halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Big Brother

Kategori: Allmänt

Kl 21 ikväll är det dags! 
Årets Big Brother börjar. Ett antal människor instängda i ett hus i 100 dagar, där dom bråkar, super, knullar och massa annat. Totalt hjärndött, men jag kan erkänna att jag tittar. OM det är någon typ av vettiga människor med. Är det bara idioter så blir det tråkigt och för mycket rätt snabbt, men vissa år finns det ju faktiskt lite vettiga människor med. Som sist när Sara, Martin, Simon och Peter var med. Det var ju inte direkt dom typiska deltagarna, men då blev det oxå kul att titta på. Nackdelen det här året är att det verkar bli ett blandat hus och inte bara svenskar och det är betydligt tråkigare. Fattar ju knappt hälften av vad dom andra säger. Men jag ger det en chans även i år, ska bli kul och se vad dom släpar in för folk :)


Lördag

Kategori: Allmänt

Tacksam över att Tyra sov till 9 idag då vi inte var hemma förrän runt 2 inatt. Hade en mycket trevlig kväll, blev bjudna på god mat, spelade spel och snackade om det mesta. En hel del skratt blev det. Timmarna bara rullade iväg och vips så var det mitt i natten. 

Så, söndag idag. Vi har typ inget hemma till frukost och jag har ingen lust att åka och handla så funderar på att lyxa till det med hotellfrukost på Voyage. Sen får vi se vad vi hittar på idag. Lite shopping kanske. 
Tar Heidis bild från igår:)


Workout done!

Kategori: Träning

Hann med en runda i spåret i Ekens, så det känns bra. Stressigt men vafan, skönt att ha gjort det:) Nu ombytt, duschad och klar på väg mot Vagnhärad!


Tid

Kategori: Allmänt

Tiden går alldeles för fort! Dagarna rullar förbi och det känns som att man inte hinner med nåt. Igår blev det vab då Tyra inte är 100%. Oscar va hemma ons, tors så då fick jag ta igår. Vet inte riktigt vad det är med henne, lite förkyld men ingen feber. Men hon är verkligen inte sig själv, låg och lite energilös. Men idag verkar det som att hon börjar komma tillbaka, så vi håller tummarna!
Vi hade en heldag med mys istället:)
Carro kom förbi oxå, mysigt att träffa det lilla preggot<3

Nu blir det en sväng på stan då vi behöver handla lite. Sen till kvällen blir det iväg till Vagnhärad för middag hos Heidi & Jeppe!

Ska försöka hinna med en löprunda däremellan oxå, får se hur det går men det skulle va skönt! 

Ha en bra lördag!!!


Saknad

Kategori: Allmänt

Ibland blir den så jävla påtaglig. Saknaden. Den försvinner aldrig. Den finns alltid där. Vissa dagar starkare än andra, men alltid. Senaste dagarna har varit extra tunga. Jag saknar dig så mycket. Jag skulle offra en arm bara för att få prata med dig en gång till. Träffa dig. Krama dig. Jag blir så arg. Livet är så jävla orättvist. Världens underbaraste pappa. Du förtjänade inte detta. Du finns med mig varje dag. I tanken. I hjärtat. Överallt. Fan vad jag saknar dig!

Jobba jobba jooooobba

Kategori: Allmänt

Det är ös på jobbet nu! Hur mycket som helst att göra så åkte in redan innan 6 imorse. Har dock känt mig lite hängig idag och börjar bli förkyld. Varken tid eller lust att va sjuk nu, vi åker ju till Tyskland med jobbet nästa vecka!! Ska bli skitkul! 

Familjeträff hos brorsan ikväll då syrran och Co flyttar till Dubai imorgon. Blir det väl en tripp dit i vinter. Tråkigt att dom flyttar, men man får göra det bästa av det. Och Dexter, det senaste tillskottet i familjen han bara växer sötnosen:)

Nu sängen, strax dax att åka till jobbet igen. Kommer bli skönt med helg sen och dessutom långhelg då dagis är stängt på måndag så då är jag ledig och får mysa ännu mer med mitt lilla busfrö!







Underbara söndag

Kategori: Allmänt

Inga måsten, ingenting! En heldag i soffan med mina älsklingar<3 En sån dag behövdes verkligen. Och min lilla tjej, vad jag älskar den ungen. Det var jobbigt att gå och jobba idag. Vill bara va hemma med henne jämt!!! 




