halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

AW

Kategori: Allmänt

Vips så var det tisdagkväll. Gårdagen susade förbi, först jobb och sen blev det afterwork, middag och bio på heron med jobbet. Riktigt trevligt :) Åt på O´Learys och sen såg vi Snabba Cash, livet deluxe. Bättre än väntat faktiskt, helt klart sevärd. Kom hem typ halv 12 inatt, stupade i säng och så ringde kl 5.30 imorse för att åka tillbaka till jobbet.
 
Hej o hå vad det går. Men idag har jag inte mått bra alls. Har suttit hela dan och velat om jag skulle åka hem eller inte men bestämde mig för att genomlida dagen och hoppas på att jag mår bättre till imorgon. Mått illa och vart yrslig och tung i huvet hela dan, riktigt mosig. Hoppas det blir bättre. Kan ju inte bli sjuk nu, det är ju kryssning på fredag - woop woop! Ska bli sjukt kul!!! Oscar är iväg på kick-off med jobbet så han sover borta inatt, rätt skönt med lite egentid och speciellt när man inte känner sig helt 100. Tyra däckade vid halv 8 och jag tänkte faktiskt oxå gå och knyta mig snart.
 
Redan onsdag imorrn, vart tar dagarna vägen???
 
 

Slut på helgen

Kategori: Allmänt

Det går ju snabbt alltså....dagarna bara flyger förbi och framförallt helgerna.
 
Igår började vi med att ta det lite lugnt hemma och sen mötte vi upp Simone och Thomas för lunch på stan. Man får ju passa på när man har lite tid över. Supermysigt att ses en sväng och man behöver ju inte alltid göra en helv- eller heldag av det. Så mycket lättare att få till det ibland om man bara ses en kortare sväng :) Efter lunchen så pakade vi in oss i bilen och åkte mot Stockholm, eller Skärholmen om man ska vara exakt. Jag och Oscar lämnade in våra förlovningsringar så dom ska få snyggas till lite och så behövde Oscar förmisnka sin ring oxå. Och när vi ändå var där så passade vi på att kolla runt lite i affärer. Blev en ny jacka för mig, byxor till Oscar och lite grejer till Tyra. Kom hem igen vid 8 och då hade man inte mycket krafter kvar så det blev soffan resten av kvällen.
 
Idag fick jag sova ut och som jag sov sen...kämpade mig ur sängen strax efter 11 fortfarande halvt medvetslös. Kände mig värre än vad jag gör när jag går upp vid 6. Tror fan att jag sov för länge. Så mosig i huvet halva dan, men tog mig ner och så hade vi mysfrukost i soffan hela familjen<3 Bästa om finns! Sen har vi donat lite idag och jag tog för första gången på typ 2 1/2 år en tripp till solarieöarna. Fan så skönt det var!!! Kände att jag behövde lite värme och bara få ligag och slappna av en stund, grymt skönt! Och sen skadar det ju inte och få lite färg på denna bleka kropp heller. Kommer nog göras om, men inte sådär jätteofta...lite lagom bara nån gång ibland. Men jag tänkte iaf försöka få lite färg till bröllopet, kan va kul om man inte är kritvit.
 
Nä snart dax för middag, idag blir det söndagsstek :)
 

Vilken dag

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse på strålande humör och tänkte att vafan det är ju fredag :) Kom upp i tid och behövde inte ens stressa innan jobbet. Kom till jobbet startade upp allt och 5 över 8 började strulet, fy fan strulärenden typ hela dan och sjukt mycket att göra. Det var många borta idag vilket gjorde att vi som var där hade arslet fullt. Galet stressig dag, så det var extra skönt at ta helg nu! Åkte hem och hämta upp Oscar och Tyra och sen mötte vi upp svärmor och reste av co på Rhodos för middag. Skönt och komma ut och mysigt att ses allihopa :)
 
Nu har vi precis kommit hem, har lagt Tyra som däckade i mitt knä strax innan vi åkte hem. Så nu blir det till att landa i soffan lite innan det är dax för sängen. Skönt avslut på en inte alltför skön dag.
 
Nu ser vi fram emot helgen!

Träningsstatus

Kategori: Träning

Idag hoppade jag träningen. Kände att det var rätt beslut då jag satt och sov i bilen på väg hem och inte var ett dugg piggare sen ändå. Men ingen ångest har jag för det, det går bra nu ändå.
 
Nådde det 1:a av mina delmål när det gäller vikten idag - woohoo! Så det går åt rätt håll och det känns grymt bra. Det får ta sin tid, men det kommer att gå. Så enkelt är det. Jag vet vad jag behöver göra, ibland tar jag en vilovecka för att orka med, för att behålla motivationen men sen kör jag igen och jag gör det bra! Jag skiter i vad folk tycker, om andra tycker att det inte händer något, för jag vet...jag ser att det händer något. Kanske inte i raketfart, men det rör sig och så länge det gör det så vet jag att jag kommer att nå mitt mål. 
 
