halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Äntligen :)

Kategori: Allmänt

Oscar har nu äntligen jobbat sista dagen och är nu ledig i 7 veckor:) Han slutade dessutom tidigt idag, så vi har fått spendera hela dan ihop!

Var ute i stugan en sväng och sen har vi grillat och firat in semestern med grannarna. Började med att vi var ett par stycken som grillade och käkade ihop och som vanligt här i kollektivet så slutade det med ett helt gäng här ute. Så det blev några glas och skönt häng:) Nu har vi tagit kväll och tackat för oss, men festen är i full gång där ute.

Tyra älskar ju att va ute och vi har lekt på gräsmattan halva dan, så hon tokdäckade vid 7. Min lilla älsklingsunge <3

Nu får vi se vad helgen har att erbjuda. Trevlig helg på er!

Lunchdejt

Kategori: Allmänt

Idag var det lunchdejt på stan med Carro och lilla Arvid. Sen tog vi en sväng runt och inhandlade lite småsaker. Nu är vi på väg till Flen för att fira Oscars syster, så det blir nog lite sent ikväll.

Imorrn fredag! Äntligen!

Så jävla bra

Kategori: Träning

Har ju bara tränat utomhus nu under 2 veckor och kände att jag saknade gymmet lite. Drog dit och körde ett pass :) Styrka rakt av, så musklerna fick sig en omgång. Kändes bra! Dock var det vidrig där inne. Ingen luft alls och varmt som fan. Det är nackdelen när det börjar bli varmare ute, att det blir så jäkla dålig luft och varmt inne.

Efter gymmet tog jag mig till spåret för en löprunda. Har ju alltid bara kört intervaller, gått och sprungit, men idag sprang jag hela skiten och jag är så jävla nöjd med mig själv :) Fan vad bra det kändes! Sjukt nöjd :)

Nu är det tack och godnatt!

Kvargplättar

Kategori: Mat

Mellis idag blev kvargplättar med hallonsås. Kan rekommenderas, så testa gärna :)

3 äggvitor
50g lättkvarg
15g havregryn

Mixa ihop och låt stå 3-5 min innan du steker.

60g hallon

Smält ner hallonen i en kastrull och låt svalna lite innan servering.

Smaklig måltid!

Äntligen

Kategori: Allmänt

Hallå i regnet!
 
Underbart väder vi har. Det är likadant som varje år, sol i 3 dagar och sean regn till och från i 3 veckor. Svensk sommar i ett nötskal. Tråkigt men sant.
 
Igår fick vi äntligen ordning på rabatten på framsidan. Så nu har vi planterat rosbuskar och lite andra blommor, blev superbra. Så skönt att ha det klart! Så nu kan man koncentrera sig helhjärtat på baksidan, där är det fortfarande massor som ska göras. Det tar vi tag i i helgen och nästa vecka, för efter fredag så kommer ju Oscar oxå va hemma så då blir det lite enklare. Ska bli så skönt och kunna få lite mer gjort under veckorna oxå och inte bara vara låst till helgen. Tycker ändå det är rätt kul o hålla på o pyssla.
 
Hade tänkt ta oss ut och leka i sandlådan och sånt idag, men med det här vädret håller vi oss inne. De blir lite städ och fix istället. Och lek mellan varven, så man håller lilla damen nöjd oxå :)
 
Såhär kommer det se ut vid vårt staket i sommar :)

Brrr

Kategori: Allmänt

Trött och frusen idag. Vill bara ligga kvar under täcket där det är lite varmt och skönt. Men när man har en liten speedad unge hemma så kan man bara glömma det och gå upp istället.

Blir väl till att äta lite mellis istället.

Blev en pw med Maggan igår kväll. Vi skulle köra intervaller men gick sen istället då det regnade och var jävligt väder, så kunde man iaf ha regnjacka på sig.

Bara den här veckan kvar nu, sen är älsklingen ledig i 7 hela veckor - I LOVE IT :))))

Trädgårdsfix

Kategori: Allmänt

Måndag igen och nu börjar man repa sig lite från helgen :)

Idag är det trädgårdsfix. Har tömt halva rabatten på jord på framsidan och fyllt på ny. Så nu ska det köpas rosbuskar som ska planteras och så ner med lite andra blommor. Klippt gräset på baksidan oxå och där är det massor som ska göras.

