halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Hinns inte

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering som vanligt, men det hinns inte med helt enkelt. Dagarna går i ett hela tiden. Hinner inte hälften av vad man ska. Våren på ingång då april har haft riktigt skitväder så hoppas vi att maj blir bättre. Lilleman växer så det knakar och Tyra ska vi inte tala om. Fascineras varje dag över hur stor hon blivit och hur hon utvecklas, min lilla tjej.
Hade en datevecka förra veckan då jag passade på att träffa folk och uppdatera lite, Maggan, Fanny, Jutta, Simone, mamma... Så skönt!! Man hinner ju typ aldrig. Om man bara kunde få lite mer tid! 

Valborg i helgen och det visar fint väder (ta i trä). Kommer inte ihåg sist det hände. Det regnar ju alltid. Så om planen håller ska vi ha en utefixardag och grilla innan vi tar barnen och går och tittar på brasan. Ska bli mysigt så jag håller tummarna för att det blir så! 

Nu ska jag passa på och städa lite medan Lucas sover.

P.S Fan vad jag älskar min familj!! Ni betyder allt!!! 

Tjing!

Jobbiga dagar

Kategori: Allmänt

Har haft ett par jobbiga dagar. Lilleman har fått sina två första tänder och har jätteont och är mest gnällig hela dagarna och vill inte äta eller göra nånting. Har haft några ljusglimtar ibland, men största delen har bestått av gnäll. Skär i mammahjärtat, man vill ju bara kunna hjälpa:( Hoppas iaf att det ska vända nu så vi kan ha en lite trevligare helg och jag kan få tillbaka min glada lilla skit<3 

Annars har det vart bra, underbart väder och med det väldigt mycket friskluft och långa promenader. Så jäkla skönt! Nu är helgen på ingång, lite att fixa med, ska få bebisgosa ännu mer då jag ska träffa Sylvia och lilla Alexis och sen är det barnloppis i Svalsta på söndag. Ska bli sååå skönt med helg!  Hoppas på bra väder oxå! 

Idag hade vi folk här som tittade på huset, så nu väntar vi på offert för vårt lilla projekt. Spännande!

Tjing!

Uppfräschning

Kategori: Allmänt

Äntligen tog jag mig tiden att färga utväxten igår så håret blev fräscht! Skulle gjort det för två veckor sen, men annat prioriteras och dagarna flyger förbi. Nu ska detta göras oftare. PUNKT! Så nu är det färgning av fransar och bryn kvar och åtminstone måla naglarna så kanske man kan känna sig som människa igen. 

Sålde av lite barnkläder på loppisen på Arnö i tisdags. Fick ändå in över 1000:- så jag är nöjd. Ska försöka bli av med lite till i Svalsta nästa helg. Är ju ingen idé att spara på allt nu när man fick en grabb;) Idag blir det en lugn dag hemma, ska bli så skönt! Behöver städa och plocka en del och i det här vädret vill man ändå inte gå ut. Mysbrallor och håret i en knut hela dagen lång:)

Ser sjukt mycket fram emot helgen, då är vi ett gäng som ska ut o käka middag, gå på stand up på Culturum och sen ta oss vidare för lite drinkar. Ska bli riktigt trevligt:)

Ha en bra torsdag! Nu gosar jag vidare med den här en stund<3


Måsten

Kategori: Allmänt

För första gången på flera månader så har vi en helg helt utan måsten. Så jäkla skönt och minst sagt välbehövligt. Denna helg umgås vi bara med varandra och gör det vi känner för:)

Hade tjejerna här på middag i fredags. En mysig och supertrevlig kväll blev det. Käka lite mat och snacka skit:) Mer sånt!

Igår hade vi svärfar och Co över på middag. Mycket trevligt det med. Och idag får vi se vad dagen har att erbjuda. Har sovit dåligt inatt, men tänkte börja med en vända till gymmet för att få lite energi. Sen kanske det blir en sväng till Norrköping, eller så ska vi träffa svärfar och dom igen innan dom åker hem igen i eftermiddag:) Men innan jag gör något fortsätter jag mysa en stund med mina små hjärtan<3 Så mycket glädje ni ger mig!!!