halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Arslet fullt

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Arslet fullt typ jämt. Skulle ju kunna uppdatera här lite oftare om bara den där jävla appen fungerade, men jag får den fan inte o funka. Någon mer än jag som har problem att uppdatera via mobilen?
 
Helgen var bra! Lite träning, familjemys och häng med goda vänner. Middag och vin hos Carro och Jonte i lördags och söndagsmiddag med tacos hemma hos Timmy och Fitri igår.
 
Startade veckan med morgonträning imorse kl 6. Blev styrka och sen intervaller på löpbandet i 30 min som avslutning. Riktigt skönt! Så nu kan jag slappa på soffan med gott samvete och tur är vä det för jag är sååå trött.
 
Åkte och köpte nya blommor till pappas grav efter jobbet och åkte dit och gjorde fint. Blev lite ljung och prydnadskål som klarar kylan bättre. Jag mår inte bra om det inte är fint där. 
 
Nä, fullt ös i veckan. Imorrn är det barnloppis på Arnö oxå. Ha en bra vecka!
 

2 hål

Kategori: Allmänt

2 hål in på skärpet, då vet man iaf att det går åt rätt håll - YES! Känns bra! Nu är det bara att fortsätta! 
 
 

Woohoo!!!!

Kategori: Allmänt

Nu var veckan igång igen och tråktisdagen är snart över. Tisdagar är verkligen tråkiga. Måndagen svishade förbi, idag har det mest vart strulärenden på jobbet men tiden gick iaf fort. Imorrn onsdag och veckan vänder, tordag blir det utbildning i Stockholm och sen var det fredag och helg igen :)
 
Idag har vi även bokat bokat in en kryssning i okt, ska bli sjukt jävla kul!!! Jag har inte vart på kryssning på 100 år och vi är ett grymt gäng som ska åka :)10 pers kommer bli sjukt kul!!! Vi är bara par. Kul att ha nåt o se fram emot :)
 
 

Busiz

Kategori: Allmänt

Startade dagen med lite sovmorgon. Det var min tur att ta Tyra, men jag hade turen att hon sov till 9 så det blev lite sovmorgon ändå :) Gick upp och åt frukost och åkte sedan till Busiz för att möta upp Maggan och Annika och kidsen. Sen blev det bus och lek där i ett par timmar. Tyra tokdäckade i bilen på väg hem.
 
Sen har vi donat lite hemma, vart och handlat och sånt. Planerat maten för veckan och såna där tråkiga måsten. För övrigt måste jag ju bara tipsaer som inte sett den om Baksmällan 3, vi såg den igår - äntligen!! Och jag dog vad bra den var, sjukt rolig!!!
 
Nä nu ska jag ta tag i tvätten. Måndag imorgon igen...nu laddar vi inför veckan. Denna vecka ska jag ha som mål att hinna träffa iaf 2 av mina vänner. Känns som man inte har tid för nåt sånt längre :(
 
Tack o hej!

Kalas

Kategori: Allmänt

Go' kväll!
 
Idag blev det kalas hos syrran då Zarah fyllt år. Mysigt o träffa hela familjen och umgås lite. Vi blir ju rätt många nu med alla ungar och allt så livat blir det :) Sen åkte jag upp till pappas grav och pulade lite och gjorde fint. Kände at det behöves rensas lite bland blommorna och sånt. Känns alltid bättre att veta att det är fint där.
 
Så var det dags för middag, hästfilé med klyftpotatis blev det. Riktigt gott faktiskt. Och nu har vi rensat mobilerna på bilder och bara haft soffmys. Ska slå på en film och bara t det lugnt ikväll. Imorgon bitti ska vi förmodligen till Busiz. Jag, Maggan och Annika tillsammans med kidsen :)
 
Men jag ska va ärlig, nu börjar jag bli lite trött på att ta det lugnt....det börjar suga i vintarmen...haha! Men september är snart slut! Vilade lite från träningen nu i 2 dgr, men imorgon kör jag igen. Var tvungen att ta det lite lugnt bara då jag vart så jäkla trött och min höft inte alls är med på noterna. 
 
Hoppas ni haft en skön lördag!
 