Nu tar vi en sen lunch och passar på och göra ärenden när regnet kom och så hoppas vi det kan ge med sig lite sen!

Tack o hej leverpastej ;)

Bästa kvällen

Kategori: Allmänt

Fy fan vad kul vi hade igår!!! Så grymt bra kväll!

På dan kom familjen hit och käka smörgåstårta, sjukt gott. Sen åkte vi och lämna Tyra hos farmor. Tillbaka hem och fixa oss för kvällen, lite käk och drinkar på O'Learys för att sedan fortsätta kvällen på cd. Sjukt lyckad kväll! Hade så kul! Skönt o bara släppa loss lite och va ute med älsklingen oxå för en gångs skull. Sen blev det efterfest, oxå skitkul:) var väl hemma vid halv 5. Huvet är lite tungt idag men annars mår jag bra och det var det så jävla värt.

Nu väntar vi på att Tyra ska komma hem, så vi kan mysa och fira mors dag :)

Så summan av kardemumman är alltså en apbra kväll :)

BIRTHDAY GIRL

Kategori: Allmänt

That's me! Japp, idag fyller man hela 29 år. Nu får man se till att njuta av sista året i 20-årsåldern ;) Är inte så mycket för det där med firande av dom här mellanåren utan sparar på krutet till the big 30!!! Familjen kommer väl hit och käkar lite smörgåstårta och så kanske jag lyckas få i mig lite vin ikväll :)

Ha en toppenlördag!

Bebismyyyys

Kategori: Allmänt

Nu har vi fått gosa bebis! Hon var så fin lilla Nellie och vaken var hon oxå när vi var där :) Jag hämtade upp Sara och så åkte vi dit, tog med lite sallad så käkade vi lunch ihop allihopa, supermysigt! Nu kom älsklingen hem från jobbet oxå, så nu tar vi helg:) Gör det ni med!

Nu ska jag bara ta det tuffa beslutet om jag vill ha smörgåstårta eller marängtårta till min födelsedag imorrn. Jag firar ju inte så, men tårta brukar vi äta iaf:)

Ny dag, nya tag

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag! Ny dag och nya tag:) Gårdagen stoppar vi undan långt bort! Nu kör vi på nytt! Idag blir en bra dag!

Börjar med lunch hos Simone och bebismys!!!! Ska bli så kul och träffa lilla Nellie<3                          Som vi väntat på att hon ska titta ut! Ska bli mysigt och träffa hennes mamma oxå!


Fick även bra besked om bilen imorse, det är bra med kontakter ibland :) Och ikväll ska vi dona lite:) Blev en kvällspromenad igår runt 5 km med Vicky och Sandra. Skönt o komma ut! Igår fick jag även nya löpskor som ska invigas i helgen! Hoppas dom är bra!

Ha en underbar fredag mina vänner! Bjuder på en bild där jag är sådär härligt snygg och nyvaken. Morgonfrippa och allt :)

Det blev värre

Kategori: Allmänt

Hur stor är chansen? Mitt tidigare inlägg förklarade ju att jag hade en riktig bajsdag och var nära ett nervsammanbrott. Jag hoppades dagen skulle vända...jodå det gjorde den, men inte till det bättre utan till det sämre!!!!

Jag backade gärna sönder nya bilen och nej jag skämtar inte, det är sant!!! Nu skiter jag i den här jävla dagen, den här dagen kan dra åt helvete! BIG TIME! Nu är det jag som tar ett glas vin och en cigg, det förtjänar jag fan efter det här.

En bild säger mer än 1000 ord, såhär känner jag just nu!

Röv

Kategori: Allmänt

Jävla rövdag idag, hoppas det vänder för jag är nära att få totalt nervsammanbrott!!!!

Shoeshopping

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag och Tyra till Norrköping och shoppade lite. Skor till mig och lite sommarkläder till henne :) Skönt och bara komma iväg lite och eftersom jag gick upp en skostorlek efter graviditeten så behövdes det verkligen!!! Så nu har man fyllt på förrådet lite grann.

Nu blir det middag och sen intervallträning lite senare ikväll. Snart helg igen, känns skönt!

Vilodag

Kategori: Allmänt

Idag har det vart vilodag. Har vart så fruktansvärt trött så jag har tagit alla chanser jag fått till att sova. Nu är första gången lillan sover som jag är vaken.

Man behöver såna här dagar ibland. När man bara får va och inte göra nånting. Om en timme kommer älsklingen hem och då blir det mys!