Bra kväll

Kategori: Allmänt

Blev en kväll med tjejerna igår ändå :) Jag, Carola, Nadja & Teresia. Olivia var där en sväng i början men åkte hem. 
Hade sjukt trevligt och vi hann verkligen med att umgås och snacka för en gångs skull. Det blev många skratt under kvällen :) Blev utgång efter det, som alltid är det ju roligare innan men det var ändå helt ok. Sen blev det taxi hem för att nanna kudden. 

Tack tjejer för en bra kväll!




Kanske kanske

Kategori: Allmänt

Jag kanske kanske kan va med ikväll iaf, håller tummarna!! 

Ha en bra lördag! Just nu ska jag bara kramas med min lilla tjej!  Hon lyser upp mitt liv varje dag, min underbara unge<3



Running

Kategori: Allmänt

Inledde helgen igår med en löprunda i Ekens med älsklingen. Tyra fick vara och leka med Colin så länge. Det gick fan riktigt bra, klart det är tungt satan mot slutet men känslan när man är klar slår allt!! Grym start på helgen!

Sen blev det grekmat hos Maggan & John innan vi åkte hem.

Den här dagen är mindre kul. Skulle dricka vin med tjejerna ikväll, men ibland dyker det upp saker som ändrar alla planer:( Så kommer förmodligen inte bli av. Jag vill bara lägga den här dagen i arkivet och vända blad. Tur att det är en ny dag imorgon :)









Mindre bra

Kategori: Allmänt

Haft en mindre bra dag idag, trött och småsur:( Men man är inte på topp jämt. Ska bli skönt med helg känner jag.

Var ute och sprang på lunchen igår, skönt att komma ut lite på dan sådär, hittade en ok runda att springa i skogen. Ska se om jag kan utöka den lite utan att springa vilse ;) Det värsta är bara eftersvetten och man har inte lång tid på sig att duscha och byta om efter...puh!

Till kvällen hade vi kusseträff här, så syrran, Sara & Linn kom hit. Lika kul som vanligt och många hysteriska skratt<3

Idag kom Simone & Nellie förbi en sväng och det var mysigt o få kramas lite. Man får ta vara på stunderna:)

Äntligen fredag imorrn, den här veckan gick verkligen inte fort. Ser fram emot ledighet och på lördag blir det förmodligen lite vin med tjejerna :)











Monday

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka och energin oxå :) Ibland behöver man bara ta ett par dar och andas lite. 

I lördags var älsklingen i Sthlm och sprang midnattsloppet och John var oxå borta, så jag, Maggan och ungarna hade mys<3 Annars har vi träffat våra familjer, donat lite hemma, vart på tippen och sånt. Nu när sommarn är över så är det ju dax att ta tag i hemmet igen:) 

Idag måndag igen och en bra sådan. Hade ställt klockan på 5 för en löprunda, men var så otaggad när det var så mörkt ute så jag gick och la mig igen och tog träningen på lunchen. Det känns bra nu och jag har hittat en bra balans med träningen och maten, men det finns alltid lite att bättra på så nu kör vi! Taggad? Yes! 


Ingen lust

Kategori: Allmänt

Har inte någon lust alls att uppdatera just nu, den här veckan har jag annat att lägga fokus på.
 
Smell you later!
 

Kräftor

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft en heldag ute i stugan tillsammans med min familj. Min syster flyttar ju till Dubai nu så vi ville passa på och umgås lite. Dags för årets första kräftor och satan vad gott det var! Hade kunnat äta hur mycket som helst tror jag ;) 

Ungarna har left och haft det bra. Dom är ju 7 kusiner nu så det är full fart och många är ju nära i ålder oxå. Har vart en riktigt mysig dag och kanonväder fick vi oxå då regnet precis lagt sig när vi skulle ses :) Kunde inte bli bättre! 

Imorrn dax för jobb igen. Nu är det slut på långhelgerna och tillbaka till verkligheten!









Sista chansen?

