halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Träningsvärk

Kategori: Allmänt

Trodde jag skulle rulla ur sängen idag och knappt kunna gå, men till min förvåning så var det löjligt lätt att ta sig upp och den där backträningen gjorde sig inte påmind...men nu börjar det dra i benen och vaderna är stela så vi får se hur det känns imorgon:)  

Efterlängtad fredag imorgon och äntligen helg. Ska bli riktigt skönt faktiskt så man får vila upp sig ordentligt. Ska äntligen klippa mig oxå. Alldeles för länge sen nu! 

Nu sova så jag orkar upp imorgon. Godnatt!



Spykänsla

Kategori: Träning

Jag överlevde!!! Fy fan så najs! Dom där passen man bara vill ge upp och lägga sig ner och dö, men slutför och efteråt känner man sig som man typ erövrat världen:) Grym känsla - spysmaken i munnen...haha! 

Blev 8 varv i backen, springa vanligt, utfall, hoppsasteg, sicksack ja lite blandat. Efter halva backen var det som att springa in i en vägg varje gång och man var osäker på om man skulle ramla ihop innan man nådde toppen. Men det gick! Efter hade vi 4 stationer med 30 sek på varje där vi körde kettlebellswings, upphopp, dips och upp och ner på en bänk, 2 varv. Skön avslutning och benen är slaktade. Ska bli kul och se om man kan gå imorgon.

Men fan vad kul det var! Idag var vi 4 st som körde. Några bortfall pga sjukdom. Man orkar ju så mycket mer när man är ett par stycken! Det blir garanterat fler gånger:)

Känslorna efter beskriver bilderna bäst, blandade, men man måste ju le :)



Tagga träning

Kategori: Träning

Blev ett styrkepass på lunchen idag och nu taggar vi för backträning om en halvtimme. Är ett gäng tjejer som ska köra 2 dgr i veckan. Jag kommer döööö! Men bra träning och kul med variation. Uppdaterar hur det gick om jag överlever ;)


Guld

Kategori: Allmänt

Jag är fortfarande inte människa efter helgen. Helt slut, så det kommer va en lång vecka innan helgen kommer. Men det var så värt det! En riktig guldhelg!

Vi har åkt hundspann, tävlat i geocatching, badat bastu, badat tunna utomhus, haft egen kock som lagade en grym 3-rättersmiddag, spa'at, gymmat, åkt bandvagn, vart på afterski, en grym fonduemiddag uppe i toppstugan, Singstar och massa annat. Riktigt härligt gäng och vi har haft sjukt kul! Det har skålats i champagne ett antal gånger och druckits en hel del annat oxå. Sömn var däremot en bristvara och det känns nu vill jag lova. Det var en liten update på min helg, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig så jag kan bli pigg igen! 

Lite bilder från helgen!








Vilken helg

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Den har innehållit mycket. Gym, spa, after ski, god mat, goda drinkar, bandvagnstur, skönsång, många goda skratt och mycket annat :) Den här helgen har kanske inte helt gått i hälsans tecken, men fan vad kul vi haft! 

Uppdaterar mer om vad vi gjort imorgon! Nu tackar jag för mig! 



På plats

Kategori: Allmänt

Resan upp gick hur bra som helst och nu är vi på plats! Ribban sattes väl med en gång när vi fick en välkomsttequila ;)


Sen blev det tacos och dricka. Alkohol finns det iaf gott om. Men det lär ju gå åt.


Riktigt mysigt ställe med bastu och badtunna och grejer. Nu har vi precis intagit frukost och snart sätter vi igång den här dagen ordentligt!












Sälen

Kategori: Allmänt

Då var det dax! Imorrn bär det av till Sälen:) 

Ska bli riktigt najs, det blir konferens, middagar, afterski, spa, fest i stugan och annat som står på schemat! Nu ska jag försöka packa klart väskan, har alltid lika svårt att bestämma vad som ska med. Så Oscar & Tyra får klara sig själva till på söndag när jag kommer hem igen. 