Kanske tar en promenad ikväll så man får komma ut och få lite luft :)

Its done

Kategori: Träning

Äntligen hemma igen efter vårruset! Var en olycka på hemvägen, så vi fastnade i bilkö. Riktigt mysig kväll men loppet i sig gick väl inte så bra. Var positivt överraskad över konditionen, flåset var det inget fel på idag. Vad värre med benhinnorna som värkte satan efter knappt 2 km. Glömde ju tigerbalsamet hemma så jag kunde inte smörja innan loppet vilket jag hade behövt iom att jag inte fått nya skorna än. Tråkigt som fan, men inte så mycket man kan göra ngt åt. Vi hade iaf jättetrevligt och det satt fint med picknick och lite skitsnack efteråt :)

Nu dusch, sen sängen. Kommer sova gott inatt!

Vårruset

Kategori: Allmänt

Gooood morgon!
Idag är det dax för vårruset. Ska bli kul och vädret ska va bra oxå :) Blir kanon! Vi är 6 st som åker så då får vi picknick efteråt oxå. Det brukar va rätt mysigt.
 
Sov dåligt inatt så jag tänkte lägga mig en stund till när Tyra ska sova. Sen har jag lite ärenden att fixa med. 
 
Ny vecka igen. Man hänger ju inte med längre. Men nu jobbar bara Oscar 2 veckor till och sen är han ledig i 2 månader. Så jag hoppas på det jobbet som startar efter sommaren så jag inte behöver jobba riktigt än. Är inte helt redo att lämna lillan än känner jag. Vi får se hur det blir...
 
Ha en toppenmåndag!

Bra kväll

Kategori: Allmänt

Det hjälpte väl att jag skällde lite på vädergudarna igår så det sprack upp och var jättefint större delen av dan och kvällen :)

Mickis kom hit strax innan 5, vi korkade upp vinet och gjorde oss iordning här. Efter ett tag kom även Carro och joinade :) Blev kvar här till halv 10 och åkte sedan vidare till Teresia och mötte upp dom andra tjejerna och sen vidare ut på krogen. Hade en grymt kul kväll!

Idag har vi vart på Busiz så Tyra fick leka av sig och sen var vi förbi hos Sara och Andreas en sväng :) Nu är det soffläge och how i met your mother-maraton :)

Ibland så

Kategori: Allmänt

Ibland så blir man ju bara sjukt irriterad på det här jävla vädret vi har i det här landet. Hur fint väder som helst igår och varmt och skönt. Och vad får vi idag bara för att jag ska hitta på ngt, jo mulet och så ska det bli regn :( Den där jävla väderguden kan ju ta o dö!!! Man kommer ju lite mer i stämning när det är fint, eller åtminstone inte regn! Regn förstör! Skitregn!

Aja, nu har jag gnällt av mig så nu ska jag ladda om och ladda upp för kvällen. Mickis kommer och vi ska iaf ha skitkul! Det blir vin och troligtvis utgång ikväll - Woop woop!!!!

Huvudvärk

Kategori: Allmänt

Jaha det blev en hemmakväll. Har haft huvudvärken från helvetet på besök idag och ingenting har hjälpt mot den så det blev soffan ikväll. Kändes ju sådär eftersom det har vart helt underbart väder idag. Alla lägger upp bilder på en härlig sommarkväll, men det kommer väl fler dagar. Nu tänker jag sova en stund tills älsklingen ringer och vill bli hämtad. Hoppas huvet mår bättre imorrn! Det ska det göra :)

Hoppas ni alla njutit av solen och värmen idag, nu börjar det närma sig sommar på riktigt :)))

TGIF

Kategori: Allmänt

Fredag igen :) Var ute och gick imorse med, skönt och få njuta lite av solen sådär på morgonen. Kände mig svullen och uppblåst, skulle ta måtten men skippade det när jag insåg att känslan stämde typ +5 cm i midjan så dom tar jag typ i helgen eller nåt så kanske det här har lagt sig.

Testade baka proteinmuffins igår, tänkte att det är ju asbra om man blir sugen på nåt och många träningsfreaks säger ju att det är så jävla gott. Resultatet såg gott ut, doftade ljuvligt och smakade SKIT!! Fy fan, det var bland det vidrigaste! Jag säger bara att antingen blir det vanliga jävla muffins eller så avstår jag får det där kommer jag aldrig stoppa i munnen igen!