Kategori: Allmänt

Igår åkte vi ut till stranden redan vid 10. Tog en heldag med Maggan, John och Colin ute vid Byggninge. Hur najs som helst. Sol och bad hela dagen och perfekt för barnen då det är långgrunt. Skönt där då det inte är så mycket folk. Jag fick tom sova en stund, så jäkla skönt att bara slumra till en stund ibland. Men det kändes lite som sista chansen... Jag hoppas ju på att det ska komma fler gånger, men det känns som att sol&badperioden är över för denna säsong. Vi får se hur det blir! Och Tyra och Colin, så jäkla gulliga ihop. Det är så härligt att se dom tillsammans:)



Kolmården

Kategori: Allmänt

En heldag på Kolmården väntade i lördags. Vi fick sällskap av Simone, Thomas & Nellie. Hade en toppendag bland djuren och det var så härligt att se Tyra så glad<3 Delfinshowen var nog favoriten även i år. Sen fick hon även gå på bamses dockteater och åka karusell, klappa getterna, grisarna och en kamel:) 
Allt som allt en riktigt bra utflykt. Vi åker ju med Oscars jobb varje år, sparar man sjukt mycket pengar på. Det är löjligt bara vad entrén kostar där. Så då passar vi på. Tredje året nu och har vart lika bra varje gång och så blir det roligare ju äldre Tyra blir.

Helt slut när vi skulle hem, Tyra däckade på vägen till bilen och det var nästan så vi ville göra oxå;) Men middag var vi ju tvungna att ha, så vi åkte raka vägen till Skärgårdsvåfflan och åt middag med Micke & svärmor som fyllde år. Fick äntligen prova på deras matvåffla med Skagen och satan vad god den var!









Fredag

Kategori: Allmänt

Fredag och ledig igen.

Började dagen med att bara slappa och inte göra nånting, så jävla skönt!
Tog oss sedan ut till Sailor i Oxelösund för lite lunch med Simone & Thomas. Lite lång väntan, men väldigt god mat så det var värt det. Åt fläskfilé med klyftpotatis och kantarellsås, mums!

Hade mindre roligt resten av dan, men hej...det kan inte vara kul jämt! 

Nu laddar vi för en dag på Kolmården imorgon!



Bra start

Kategori: Träning

God morgon världen!

Har precis startat min dag med en pw/löprunda. Tanken är att jag ska börja springa på morgonen då det är lite svalare men min energi är inte riktigt på topp för löpning när jag inte ätit något så jag tar det stegvis och försöker bygga upp. Gick över förväntan idag ändå, så jag är nöjd!

Har bara vart jobb och inget kul alls sen i förrgår. Har vart så trött, så jag har inte orkat nåt annat. Men sista jobbdagen idag sen är det långhelg igen - wiiiee :)

Ha en grym torsdag! För det tänker jag ha!


Sol & bad

Kategori: Allmänt

Igår vart det Råby igen. Det var ju så varmt så det gick inte att va hemma :) 

Idag blev det Stenvik med Simone & Thomas. Första gången jag var där, men det var mysigt faktiskt och bra för barnen. Tokvarmt så det blev en del bad. Sen blev det storhandling och matplanering för veckan. Skönt att ha sånt gjort. Avslutade dagen med en kvällspw med Maggan. Skönt att gå av sig lite, men jävlar vad klibbigt det är.

Potträningen med Tyra går kanon och idag gick hon tom och kissade helt själv. Min duktiga lilla tjej!! 

Jobb imorgon, dags för fakturering så det kommer bli tre intensiva dagar!





Nyköpings festdagar

Kategori: Allmänt

Så skönt att ha dessa långhelger! Kvalitetstid med familj och vänner. Fredagen spenderades med Maggan och dom. Vi var ute i Råby och badade hela dan, barnen var helt galna i vattnet :) Sen gick vi över dit för middag och då blev det musslor. Mysigt att bara ha en heldag sådär.

Igår besökte vi Nyköpings festdagar. Tyra fick åka karuseller, fiska gosedjur och annat. Hon var iaf nöjd!

Till kvällen blev det middag på Rökeriet med Sylvia & Martin och gissa vad.... Jag ska vara tärna igen! Dom gifter sig ju nästa år och jag fick frågan om hedersuppdraget, självklart vill jag det:) Vi går ju way back! Ska bli roligt! Mycket planering och fixande så det är ju skönt att man har tid på sig. Efter middagen tog vi ett varv uppe på stan bara, vi var inte alls sugna på att gå ut och trängas. Sen körde jag hem dom till Oxelösund där dom sover när dom är här och vi åkte hem till våran skatt som mamma passade när vi var borta.

Idag söndag och förutom storhandling och tvätt av bil inget på schemat, så skönt!! Tänker bara ta dan som den kommer. Vi håller på och pottränar Tyra oxå så då är det bra att vi är hemma.

Ha en mysig söndag!