Kräftstjärtspasta

Kategori: Mat

Var så sjukt sugen på kräftstjärtspasta idag och så blev det. Så sjukt gott!! Var längesen nu.

Lite purjolök, färska champinjoner, paprika, créme fraische, kräftstjärtar, dill, salt & peppar. Serveras med färskpasta och cocktailtomater. MUMMA! Och det bästa av allt, det tar typ ingen tid alls att laga:)


Styrka

Kategori: Träning

Idag blev det styrka, körde igenom hela kroppen. Han inte riktigt med 2 övningar på varje men nästan. Skönt att träna på lunchen, men jag hatar att träna under tidspress. Så dom där helgpassen på gymmet är ju guld värda, då man verkligen kan träna tills man känner sig klar!

Nagelfix

Kategori: Allmänt

Ikväll blev det nagelfix. Riktigt skönt att ha dom fräscha och fina igen och så smidigt när man kan fixa dom själv hemma :) Skulle färgat bryn och fransar oxå, men det får bli imorgon. 

Nu duschen, sen säger jag godnatt!


Grymt bra

Kategori: Allmänt

Helgen är över och jag är tillbaka på jobbet laddad för en rolig vecka.

Vi var ju ute och käka på St Anne Bar&Lounge i lördags och var riktigt nöjda. Dom hade grymt bra mat, bra meny och trevlig personal. Vi blev kvar för några glas efteråt innan vi åkte hemåt igen. Var väl hemma runt 12. Riktigt bra kväll, med bra sällskap :)


Igår började vi med att åka och hämta Tyra och sedan vidare till min mormor där vi var bjudna på mat. Sen blev det bara till att slappa hemma. Mamma kom förbi en sväng oxå.

På torsdag åker vi till Sälen med jobbet så det ser vi fram emot:) Vi är 20 st som åker och dom har hyrt ett eget hus till oss, kommer bli grymt!

Skön lördag

Kategori: Allmänt

Det var inte igår vi hade en lugn lördag där man inte behövde fixa och trixa med saker hela dan, så denna lördag var mer än välkommen! Började med mysfrukost och sedan pyssel och lek med lillskrutt<3 vi har lekt med play-doh, målat med fingerfärg, badat, pusslat och läst böcker. Sen blev hon trött och medans hon sov låg jag och älsklingen och titta på serier. Hur skönt som helst. Inga måsten!

Nu har jag precis duschat och ska göra mig redo för kvällen då det blir middag och vin med Maggan & John. Tänkte testa St Anne idag och se hur det är:) Tyra ska sova hos farmor. Tänkte att dom kunde passa henne här medans vi åt middag men dom ville gärna att hon skulle sova över så vi blev visst barnfria vilket betyder sovmorgon imorrn :) Får se var kvällen slutar. 


Alla <3 dag

Kategori: Allmänt

Hoppas ni haft en mysig alla <3 dag. Det har iaf jag haft, alldeles lagom. Mamma kom hit på middag och det är ju sånt man ska göra, umgås med människor man älskar. Kom hem till ett städat hus och fina blommor:) Möttes i dörren av en överlycklig Tyra som slängde sig över mig med en bamsekram. Känner mig lyckligt lottad och är så glad att jag har min familj<3 Familjen är allt!

Stockholm

Kategori: Allmänt

Igår bar det av till Stockholm efter jobbet. Jag, syrran, Sara & Linn. Det blev middag på Koh Pangan på söder. Jättemysigt ställe och riktigt god mat. Thaimat. Drack även en himmelsk mango shake. MUMS! 

Sjukt kul kväll. Kan ju inte bli annat när vi ses:) Sen lyckades vi bli stoppade av polisen på vägen hem oxå, resulterade i rätt mycket skratt där med av både oss och polisen, syrran kan fan snacka sig ur vad som helst..haha!!