Slänger in en bild på Tyra när hon fick flyga flygplan på City Gross igår, she loved it :)
 

Efterlängtad

Kategori: Allmänt

Gårdagen har vi lagt bakom oss och tur är väl det för det var verkligen en skitdag rakt igenom.
Idag var det bättre, tiden på jobbet svischade förbi, sen hem äta middag, mysa med Tyra, träna och sova. 
 
Fredag imorgon och så efterlängtat! Jag är sjukt trött och kroppen känns inte helt med på noterna så det ska bli skönt med lite vila faktiskt. 
 
Sov gott och ha en grym fredag!

Skitmorgon

Kategori: Allmänt

Onsdag och halva veckan har snart gått. Hade en riktig skitmorgon och är inte alls på humör idag men jag ska få det att vända. Måndagen hände inte så mycket, igår tig jag en lång pw med Maggan efter jobbet. Vi har ju inte hunnit ses nånting så det var skönt att få ses :) Uppdateringar och skvaller och tiden bara flög förbi :) 
 
Nu kör vi full fart mot helgen!

Slut på veckan

Kategori: Allmänt

Helgen bara svishade förbi. Spenderade ju fredagkvällen med Simone. Supermysigt, vi åt middag, hästbiff med klyftpotatis och fetasallad och bara snackade skit hela kvällen. Igår var vi på stan, jag behövde förnya garderoben lite och köpte lite nya kläder, blev lite tröjor och sånt. Blev en kvällsprommis och så var mamma här en sväng.
 
Idag har vi pulat lite här hemma, jag har tränat och sen åkte vi till svärmor på middag. Passade på at handla på vägen hem och nu har jag landat i soffan. Sååå skönt. Önskar faktiskt att helgen inte var slut än, trots att man tagit det rätt lugnt har jag inte hunnit med hälften av det jag behöver och jag är fortfarande aptrött. 
 
Men nu är det bara att ladda för en ny vecka. Jag ska se om jag kan få ordning på den där jävla bloggappen i mobilen oxå. Den slutade funkahelt vid senaste uppdateringen, jag blir så less. Blir svårare att uppdatera och få in bilderna när det inte funkar via mobilen.... wish me luck.
 
 

Freeedag

Kategori: Allmänt

Goooood morgon!
 
Vips så var det fredag igen! Veckan har susar förbi. Jag har fortfarande inte fått det o funka med uppdateringar, men hoppas det löser sig. Gårdagen bestod av jobb och träning. Typ det som hinns med. 
 
Ikväll ska Oscar på kräftskiva med jobbet, så jag och Tyra ska ha fredagsmys med Simone och Nellie:) Ska bli trevligt! Känns som att jag inte hinner träffa nån sen jag började jobba nu. Har redan gått 2 veckor, galet!
 
Men ha en trevlig helg!!! BOOYAH!
 
 

Skitapp

Kategori: Allmänt

Lite dålig uppdatering just nu, men det beror på att den här skitappen aldrig fungerar :( Och det är ju alltid smidigast att använda mobilen annars iom att jag sällan sitter vid datorn hemma.
 
Iaf, fullt upp på jobbet! Var sjukt trött på fm igår, men det blev bättre efter lunch. Kom hem och käka middag och sen blev det träning. Idag tog jag faktiskt en vilodag. Hade saker att göra och kände dessutom att min kropp behövde det, helt slut. Men imorrn kör jag igen :)
 
Nu sova så jag kanske orkar pallra mig upp imorrn ;) Men då är det onsdag och så vänder veckan igen! Godnatt!

Underbart

Kategori: Allmänt

Vilket väder vi haft den här helgen! Helt underbart! Helgen har bjudit på träning, vila, lekparkshäng, kalas, sooooool, grillat och mys! Lööööövli!!

Körde träningen imorse oxå. Var på väg att gå och lägga mig igen när Tyra ville sova igen men stannade uppe och körde mitt pass istället. Känns sjukt skönt nu när jag är astrött att veta att det redan är klart:) Tänkte ta en promenad sen efter middagen bara, men det är bara skönt att avrunda dagen med.

Var på barnbasar på Träffen imorse och lyckades hitta lite kläder men inte mycket. Men vi fick iaf med oss en vinteroverall, fodrad regnjacka, en tröja och en fleecejacka så jag är ändå nöjd. Nu har vi precis kommit hem från syrran där vi vart och firat Jasmin.

