halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Skitväder

Kategori: Allmänt

Idag har min fina kusin Sara vart här! Längesen nu, så det var kul och ses. Lite te och skitsnack :)

Lillan är fortfarande dålig, men idag har vi för första gången fått i henne lite mat! Att man kan bli så glad av att ens barn äter!

Skulle grillat och grejer med grannarna idag men det är ju sånt jävla väder så vi hoppar nog det. Även om solen kommer fram emellanåt så är det ju sjukt kallt! Nån annan som har några roliga Valborgsplaner?

Nu ska vi åka och provköra bil - wiiiiie :)

PW

Kategori: Träning

Skulle gymmat idag men kände mig grymt otaggad efter en halvstressig eftermiddag, Maggan föreslog en pw och det kändes lagom. Och vilken pw det blev, så jävla skönt och få lite luft och bara få babbla av sig! Gick typ en mil och bra tempo hade vi oxå. Hade mycket att prata om nu när vi inte setts på ett par dagar när Maggan börjat jobba igen.

Tack min fina vän för underbart sällskap!

Sushi

Kategori: Allmänt

Blev sushilunch med tjejerna, så jävla gott! Var riktigt länge sen jag åt sushi nu och då smakar det ju ännu bättre:) Längesen jag träffade tjejerna oxå så det var på tiden!

Var hos doktorn med Tyra oxå, dom är ju dumma i huvet. Blir så trött på sjukvården, dom kunde inte ens skriva ut hostdämpande åt henne och menade på att vi då får åka in på natten om det behövs...IDIOTER! Hoppas mitt lilla hjärta blir bättre snart!!

Men har kanske hittat en ny bil oxå :) Får se, ska provköra den imorrn...håller tummarna! Skulle va fett najs:)

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Måndag igen och ytterligare en ny vecka har tagit sin början. Tiden bara rusar förbi. Lillan är fortfarande dålig och har en hemsk hosta så vi ska till läkaren idag. Hon måste få nåt hostdämpande, stackaren :( Oscar är ledig idag oxå så det är skönt, älskar hans lediga måndagar!

Sushilunch med tjejerna står på schemat idag, annars ska vi bara ha familjemys och sen blir det träning ikväll. Ska testa ett nytt pass, har hört att det ska va tufft så det ska bli kul att se vad man tycker sen!

Nu kör vi igång veckan med lite frukost :)

Partaj

Kategori: Allmänt

Blev lite partaj igår! Riktigt kul! Satt hos Jutta först och sen vidare på fest och till slut krogen! Riktigt bra kväll! Var ute på O'Learys, har inte vart där på flera år, men det var bra. Kul med nåt annat än CoD. Mycket folk och bra musik :)

Idag har vi haft en chilldag hemma. Oscars pappa var här och hälsa på, vi har hängt med grannarna ute i solen och snackat skit. Vi bor fan på bästa gården, trivs sjukt bra! Sen kom mamma en sväng.

Nu blir det middag, indiskt fick det bli för ingen orkar laga mat idag. Riktigt gott. Sen blir det megamys i soffan hela kvällen med lite film och popcorn!

ÄLSKA SÖNDAGAR!

Städdag

Kategori: Allmänt

Idag var det städdag med föreningen. Vi har sopat grus, donat och grillat. Svettigt värre, blev ju som ett extra träningspass :)

Nu blir det hälsomässa i Pål Jungs hage!

Morning run

Kategori: Träning

Började dagen med en löprunda. Lite trögstartad, men det släppte efter ett tag. Skönt att ha träningen gjord såhär på morgonen och underbart väder är det ju oxå :) Nu blir det frulle!

Thai

Kategori: Allmänt

Mamma kom hit med lite thaimat från Chili Nam Nam så vi fick nåt i magen innan vi åkte och storhandla. Det satt fint. Hon stannade hemma med lillan så vi inte behövde släpa ut henne nu när hon inte mår bra. Känns skönt att nu ha fullt i både kylen och frysen.

Hämtade upp Oscars bror oxå som kom hit en sväng och sen åkte jag och släppte av honom hos en kompis och drog en kvällsvisit hos Jutta :)

Nu är man hemma igen och dödstrött, blir ett avsnitt av greys och sen sängen!

Freeeedaaaaag!!

Kategori: Allmänt

Blev dåligt med sömn inatt, lillan mådde inge bra och fick sova inne hos oss vilket betyder att jag inte får sova eftersom hon trycker ut mig ur sängen. Dom må se små ut, men dom tar mycket plats! Hon hade fortfarande feber när vi gick upp imorse, men nu har den börjat ge med sig så det är skönt:) Hon är piggare och nu sover hon efter ett bad.