Asså varför gör man inte sånt där oftare? Åker till Sthlm och går ut och käkar eller nåt annat? Det är ju riktigt najs och skönt och komma ifrån Nyköping lite. Jag ska fan börja göra det iaf 1 gång i månaden. Sluta va så jävla bekväm och ta mig ut! 

Idag blev det oxå en tripp till Stockholm, men denna gång i jobbet på kundbesök. Bra besök som vi avslutade med en lunch. Imorgon är det fredag igen. Vart tog veckan vägen???


Tröttmössa

Kategori: Allmänt

Idag är jag en liten tröttmössa. Det slog till strax efter lunch, sen har jag vart slö hela dan. Blev ett styrkepass på lunchen idag med:) Men imorrn blir det vila. Det var faktiskt skönt att komma hem idag och bara va när man ändå va seg. 

Imorrn blir det jobb och sen iväg till Stockholm för lite roligheter :))

Blev soffan och lite skvaller idag! Because Im worth it ;)


Happy happy happy

Kategori: Träning

Jag tänker börja med att säga att jag är så sjukt jävla nöjd med mig själv och stolt...ja jag är stolt över mig själv och min prestation! 

Så får man väl inte säga i Sverige, lilla landet lagom där man inte får prata bra om sig själv och skryta men det skiter jag i!

Har precis avslutat en grymt bra löprunda, jag orkade det dubbla mot vad jag hade ställt mig in på och det känns så sjukt jävla bra!!! Det bästa är att jag hade orkat mer, men benhinnorna brände och jag vill inte riskera nån inflammation som tvingar mig till vila. 

Mitt mål just nu är ju att springa hela rundan på vårruset 5 km på  hyfsat bra tid. Jag har vart med varje år och tycker det är en kul och mysig grej men jag har inte sprungit hela rundan. Idag sprang jag 4,2 km utan problem förutom att det kändes i benhinnorna. För vissa av er är det ingenting, för mig är det mycket! 

Jag har aldrig vart särskilt uthållig och med den här vikten är det tungt kan jag lova. Ni andra spinkisar kan ju ta halva er kroppsvikt i en väska på ryggen och se hur långt ni kommer ;)

Nej kort och gott, jag är så jävla glad och sprang med ett stort leende! Träningen får mig att må så jäkla bra just nu och lyckoruset när det går bra är underbart! Nu är det bara o köra och den här lösa kroppen SKA tajtas till!


BAAM

Kategori: Träning

Måndag och ny vecka...igen :) 
Har utökat träningsdagarna på jobbet till 3 ggr i veckan för att det är så jäkla skönt att träna på lunchen. Blev styrka överkropp idag och jävlar vad bra det gick. Lite nya övningar, ökade vikter och riktigt nöjd, glad och full av energi återvände jag till datorn :)))


Underbara helg

Kategori: Allmänt

Har haft en riktigt bra helg! En sån utan stress och massa måsten och bara göra saker man vill, umgås med människor man tycker om och mår bra av :)

Det blev ju 2 kalas igår, mysigt och Tyra hade hur kul som helst :) Sen åkte vi ut till svärmor för middag med hela Oscars familj och deras respektive. Efter middagen blev det spel - ryktet går, så jäkla kul!!! Det blev många skratt på den!

Idag har vi haft mysfrukost, sen lämnade jag Oscar & Tyra hemma och åkte till stan och strosade lite och köpte lite grejer vi behövde. Tog ICA på vägen hem oxå, så nu är det klart. Ska laga lite mat och förbereda inför veckan.



Godmorgon lördag

Kategori: Allmänt

Och vilken härlig morgon! Vaknade av lillskrutt strax efter 7, då blev det soffmys och Bamse...igen, igen och igen. Hon älskar Bamse. 