Jaha, ska till intersport och prova ut nya skor idag. Sen till stan och uträtta lite ärenden och den får vi se. Är ju gräsänka ikväll då karln min ska iväg på galej så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Träffa nån eller njuta av lite egentid när lillan somnat....

Imorrn är det fest! Då kommer Mickis:) Ska bli grymt kul! Hoppas på fint väder. Under tiden, ha en underbar fredag mina vänner :)

Sommarfeeling :)

Kategori: Allmänt

Hängde med Simone idag, vi satt ute och njöt av solen och snackade skit, tog en liten promenad och hängde hemma hos dom en stund :) Kul o få ses nu innan bebis kommer!

Sen blev det pw med Jutta på kvällen, grymt skönt och vilken känsla! Snacka om att man fick sommarfeeling när man gick där nere i hamnen, solen i fejset, träden blommar, gräset är grönt - I love it! Gick förbi minigolfbanan oxå, måste fan ta nån runda i sommar. Man tänker ju aldrig på att man kan göra det, men det är ju rätt kul när man är några :) Lite uppdatering, kvalitetstid och motion samtidigt, prima skinka japp japp ;)

Nu blire sängen, galet trött och klockan ringer 5.45. Bara att hoppa i kläder och skor och ge sig ut för morgonrundan! Godnatt folket!

Gooood moooorning

Kategori: Allmänt

Startade dagen med en pw idag oxå men idag var det segt. Snoozade 3 ggr innan jag lyckades släpa mig över sängkanten. Så trött! Men nu är det klart och jag känner mig betydligt piggare:)

Igår blev en slappardag, både jag och lillan var trötta så vi var hemma hela dagen och vilade lite, sen gick vi ut och lekte i sandlådan en stund! Tyra älskar sandlådan och blir galet arg när man tar henne därifrån..haha!

Ska förmodligen träffa Simone idag om hon orkar och inte bebis är på väg ut:) Bf var ju igår så den kan komma när som helst. Så spännande! Man blir ju galet sugen på en till ibland alltså! Och ikväll blir det dejt med Jutta:)

Nu duscha! Känner mig liiiiiite ofräsch ;)

Feels good

Kategori: Träning

Träningen igår gick kanon! Kändes riktigt bra och vi förbättrade tiden oxå. Man kan alltid pusha lite extra när man tävlar mot sig själv, man vill ju bli bättre:) Tog 2 varv igår med och sprang lite längre den här gången. Nästa gång ska bli ännu bättre!!!

Lycka

Kategori: Allmänt

Lycka är att varje dag få vakna upp med dom 2 man älskar mest av allt i hela världen. Är så glad över min lilla familj<3 Min älskade sambo som alltid finns där och ställer upp, som man kan prata med om allt och som stöttar i alla lägen. Min underbara dotter som får en att lé oberoende vilket humör man är på. Man blir varm bara man tänker på henne, att få se henne växa och utvecklas är helt underbart. Nu är jag lite sentimental såhär en onsdag, men idag vill jag bara uttrycka min tacksamhet över min familj och lyckan dom ger mig!
 
 

Morgonpw - check

Kategori: Träning

Började dagen med en pw idag oxå :) Så mycket skönare än igår, idag sken solen och man blev genast på bra humör! Riktigt skönt!

Intervallträningen igår gick oxå bra, känns skönt och göra nåt nytt. Kommer nog hålla mig ute istället för inne på gymmet den här veckan. Men på lördag har jag bokat spinning.

Ledsnade ju totalt eftersom det aldrig händer nåt, fettet sitter där det sitter och vägrar släppa taget så nu testar jag ett nytt upplägg och ser vad som händer. Wish me luck!!!

Back in the game

Kategori: Allmänt

Jaha, började dagen med en pw och efter det blev det arbetsintervju. Börjar ju bli dax att tänka på sånt nu oxå så vi får se hur det går. Kändes bra, men är inte ens säker på om jag vill ha det men det får jag tänka mer på sen om jag går vidare :)
 
Kom iaf hem och mötte upp Maggan och Colin här utanför. Dom kom på lunch och lite lek för ungarna. Fan vad kul dom har ihop nu skruttungarna. Det är roligt att se :) Och nu kommer dom få gå på dagis ihop oxå. I augusti börjar dom. Skönt att vi fick 1:a handsvalet oxå!
 