Äntligen är fredagen och helgen här. Kunde ju vart lite roligare väder, men hallå det är Sverige vad hade man räknat med?! Blir till att åka och storhandla ikväll för nu är det tomt i både kylen och frysen, sen blir det nog en lugn kväll hemma....har inte så mycket planer för idag.

Trevlig helg på er!

Styrkemix

Kategori: Träning

Idag blev det styrkemix, fy fan kändes som jag skulle spy där ett tag men det gick. Sjukt skönt efteråt. Var redan stel i kroppen efter skivstången igår, imorgon lär jag ha svårt att gå. Satan vad det drar i benen redan och armarna känns tunga!!

Bjuder på en liten spännisbild ;) Under fettet börjar det fan byggas muskler så nu ska vi bara se till att fettet försvinner så dom kommer fram ordentligt - BOOYAH!!!

Change of plans

Kategori: Allmänt

Jahopp, vi skulle ju till Somone idag men lagom tills vi skulle åka va lillan så himla kinkig och gnällig, förstod först ingenting tills jag tog i henne och hon var brännhet. Japp 40 graders feber igen, jädrans tänder. Så vi blev hemma, men Simone kom hit istället så vi har fått mysa ändå :) Hoppas lillan mår bra imorrn. Sist var det ju bara en dag så jag tror hon kommer må bättre. Vi håller tummarna! Smakade blodpudding idag oxå för första gången, vet inte riktigt vad jag ska säga. Inte äckligt, men inte gott heller...skum smak. Men det gick ner med lite bacon och lingonsylt :)

Simone med fina magen :) Åh, man blir bra sugen på en till ibland ;)

Utvilad

Kategori: Allmänt

Sov faktiskt riktigt bra inatt och känner mig utvilad :) Mellisen är precis intagen och lillan har fått gröt så nu ska vi göra oss ordning och åka till Simone!

Solen skiner och vi hoppas på en bra dag! Blir träning sen ikväll!

Tjolahopp tjolahej :)

Skivstång

Kategori: Träning

Precis hemkommen från ett skivstångspass så nu kan man ta kväll med gott samvete :) Riktigt mör i kroppen, märks att man vart på semester och inte tränat som vanligt. Men nu är det bara på't igen :)

Tar en dusch och slänger mig på soffan för att invänta greys!

GRATTIS

Kategori:

Lilla fröken här hemma bestämde att det var dax att gå upp kl 05.15 imorse, mamman i familjen dvs jag var inte lika pigg på tanken men det är ju minibossen som bestämmer sånt så det var bara att lyda. Vid 8 var vi båda rätt trötta och sov en timme till.

Blev en pw på 45 min innan lunch och sen kom Carro och lilla Arvid hit. Alltid lika mysigt och ses :)

Nu blir det middag och uppladdning för lite träning ikväll.

Sen fyller ju min underbara systerdotter hela 10 år idag, så ett stort megagrattis till henne!!! Dom är ju i Thailand, så vi får fira henne när dom kommer och hälsar på i sommar :)

Morgonmys

Kategori:

Idag har jag och loppan haft morgonmys<3 Tar igen lite tid nu när jag vart borta, så idag ska vi bara va hemma. Har lite och pyssla med oxå, typ packa upp väskan, tvätta och sånt där nödvändigt ont. Är sjukt träningssugen, drygt att jag missade mitt pass igår, men hade ju utbildning så what to do. Se om jag orkar med en löprunda ikväll innan Oscar drar till gymmet.

Nu vill jag ha sommar...på riktigt! Och sen vill jag gärna ha ett jobb oxå, så om nån vet något hojta gärna :)

Dags att göra lite nytta!

Seg uppdatering

Kategori: Allmänt

Hallå på er!

Det har vart lite seg uppdatering sen jag kom hem. Detta beror på att bloggappen håller på och strular och jag sitter sällan vid vanliga datorn. Jag kommer att uppdatera som vanligt bara den börjar fungera igen.

Jag är iaf tillbax i Svedala. Var underbart att träffa lillskruttan igen och min karl såklart :) Var kanonväder hela helgen så vi fixade utomhus, klippte ner buskarna på framsidan och lite sånt pyssel, hade gårdsfika med grannarna, grillade hos Maggan och John och myste hemma. Var faktiskt helt ok att komma hem till det.

Idag har jag och Tyra vart hos Maggan igen, Emma och Juni var oxå där så ungarna har lekt hela dan och vi morsor har snackat skit och uppdaterat.

Ikväll har vi vart på HLR-kurs, första hjälpen för småbarn och större barn, höll på mellan 18-21 och så åkte vi och handlade på det så nu är jag helt slut. Blir sängen nu!

