaknade imorse och började höra mig iordning för jobb, men sen vaknade Tyra , förkyld, hosta och feber. Så jag fick va hemma idag och Oscar får va hemma imorgon för då måste jag till jobbet. Hon är iaf på bra humör. Mysig och glad, det är skönt det:) 

Blir en pw med Simone när Oscar slutar jobbet så man får komma ut lite :) Och så får ju vi ses och uppdatera lite. 

Nu ska jag fortsätta mysa med min skrutt, var bara tvungen att få paus från Bamse en stund ;)





Löpning

Kategori: Allmänt

Onsdag och äntligen dax för backträning, men tydligen var det fler som tänkte likadant så vi skippade det och tog ett varv istället. Totalt 7 km och sprang iaf 4 av dom. Nöjd efter att ha legat på latsidan i 4 veckor. Benhinnorna var bättre idag och så mycket skönare att springa i skogen än på asfalt. Det gör mycket. Vill bara få upp flåset ordentligt nu så skulle det kännas bättre men det är svårt nu när pollensäsongen börjat oxå eftersom luftrören bara drar ihop sig:( Men det ska nog bli bra. Känslan efteråt är ju underbar och jag kan lova att jag kommer ha träningsvärk imorgon!

Behövde verkligen en runda efter jobbet idag. Sjukt mycket just nu. Men gick en timme tidigare och hämtade Tyra på dagis. Ska göra det varje onsdag i 2 månader nu så jag oxå får va med lite<3 Känns riktigt bra! 

Nu dusch, sen sängen. Laddar för en ny jobbdag imorgon! 



Äntligen!!!

Kategori: Träning

Första löprundan på en månad och jag är igång igen :) Sjukt najs, men fan så tungt! Det märktes ju verkligen att man inte gjort ett skit på 4 veckor och benhinnorna var inte riktigt vana så det blev ett lager med tigerbalsam. 

Började lite lätt och sprang 2 km och gick resten. Vill inte gå ut för hårt och så ville jag se så det kändes ok. Men det gick bra om en tungt som sagt. Så imorrn är det fritt fram för backträning så nu är det bara o köra - dags att jobba upp flåset igen!