Lite bilder från när vi var ute igår :)

Morgonträning

Kategori: Träning

Avslutade dagen igår med träning och startade dagen idag med samma.

Jag sa till Oscar igår att absolut inte väcka mig idag för att jag ville sova ut, jag ställde klockan på 11 för säkerhets skull, man vill ju inte sova bort hela dan ;) Men halv 9 vaknade jag och var inte ett dugg sugen på att sova mer. Kan bero på att jag somnade vid 23 igår och då fått 9 1/2 timmes sömn ;)

Så, bästa sättet att starta dagen när man har tid....TRÄNING! Så skönt att det nu är klart så jag inte behöver bry mig sen, jag kan spendera dagen hur jag vill utan att behöva stressa över att hinna få in träningen. Grymt!

Jag kan iaf va ärlig och säga att träningen inte alltid är nåt kul utan många gånger oxå känns som ett måste, som man gör för att kunna ligga på soffan utan ångest. Inte alltid, men ibland!

Nu kickar vi igång den här lördagen!!!

Friday baby

Kategori: Allmänt

Och så var fredagen här. Ganska efterlängtad om jag ska va ärlig. Jag är helt färdig i både kropp och knopp efter den här veckan.

Första jobbveckan avklarad:) Det har gått riktigt bra och det känns skönt och va igång igen. Har skött träningen hela veckan oxå trots att jag vart typ levande död, så jag är fan stolt över mig själv!

Idag var vi på bvc med Tyra. Hon hade gått upp 0,5 kg och vuxit 4 cm sen sist för 3 månader sen. Hon har blivit så stor min tjej<3

Middag blev kött och kålrotspommes med lite gurka och tomat, mums!

Nu dags för dagens träning innan jag får ta helg på riktigt. Jävlar vad jag ska sova imorrn!!!

Kolla in min lilla guldlock, det är inga dåliga korkskruvar inte ;)

Nattpass

Kategori: Allmänt

Finns ju inte så mycket tid på dagarna längre, så nu blir det träning kvällstid eller som idag typ nattpass. Iaf för mig som typ lägger mig kl 22 om jag ska orka gå upp på morgonen. Blev en pw och sen ett styrkepass på det. Så nu blir det en dusch och sen raka vägen i säng :) Längtar redan! Kommer slockna innan jag träffar kudden...haha.

Hinner inte

Kategori: Allmänt

Det kommer ju inte hända sådär asmycket i mitt liv mån-fre nu när jag jobbar. Hinner ju ingenting! Jobb, hem, mat, träning, sängen! Welcome to the real life!!! Men det känns bra än så länge iaf :)

Idag slutar jag dock tidigare då jag ska på röntgen i eftermiddag. Ska kolla magen som strular till och från. Och eftersom jag då är hemma så får jag hämta Tyra på dagis :))) LÄNGTAR!!!

Onsdag och snart helg igen!

Första dagen

Kategori: Allmänt

Japp då var första dagen på jobbet avklarad. Känns som en bra avdelning och bra människor:) Hälsade på sjuuuukt mycket folk idag, haha! Det skumma är att så fort man satte sig framför datorn igen sådär så kändes det typ som man aldrig vart borta. Fick en fin välkomstblomma oxå :) Har gått igenom lite olika grejer idag och var både trött och hungrig när jag kom hem. Det blev middag, en stund på soffan och sen lite träning. Lägger i en högre växel nu och blir fan förbannad om det inte hänt nåt efter den här månaden!!!

Det bästa av allt idag var att det hade gått jättebra på dagis och Tyra hade haft jättekul och vart glad hela dagen :) Hon blir ledsen när man lämnar henne, men det går oftast över när man gått ut. Oscar fick smaka på det idag, och kommer även framöver att ta lämningar och hämtningar. Älskade unge vad hon var saknad idag<3

Första dagen klar! Nu är det bara o fortsätta :)

Helgen

Kategori: Allmänt

I lördags blev det födelsedagsfest hemma hos Fanny! Grymt trevlig kväll! Det blev lite snittar, vårrullar och bubbel. Så körde vi 5-kamp, riktigt kul! Blev en sväng ut oxå, inte askul men ok.

Igår blev det en lugn dag, en sväng till lekparken storhandling och matlagning inför veckan.