Så vad är mitt mål? Ja, jag har ju ett antal kilon jag vill gå ner, men jag tänker inte stirra mig blind på vågen utan har istället som mål att jag ska ha en kropp jag trivs i, en kropp som fungerar och mår bra, där jag mår bra. Men som sagt en hel del kilon ska bort och det ska dom för att jag vet att jag mår sååå mycket bättre då! En sund inställning til kost och träning och jag känner att det kommer bli bra det här. Det kommer att krävas blod, svett och tårar men på nåt sätt så blir glädjen så mycket större om man fått kämpa lite innan man lyckas ;)
 
Nu kämpar jag vidare mot nästa mål! 
 
 
 
 

Ibland måste man säga nej

Kategori: Allmänt

Fredag imorrn och det är efterlängtat måste jag säga. Jag är trött och känner att jag behöver vara lite ledig just nu. Hade huvudvärk nästan hela dagen igår, kom hem från jobbet, hoppade i träningskläderna och stack ut på en löprunda direkt. Sjukt skönt! Det var väldigt skönt och träna direkt efter jobbet istället för att komma hem och äta och så först och det var sååå skönt att rensa huvet och få lite friskluft. Bra gick det oxå, riktigt bra och det är ju alltid kul :))) Idag var jag dock lika trött och huvudvärken kom krypandes idag med. 
 
Just nu skulle jag egentligen befinna mig på Stockholm Open i Kungliga tennishallen. Tennis, middag och mingel med kunder stod på schemat, men ibland blir det inte riktigt som tänkt. Ibland räcker inte orken till och idag var en sån dag. På lördag är det konferens med jobbet på Trosa Stadshotell, men jag kommer att missa det oxå. Känns lite tråkigt, men just nu behöver jag ite extra vila när jag kan och lite tid med min familj. Jag träffar Tyra så lite under veckorna så helgerna är värdefulla och dom närmsta helgerna är det mycket som händer så jag komer missa massa tid med henne ändå så jag kände att jag får va hemma den här helgen helt enkelt.
 
Men på måndag har vi aw med middag och bio i Stockholm och då ska jag iaf va med. Nån måtta får det va, man kan ju inte missa allt ;) Och jag spar mig ju till sälenresan i februari oxå :)
 
Full fart mot helgen!!!
 
 
 
 
 

Dööööd

Kategori: Allmänt

Hemkommen från träningen. Det gick sådär idag. Viljan fanns men inte mycket styrka. Men jag körde på, nu är kroppen död. Stendöd! Orkar inte ens gå..haha! Kommer iaf sova gott! men innan det blir det ett avsnitt av Homeland.
 

Energi

Kategori: Allmänt

Goooood morgon!
 
Tisdag och full av energi. Samlade lite krafter i helgen. Umgicks med familj och vänner, donade hemma, tränade, var ute och njöt av solen och myste med min underbara unge hela helgen! Guld värt!
 
Nu är det jobb som gäller igen, men dagarna går ändå så fort så snart är det helg. Blev promenad på lunchen igår och passade på att ta en liten update med Jutta samtidigt. Idag blir det gymmet :) Passar bra nu när den värsta träningsvärken från helgen lagt sig. Längtar lite redan nu, är inne i ett bra flow men vet oxå att tröttheten brukar ta mig när jag kommer hem. Men nu har jag börjat äta järntabletter då värdet var för lågt och hoppas på lite extra energi :)
körde lite ansiktsmask och sånt igår, glömmer lätt mig själv när det är så mycket annat hela tiden.
 
 
Nu rockar vi den här tisdagen.

Lite bilder

Kategori: Allmänt

Smakprov från i lördags :)
 
 
 
 

Möhippa

Kategori: Allmänt

Shit, förra veckanhade jag fullt upp med planering och fix inför möhippan vi hade för Carro i lördags. 
Blev riktigt lyckat så det var skönt när man lagt ner så mycket tid på det. Vi var ett gäng på 14 brudar, skulle vart 15 men en blev sjuk. Hade en sjukt kul dag med olika små uppdrag, lunch på OT, paintball, dusch och bastu, middag, fest och strippor! Sjukt rolig dag! I söndags var jag helt tömd på energi! 
 
Ska slänga upp lite bilder här, men har inte riktigt lagt över dom än. Nu är det fullt upp på jobbet, sjukt mycket att göra men dagarna går iaf snabbt! Nu har jag iaf lite mer tid över efter jobbet så det är skönt.
 
Nä ett avsnitt av Homeland sen blire sängen.
 
P.S Min tärnklänning kom igår, gissa om jag var nervös men den satt som gjutet :))))