Tryckte i mig ett ägg och en Celsius och gav mig ut på en löprunda. Jag har svårt att springa när jag inte ätit ordentligt, men det gick bättre än väntat:) Är sjukt nöjd och sprang hela sträckan som jag bestämt mig för vilket jag inte orkat förut, intervallträningen verkar ge utdelning. Så nu ska det bli kul och se hur långt jag orkar springa när jag ätit! 

Precis intagit frukost och ska snart duscha och göra mig ordning för kalas!



Helg!

Kategori: Allmänt

Fredag it is och vi har nu officiellt tagit helg! Hade tänkt ta en löprunda, men i det här vädret valde jag faktiskt att stanna inne så det blir en kväll i soffan faktiskt. Rätt skönt ändå, soffmys med hjärtat<3 

Blir att ladda inför kalas imorgon! Först fira Arvid som fyllt 1 och sen Colin som fyllt 2, full rulle! Vi börjar där sen ska vi iväg vidare:)

Mitt älskade lilla kladdmonster! Fan vad jag älskar dig<3



Rygg

Kategori: Före- och efterbilder

Jaha, då blottar jag mig (lite jobbigt, men vafan ibland får man bjuda på sig). Tänker slänga ut en bild på ryggen så långt som jag kommit nu och tro mig jag vet att jag har låååångt kvar. Men det är för att se hur långt jag kommer dom närmsta 3 månaderna. Lite starkare har jag iaf blivit. Ska bli kul och se utvecklingen:) Styrketräning är kul!!! 


Svett på jobbet

Kategori: Träning

Det blev lunchträning på jobbet både igår och idag. Jag älskar att få svettas på jobbet. Bästa tiden att träna är fan mitt på dagen, när man är som piggast och har som mest energi. Så jäkla skönt! Och vad mycket mindre stressande det känns när man vet att man har kvällen fri att spendera med lillfisen:) I love it!!!

Igår blev det fokus på axlar och rygg och armar, idag blev det ben och mage. Man hinner fan få till ett bra pass trots tiden, bara man planerar ordentligt och är effektiv. Känns grymt bra just nu. Tog lite tid att återhämta sig efter helgen eftersom jag blev så jävulskt trött, men nu är jag på banan igen!

Fredag imorgon och med det kommer helgen, fullt upp med dubbla kalas, middag och annat skoj:) 


Uppvaknandet

Kategori: Allmänt

Idag börjar jag äntligen vakna ur den där jävla koman efter helgen. Igår blev det en hemmadag med en inte alltför pigg liten tjej, jag klagade faktiskt inte för jag var lika trött jag ;) Vi sov bort halva dan, men det behövdes tydligen för idag är vi båda pigga igen och hon blev inte sämre som tur är. Dom är många sjuka på hennes avdelning nu så vi hoppas hon håller sig frisk.

Men nu är det slut på den här dvalan man vart i, dax att komma tillbax ordentligt så nu ser jag till och riva av ett ordentligt träningspass på lunchen så man kommer igång!!! 

BOOYAAH!!!




Badrummet

Kategori: Allmänt

Nu är badrummet äntligen färdigt, vi blev sjukt nöjda! Det enda som ska in är duschväggar och ett litet skåp:) 

Här har ni före och efter!



30-årsfest

Kategori: Allmänt

I lördags hade ju Oscar sin 30-årsfest. Huset fullt med folk, vi åt smörgåstårta och drack sprit. Sjukt kul kväll/natt! Riktigt lyckat och så jävla härliga människor! Skulle vart hemma bara, men det blev en sväng till krogen oxå.

Jag mådde aldrig dåligt igår, men jag var och är fortfarande sjukt trött. Så snart är det sängen för min del för o se om man är människa igen till imorgon.

Fick hoppa träningen idag, har kämpat för att hålla ögonen öppna hela dan.

Har inte lagt över bilderna och det är nog bäst egentligen..haha! Men tack alla för en grymt rolig kväll!!!