Hoppas appen fungerar normalt från imorrn, den har strulat lite väl nu. Hoppas ni alla haft en lika bra helg som jag och vart ute och njutit av det fina vädret :)

Sista dagen

Kategori: Allmänt

Nu är det sista dagen :( Veckan har gått alldeles för snabbt! Idag blir det shopping och förhoppningsvis lite stek om solen behagar vara framme!

Imorgon för jag träffa mina älsklingar, så det är med blandade känslor man kommer hem.

Ge mig sol Sverige!

Livets goda

Kategori: Allmänt

Nu blire drinkar :) Man får unna sig efter gymmet ;)

Njuter

Kategori: Allmänt

Njuter för fullt! 30 grader och strålande sol! Har solat och badat hela dan, nu blire gymmet! Måste ju kompensera för allt skit man äter här, finns inte så mycket nyttiga alternativ vilket är drygt, men får ta igen det när man kommer hem.

Igår vart det marknad och shopping på eftermiddagen, hittade en del :)

Smell you later ;)

Smile :)

Kategori: Allmänt

Vaknade upp till en klarblå himmel och strålande sol. Stoppade i oss lite frukost, hoppade i bikinin och la oss vid poolen...och här ligger vi än. 22 grader i skuggan, så i solen kan jag säga att det steker på bra! Jag rör mig inte en meter idag, allt finns precis här! Sol, bad, mat, drinkar, musik! I love it!

Sun - you put a smile on my face!

Semeeester!!

Kategori: Allmänt

Hej!

Lite dålig uppdatering. Bloggportalen låg nere innan jag åkte så då kunde jag inte uppdatera och här har vi haft strul med nätet, men nu funkar det.

Vi är iaf på plats i Turkiet och det är grymt skönt! Saknade ihjäl mig efter Tyra redan första dan men nu går det bättre, 1 vecka går fort:) dessutom har jag hittat mig en ersättningsbebis här som är precis lika gammal som jag myser med ibland:)

Resan hit gick bra och det var nästan 30 grader när vi landade helt underbart! Igår hade vi poolhäng hela dan och bara slappade. Idag var vi på hamam (turkiskt bad), först bastade man, sen fick man skrubba kroppen med salt, efter det fick man ligga på ett stort varmt marmorbord där man fick hela kroppen peelad och masserad med såpa och efter det avslutades allt med en oljemassage. Så jävla skönt, man va helt mos i huvet efteråt men man känner sig som en ny människa. Sen åt vi lunch och efter det åkte vi till en stor marknad i en stad en bit bort med några vi träffade på vägen hit. På vägen hem kom regnet, galet cpregn haha, men vi åkte bil så det gjorde inte så mycket. Hoppas på bättre väder imorgon.

Vi har det iaf superskönt och imorrn ska vi sova tills vi vaknar utan att ställa klockan - LYX!!!

Saknar inte Sverige det minsta, äckelkyla! ;)

ÄNTLIGEN

Kategori: Allmänt

Idag har äntligen min partner in crime landat på svensk mark igen :) Tur som fan var väl det så vi hinner träffas imorgon innan jag sen åker. Egentligen skulle vi ju vart borta typ samtidigt och det hade ju vart fint, men jag fick flytta fram min resa en vecka då jag skulle va med på min brorsdotters dop. Så är det ibland, men det går bra ändå!

Välkommen hem Maggie, imorrn ska vi kramas!!!

Packa

Kategori: Allmänt

Skön dag, åkte till Linda och tog en promenad ner på stan där det blev lite lunch. Broccoli & ädelostpaj, grymt gott! Kikade in förbi nån affär på vägen tillbaka. Åkte sedan och handlade lite grejer till middagen och sen hem och fixa mat. Mamma kom på middag idag. Gjorde biffpasta med färska champinjoner, paprika, soltorkade tomater, cocktailtomater och crème fraîche med smak av rostad vitlök och timjan och så färskpasta till. Blev sjukt gott faktiskt!

Nu är tanken att jag ska packa, men jag är så jävla slö så jag vill bara ligga på soffan. Hatar att packa! Men det måste göras idag så jag vet om det är något jag behöver köpa imorgon för lördag morgon åker vi :) Bara att sätta igång!

Feberfri

Kategori: Allmänt

Yes, vaknade idag och Tyras feber är som bortblåst. Hon låg i 40 graders feber hela dan igår, sov mest. Vi hade blöjmys hela dan, älskar barn i blöja :) Tror att det är tänderna som spökar, men skönt att hon är pigg igen idag iaf! Fullt ös på henne som vanligt :)

Igår passade jag på att fixa och städa lite här hemma medans hon sov. Fick dock inget gjort inför resan, men idag ska jag packa så det är klart sen. Så jag har imorgon på mig att fixa grejer om det är något jag behöver.