Snart dax för intervallträning i skitvädret :)

Runda i spåret

Kategori: Träning

Blev en pw/löprunda i spåret med Maggan ikväll. Jävligt skönt! Tog en pw första varvet som uppvärmning och körde intervaller andra varvet.

Vårruset om en vecka och jag vill ju kunna springa nånting! Mitt mål det här året var ju att springa hela rundan så det känns ju lite surt att inte göra det, men den där inflammationen i foten förstörde mycket! Men jag gör så gott jag kan, nu laddar vi!

Grillunch

Kategori: Allmänt

Sovmorgon till 9.30 och sedan startade jag dagen med en pw med älsklingen och Tyra :) Bra start! Har donat lite på baksidan idag och till lunch blev det grillat. Lövbiff, sötpotatis, majs och så en fetaostsallad till det. Grymt gott! Älskar Oscars lediga måndagar, dom är guld :)

Ha en bra vecka, snart är det helg igen!

Håll i gång

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft lite söndags håll i gång :) Började med att skura utemöblerna imorse, sen har jag tvättat bilen utvändigt och invändigt eftersom den nu ska säljas. Käkat lunch med grannarna och njutit av solen. Vart o handlat. Ja man har hunnit med en del idag och dessutom haft tid att slappa lite oxå :)

Nu blire soffmys, har inte fått i mig middag än och är inte sugen på nåt särskilt heller...får typ bli en macka. Imorrn är det ny vecka igen och bara en vecka kvar till vårruset :) Vi fick ihop vårat lag så det ska bli kul! Men först ser vi fram emot helgen då Mickis kommer hit och festar med mig :)

Grattis fina syster

Kategori: Allmänt

HIPP HIPP HURRA för min fina syster som fyller 30 idag! Tycker det är svindrygt att jag inte får fira den med henne, men jag vet att hon har det bra med familjen i Thailand och vi firar henne när hon kommer hem och hälsar på i sommar! Vissa dagar saknar man lite extra och idag är en sån dag!!!

Grillkväll

Kategori: Allmänt

Grillat blev det igår så det stod härliga till! När partytältet var uppe tändes grillen. Vi åt kött med bea och fetaostsallad, grymt gott! Sen blev det lite dricka och snack:) Jag tog det lugnt igår eftersom det var min tur att ta lillan imorse. Rökte lite vattenpipa och grabbarna spelade gitarr. Riktigt soft kväll och man har ju inte långt hem sen eftersom vi är precis utanför. Smidigt oxå eftersom lillan då kan sova hemma och vi har babymonitorn ute så vi hör om hon vaknar.

Idag ska jag städa ur andra bilen så vi kan sälja den. Måste vara klart till imorgon. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Men nu ska vi ha lekstund :)

Marknad

Kategori: Allmänt

Mysmorgon blev det idag, ingen stress, vakna i lugn och ro, mysa och bara va :) Så skönt! Sen blev det frulle och så åkte vi till Oxelö marknad en sväng. Helt värdelöst det här året faktiskt, så vi blev inte långvariga. Åkte vidare till stan och åt lite lunch och såg till att Tyra oxå fick lite mat i magen:)

Nu blir det till att sätta upp partytältet, ikväll blir det grill och vin med grannarna :) Tänkte hinna med en pw oxå!

Sköna underbara fredag

Kategori: Allmänt

Snacka om skön dag! Vi har vart ute 12 timmar i sträck, från 9 imorse till nyligen. Började ju dagen hos Carro, hur mysigt som helst. Vi satt ute på altan och snackade skit och busade med ungarna. Tyra övade och gick runt med gåvagnen, hon gungade och var överallt :)

Sen blev det ju lunch med mamma ute i stugan och där blev vi kvar ett par timmar. Tyra älskade det! Hon kröp runt över hela gräsmattan och lekte och hade sig. Hittade självklart 1000 saker att stoppa i munnen så jag hade inte en lugn stund!

När vi kom hem hade grannarna börjat snacka ihop sig så det blev pizza till middag. Vi alla satt och käkade och skvallrade ute på gården:) Älskar sammanhållningen här!

Nu har jag äntligen landat i soffan och både jag och Tyra lär nog sova gott inatt! Trevlig helg på er!

Helg igen

Kategori: Allmänt

Jaha, fredag och helg igen:) Dagarna flyter ju ihop lite nu när det är massa helgdagar.

