halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Inte ok

Kategori: Allmänt

Har sen i helgen känt mig hängig och mos i huvet och det vill inte riktigt ge med sig men inte bryta ut heller. Så drygt! Har noll energi! Har testat gå på lite promenader och för stunden känns det lite bättre med friskluften även om jag blir lite kallsvettig, men sen är det tillbaka direkt igen. Vill bara känna mig pigg:(

Annars rullar det på här hemma, mycket på gång så det ska bli skönt med långhelg så vi hinner med och fixa och planera lite. Man hinner ju inget under veckorna. Snart är vi även inne i april och då bestämmer jag att våren kommer på riktigt:) 

Dax att åka och tvätta bilen innan jag hämtar Tyra. Det var alldeles för länge sen! 

Tjing!



Makeover

Kategori: Allmänt

Åhh vad jag skulle behöva en makeover just nu. Eller iaf en rejäl upgrade;) Typ färga håret, ögonbryn, fransar, fixa naglar, en ny garderob..ja typ det mesta.  Man vill bara fräscha till sig lite, men tar mig aldrig tiden till det. Ska börja med att färga utväxten i helgen och till nästa vecka ska jag iaf se till att få fransar och bryn fixade! Så det så:)

Trött

Kategori: Allmänt

Vet inte vad det är med mig just nu, men jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Varje dag! Misstänker att jag drabbats av sån där vårtrötthet eller nåt. Sjukt jobbigt! Spelar ingen roll om jag fått sovmorgon så kommer jag ändå knappt upp. Och att va trött när man ändå sover mindre än vanligt när man har smått är mindre kul:( Låt mig bli pigg igen!!!


Äntligen

Kategori: Allmänt

Fått en massa gjort i helgen, donat på tomten, plockat, fixat, skruvat möbler, städat, tvättat, myst och massa annat. Vet egentligen inte hur jag klarar det då jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Kommer knappt upp på morgonen.

I lördags invigde jag och älsklingen äntligen bubbelkoppen:) Lite jordgubbar och bubbel i bubblet när barnen hade lagt sig. Hur mysigt som helst! Snacka avslappnande, jag kommer ju ligga i den där jämt sen;) Nu är det bara bastun kvar. Har äntligen fått hem och upp min älskade hatthylla. Den är så jävla snygg! Passade perfekt i hallen. Nu vill man bara komma i ordning med resten, men den här veckan är det Tyras rum som blir omgjort. 

Nu kickar vi igång den här veckan och hoppas på ordentlig vår snart.

Helgen

Kategori: Allmänt

Helgen flög förbi som vanligt, men hann iaf få en del gjort. Startade helgen med ett pass på gymmet i fredags kväll. Var så skönt att komma ut ur huset en stund och bara va för mig själv med hög musik i öronen:) Lördagen startades på Ikea. Spenderade alldeles dör mycket pengar igen. Fy, det går alltid åt så mycket pengar när man flyttar:( Men skönt att ha det gjort. Kvällen spenderades sen hemma hos Carola med ett gäng sköningar och jag drack vin för första gången på ett år!!! Grymt trevlig kväll! Jag skippade dock krogen och var hemma igen runt 12-slaget, kändes bra:)
 Lite småtrött i söndags, donade hemma och åkte ner på stan och shoppade kläder åt ungarna då de båda byter storlek samtidigt. Riktigt nöjd med vad jag hittade iaf:)

Nu är Tyra på dagis och Lucas sover och istället för att fixa och dona passar jag på att ta en välbehövlig paus och bara va en stund:) Sen ut för en promenad i det fina vädret:)

Tjing!

Frånvaro

Kategori: Allmänt

Flytten har tagit all min tid och energi och gör fortfarande. Håller på och försöker komma i ordning, men det tar tid med barn hemma ;) Idag blir vi av med radhuset oxå. Ska bli skönt att lämna över nycklarna och få lite klirr i kassan:) 

Flytten gick bra och här känns det redan som hemma! Fattar fortfarande inte att vi har vårt eget hus!!!