halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Trevlig Valborg!

Kategori: Allmänt

Bra besked idag och med det tar vi långhelg :) Ikväll blir det grill hos Sara & Andreas och sen iväg och kolla brasan.

Trevlig Valborg på er!


Gräsänka

Kategori: Allmänt

Då Oscar befinner sig i Mora är det bara jag och loppan hemma. Ganska mysigt och få lite tid bara vi oxå:) Idag har hon namnsdag Tyra och i vanlig ordning så hade farmor skickat en liten present på posten, må tro hon blev lycklig :)

Hämtade henne från dagis och så passade vi på att vara ute en sväng innan vi gick in och började med maten. Blåste såpbubblor, cyklade och gick till lekparken. Var ju hur skönt som helst ute!! Sen blev det lax, har vart sugen i flera dagar nu så det fick de bli. 

Snart helg igen och denna vecka har vi roliga grejer att se fram emot :)))

Tjing!


Tankat energi

Kategori: Allmänt

Efter gårdagen känns allt så mycket bättre och jag känner verkligen hur välbehövligt det var att få tanka lite energi. Var hemma med lillan igår, hon piggna på sig efter lunch och vi tog oss ut på promenad i det underbara vädret. Hon sov och jag promenerade till stan och kikade runt lite. Hittade som vanligt ingenting. Sen fick jag Oscar att sluta tidigt och mötte upp honom på vallarna med sushi. Låg där på en filt och bara njöt med min underbara familj<3 Tog även en sväng förbi hamnen för lite glass och lek för Tyra. Otroligt vad en dag med familjen och lite sol kan göra:) Precis vad jag behövde!

När orken är slut

Kategori: Allmänt

Ni vet den där känslan. När orken är slut. Man är trött. Ingen ork eller lust. Där är jag nu. Kopplade väl av för mycket på semestern och har svårt att komma tillbaka. Längtar till sommarsemestern och inser att det är rätt långt kvar. Man får trösta sig med att tiden går fort. Samtidigt vill man inte det, man vill ju njuta av nuet oxå. Men just nu är jag för trött för det med. 

Hela dagen sitter jag och tittar ut genom fönstret och längtar ut. Ut i solen och friska luften, men när dagen väl är slut och jag kommer hem och är klar med alla bestyr här, ja då är jag trött och solen är borta. Tog mig iaf ut på lunchen idag och det var underbart:) Nä, dax att rycka upp sig. Nästa vecka blir en bra vecka, man är väl bara lite tröttare ibland och energin kan ju inte vara på topp jämt.

Hej hopp!


Stoppa tiden

Kategori: Allmänt

Alltså var tar tiden vägen? Jag gissar att det är fler som känner som jag. Dagarna bara susar förbi och det känns som måndag eller fredag mest jämt. Panik! Om man bara kunde stoppa tiden lite, sakta ner, hinna njuta, reflektera och uppleva. Känns som man inte hänger med. Och ännu mer när man har barn, vart tar tiden vägen? Dom växer upp så fort. 

Helgen var iaf kanon, mysigt häng hos Fitri och Timmy hela lördagen. En del promenader, lite löpning, städning, kollat hus osv. Hur najs som helst. Huset var fint, men den rätta känslan infann sig lixom inte riktigt... Jaja, det kommer väl. Det här med tålamod är inte riktigt min grej. 

Inte så mycket planerat för veckan, men jag har satt ett krav om att komma ut på promenad minst 30 min varje dag så länge det är skönt väder. Så det är mitt fokus nu. Jag behöver luft, det blir dåligt med det när man pendlar och åker bil till jobbet:(

Loppan som älskade att cykla runt i helgen:)


På ingång

Kategori: Allmänt

Torsdag och helgen är på ingång! Känns skönt! Har varit dödligt trött den här veckan. Första helveckan sen mitten av mars och det känns ;)

Har lite planer till helgen, lite träning, häng och middag med vänner, kanske en brunch, husvisningar och lite sånt. Att det ska vara så svårt att hitta ett hus som känns rätt. Men, men det kommer väl. Känns som det kommer bli en bra helg iaf:)

Nu mysa ner sig och kolla lite serier. Hoppas ni haft en bra vecka!


Dålig update

Kategori: Allmänt

Sorry för dålig update men jag har verkligen inte orkat. Så därför har jag struntat i det. Tallin var bra, mådde halvtaskigt på torsdagen när vi åkte men det blev bättre sen. Fick ett par timmar i Tallin på fredagen, mysig stad så hade vart kul med lite mer tid. Blev mest mat och dryck på båten, men en trevlig tur med ett bra gäng :) 

Kom hem i lördags så helgen spenderades sen med familjen. Blev en tur förbi Öster Malma oxå för besök hos vildsvinen och en skogspromenad vilket Tyra tyckte var kul:) sen back to work och där är vi nu. Vi har sjukt mycket att göra så jag är helt slut, ska sova nu då kl ringer 4.45 imorrn. Ska få in lite övertid på morgonen tänkte jag.

Tjolahopp!

Tallin

Kategori: Allmänt

Igång med jobb och tillbaka i vardagen, men ingen lång jobbvecka här för idag har jag tagit fram passet igen då vi åker till Tallin! Började dock må lite sisådär redan igår och känner mig fortfarande hängig men det hoppas jag lite alvedon botar så det blir nog bra. Ska bli kul iaf och vi är ju ett kul gäng som åker :) Kommer hem igen på lördag så då har man iaf söndag på sig att återhämta sig innan jobbet börjar igen. 

Inte hunnit med så mycket mer än jobb under veckan. Skulle ha sprungit igår och kommit igång med träningen igen efter semestern men fick ju hoppa det då jag inte mådde bra och halsen brände. Hoppas på en löprunda i helgen och skulle inte skada med lite sol och värme då oxå, håller tummarna!

Önskar er en bra helg!!

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Det var ett tag sen, så välbehövligt att ha semester och bara släppa allt ett tag. Man mår så bra av det! Det var galet skönt att komma bort ett tag och jag kan ärligt säga att det känns skit att vara hemma igen. Fy! 

Imorgon är det tillbaka till jobb och verkligheten igen. Känns ändå ok eftersom jag trivs med mitt jobb. Det är dessutom kortvecka då vi åker till Tallin med jobbet på torsdag:)

Dubai var hur bra som helst! Härligt att få tid med familjen, mysa, sola och bada, titta på saker och allt annat. Tyra älskade det oxå och att få leka med sina kusiner varje dag:) Alldeles för kort tid med 10 dagar för att hinna med allt man ville eftersom man ville ta det lite lugnt oxå, men vi får åka ner fler gånger. Ungarna hade växt galet mycket, blev helt chockad. Snacka om lyxstad, det är ju inte som här hemma precis. Lyxbilar överallt och allt är flådigt, galleriorna så stora att man går vilse. Sjukt! Vi hade över 30 grader och sol varje dag utom sista dagen, då var det sandstorm. Lite tråkigt. Det var fortfarande varmt men den där sista dagen på stranden kunde man ju glömma. Det sprack iaf upp på eftermiddagen så man kunde se ut. 
Simmade med delfiner på Atlantis oxå, vilken upplevelse. Känns fortfarande helt overkligt. Så mysigt!!! 

Bjuder på några bilder jag har i mobilen. Nu ska vi njuta av sista lediga dagen:)