Nu är frukosten precis intagen och vi ska göra oss i ordning för att åka och hälsa på Carro och lilla Arvid. Senare blir det lunch med mamma ute i stugan.

Nu måste jag ta min lilla klätterapa innan hon slår ihjäl sig. Har fixat med lite blommor till framsidan oxå, blir riktigt fint :)

1 år

Kategori: Allmänt

Ett helt år har gått sen du lämnade oss. Alldeles för tidigt 53 år gammal. Ett helt år av saknad. Det känns som att det var igår, jag kan inte förstå att det gått så lång tid. Jag vaknar fortfarande upp varje dag och önskar att jag drömt allt, men får hela tiden inse att detta är verkligheten. Man ska inte överleva sina föräldrar.Folk säger att allt händer av en anledning, det finns ingen jävla anledning till det här.
 
Älskade pappa jag saknar dig så<3 
 
 

Älska Mia Skäringer

Kategori: Allmänt

Rygg/axlar

Kategori: Träning

Blev ett grymt pass på gymmet idag! Körde hårt på rygg/axlar och sen lite biceps/triceps. Kändes riktigt bra!

Var ju trött hela dan och somnade på soffan efter middagen, men jag vaknade till och tog mig dit :) Grymt skönt! Räknar med träningsvärk imorgon!

Kålrotspommes

Kategori: Mat

Testade något nytt till middag idag, kålrotspommes. Hade inte en aning om hur det skulle bli men jävlar vad gott det var. Hade det ihop med kyckling och ugnsbakta morötter. Blev riktigt bra! Man tar bara kålrot och skär den i stavar och kör i ugnen, ser ut som pommes oxå så det lurar ju hjärnan lite ;) Perfekt! Testa ni oxå!

Tröttdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart grymt seg. La mig sent igår och fick aldrig sova ikapp imorse för lillan har slutat lägga sig igen vid 8. Nu sover hon inte igen förrän vid 11 och då vill inte gärna jag gå och sova utan då passar man på att fixa och dona. Var en sväng ner till hamnen och tog en glass med Linda och Charlie och en kompis till henne och hennes barn. Skönt att komma ut lite. Sen har jag uträttat lite ärenden och sånt. Blev en softishdag :)

Sommarkänslor

Kategori: Allmänt

Snacka om sommarkänslor idag! Helt underbart väder! Det är fortfarande 16 grader och jag har ytterdörren öppen.

Har planterat blommor och grejer nu under kvällen. Annars idag har jag målat lite till, det var sista omgången nu :) Sen har Simone vart här, vi käka lite lunch och snacka skit! Alltid lika trevligt:) Blev en tripp till blomsterlandet och inhandla blommor.

Lekt med lillan ute på gården. Gud vad hon älskar att va ute och leka, man blir så glad när man ser henne! Och hon har börjat klättra, hon klättrar på allt den lilla galningen. Så nu gäller det att ha koll så hon inte ramlar och slår sig.

Ska sätta mig och planera lite kalas nu, mindre än en månad kvar tills hon fyller 1 min lilla pärla<3 Tiden går för fort, men det är helt underbart och se hur mycket dom utvecklas nu och allt nytt dom lär sig!

Underbara sol

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ute och njutit av solen heeela dagen :) Gick ut direkt när Tyra somnat om imorse och målade staketet igen. Det krävs ju lite. Sen satt jag bara och njöt i solen och käka lite lunch. När lillan vaknade tog vi en promenad till Maggan och hängde ute på altanen. Tyra älskar oxå att va ute och det är kul o se. Kommer bli full rulle på den där när hon lär sig gå:) Promenerade sedan hem igen och hängde lite med grannarna ute på gården och snacka lite skit, sen blev det middag. Lax och bulgurpytt fick det bli idag.

Sen dax att möta upp Maggan igen för ett gympass. Vi tog oss dit, men båda va så sjukt omotiverade så efter typ 20 min åkte vi därifrån ut till Söra och tog en rejäl pw i spåret istället. 2 varv fick det bli och det va precis va jag behövde och kände för idag. Ibland känner msn bara inte för gymmet och då ska man inte tvinga sig heller.

Nu är jag dödstrött så godnatt på er!

Målat

Kategori: Allmänt

Vaknade vid halv 8 imorse. Jag och loppan gick upp och hade lite morgonmys. Sen blev det frulle när Oscar oxå hade masat sig upp och sedan dax att sätta igång lagom tills lillan skulle sova igen. Då tog vi oss ut och målade resten av virket till staketet. Det börjar ta form nu minsann, ena sidan uppe. Hatar torktiden, så jag ska fortsätta måla imorgon sen har vi ena sektionen på plats och klar. Då ska det bara byggas grind och grejer oxå :) Det blir så fint! Mycket mysigare och känns mer ombonat :)
 
Annars har vi vart och kollat blommor och sånt idag så nu är vi nästan helt säkra på vad som ska inhandlas till rabatter, fram och baksida. Kommer bli så fint. Älskar att hålla på o pyssla med sånt här!! 
 
Imorgon är det dax för ny vecka igen så vi får väl se vad den har att bjuda på!
 
 

Bra kväll

Kategori: Allmänt

Haft en sjukt bra kväll! Efter staketbygge, målning och inhandling av diverse saker idag så avslutade vi med en grillkväll hos Maggan och John. Var ett skönt gäng:) Jättegod mat, supergoda mojitos, nån cider och många goda skratt.

Shit den här kvällen bjöd på både det ena och det andra, många roliga samtalsämnen och jag har skrattat så mycket att jag kommer ha träningsvärk i både käken och magen imorrn :)

Hoppas ni oxå haft en bra lördagkväll, nu blire sängen för min del! Godnatt!

AW

Kategori: Allmänt

Skön afterwork igår! Jag, Maggan och Fia drog till Fika och åt och drack lite vin. Blev en bra kväll! Och jag fick fira lite extra då vi hämtade nya bilen igår :)) Woohoo, nu är den våran!

Hinner inte skriva nu, vi håller på o bygger staket! Ikväll blir det grill :)

Allvarligt talat

Kategori: Allmänt

Det här är fan inte ok! Ska man behöva skrapa rutorna på bilen i maj? Det var precis vad jag fick göra imorse när jag drog till gymmet. Sjukt! Men det är ju underbart väder nu så det är ju tur det iaf :)
 
Blev en heldag med Simone igår, var hemma hos henne, luncha på stan och kolla lite grejer, var på blomsterlandet och kika vad som fanns och reka lite nu när vi ska göra ordning här hemma. Mycket trevlig dag!
 
Sen kom dagen jag väntat på sjukt länge och vi skrev på kontraktet för våran nya bil :)))) YEEY!!!
Äntligen har vi blivit med kombi. Ska bli så skönt att ha mer utrymme! Får hem den idag eller efter helgen beroende på när allt blir klart, men faaan så skönt det ska bli. Ni får se pärlan när allt är färdigt!
 
Började dagen med ett spinningpass, skönt o ha det avklarat! Nu tänkte jag passa på och duscha medan lillan sover. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Ikväll blir det aw på fika :) Även om jag inte jobbar får man väl passa på och följa med dom som gör det när det är såna här grejer...hihi ;)
 

PW

Kategori: Träning

Startade dagen med en morgonpw, vet att jag kanske inte kommer hinna med något ikväll så jag ville gardera mig så jag har gjort nånting iaf. Hinner jag styrkemixen sen så är det bara bonus :) Det var iaf en skön start på dagen och det är en fin runda jag går.

Drog en sväng till gymmet med Maggan igår oxå. Vi var dessutom så duktiga att vi cyklade dit och tillbax! Körde lite ben, marklyft, utfall, benpress...lite axlar och lite boxning så man fick slå av sig lite :) Mådde sååå mycket bättre efteråt, och så avrundade vi med lite mage. Blev ett bra pass.

Har inte haft lika bra motivation nu på senaste för jag får inte dom resultaten jag vill ha och det känns som man bara står och trampar, men jag ska rycka upp mig och försöka komma tillbaka!

Maj

Kategori: Allmänt

Jaha, då var maj månad här. Vi hoppade grillningen på Valborg och så kom mamma hit på middag istället.

Igår hade vi en fixardag, höll på ute i trädgården, rensar upp och fixar i rabatten för att sätta nya blommor och buskar och så. Sen var vi ute i stugan en sväng och en runda och kolla utemöbler. Måste ju ha nåt nytt till baksidan. Funderar på att ta nåt skit nu och köpa nåt ordentligt till hösten när dom har utförsäljning, då sparar man ju en del. Det går så mycket pengar nu ändå när man håller på o renoverar och grejer. Men vi får se :)

Idag blir det häng med Simone :)