Till kvällen kom Jutta hit. Käkade lite middag och hade soffhäng. Skönt och bara hänga lite :) Skulle ha en vilodag igår men när Jutta åkt hem hade jag inte riktigt ro att sitta still då jag vart inne hela dagen, så det blev en löprunda ändå och satan va bra det gick ! Sjukt nöjd! Idag är det dock vila, hinner inte med nåt idag. Måste packa och dona och mamma kommer hit.

Blir lunch på stan med Linda och Charlie idag oxå :) Det var ett tag sen så det blir kul.

Sjukling

Kategori: Allmänt

Ja inte är det jag som är sjuk, men mitt lilla hjärta. Vaknade imorse och hon kändes varm, tog tempen som visade 38,2. Inte så farligt, men ändå feber iom att hon brukar va rätt lågtempad.

Efter frukosten var hon trött och sov en stund till och när hon vaknade var hon ännu varmare och vips hade hon 40 graders feber min lilla plutt. Hon är inte sjuk på annat sätt, bara feber. Så tänkte se om hon lyckas sova bort det och avvaktar med alvedon eftersom hon inte verkar må dåligt utan bara är trött så får vi se hur hon mår sen.

Fick alltså ställa in dejten med Emma och Juni idag. Det verkar inte va meningen att vi ska ses. Alltid är det nåt. Jaha, då fick jag lite tid hemma då så då kan ju jag dona och fixa lite innan jag åker på lördag. Ska se om man kan rota fram lite tunnare kläder oxå :)

Löprunda

Kategori: Träning

Blev ju lite ändrade planer nu för kvällen så eftersom jag då fick lite tid över passade jag på att ta en löprunda. Ja jag ska väl inte säga att jag sprang hela vägen för det gjorde jag verkligen inte men jag ökar sakta men säkert.

Dels vill jag inte ta i för mycket så fötterna tar stryk, för nu har jag varken tid eller lust med fler skador och dessutom måste konditionen byggas upp. Men jag klarade mer än jag trodde och jag är nöjd! Var riktigt skönt och komma ut och jag har en rätt skön runda såhär på kvällskvisten. Nu sitter jag och eftersvettas i soffan och kan ta kväll med gott samvete :)

Hemmahäng

Kategori: Allmänt

Idag har vi hängt hemma hela dagen med massa besök. Redan imorse kom Carro och lilla Arvid (som redan börjar bli större), supermysigt att bara hänga hemma såhär. Ingen stress eller nåt, bara umgås. Sen strax efter lunch kom även Simone. Åhhh inte långt kvar tills deras lilla bebis tittar ut nu heller, drygt en månad. Spännande att se vad det blir. Hon är så fin med magen, det riktigt strålar om henne. Det är såna stunder man kan sakna att va gravid :) Har vart riktigt trevligt att ha dom alla här och Tyra tycker alltid det är kul när det kommer folk :)
 
Den här veckan är fullspäckad med träning, lunchdejter, packning och annat. Imorgon ska jag äntligen träffa Emma och Juni, var alldeles för länge sen nu!!! Bara 3 dagar kvar till Turkiet :) Åhh, ska bli sååå skönt!!! Snart är det jag som bara glider runt i en vecka, sippar drinkar, äter god mat, röker en cigg eller två och bara njuter av livet och av att inte ha några måsten!!!! Fan vi kommer ha det bra Fitri och jag. Men självklart kommer jag sakna Tyra och Oscar massor!!!
 
Ska tänka på er andra stackare som får va kvar i det här helveteslandet med helveteskylan. Hoppas värmen börjar komma lite iaf när vi är borta för nu har iaf jag tröttnat! Så det så ;)
 
 

Färdigtränad

Kategori: Träning

Var minst sagt otaggad innan jag skulle till gymmet, hade segat ner mig lite efter maten. Men gjorde ett ryck och tog mig dit :) Redan i bilen började jag tagga till och när jag väl var där var det bara och köra! Blev ett grymt bra pass där hela kroppen fick jobba. Hade grym kontakt med musklerna idag och jag är helt slut i hela kroppen nu! Känns grymt skönt! Man ångrar ju aldrig ett träningspass, så det är bara att ta sig dit så känns det så mycket bättre sen :)

Nedräkning

Kategori: Allmänt

Nu är det bara 4 dgr kvar tills vi åker. Ska bli så grymt jävla skönt!!! Visst att vi har fint väder och sol här oxå, men den där jädra kylan som vägrar släppa taget ska bli skönt och slippa. Är så less på isvindarna som biter tag i kinderna när man är ute. Ge oss sommar!!! Nu ska jag mysa lite med mina <3 och sen ska jag släpa mig till gymmet. Det är inte alls lika kul när man får träna själv :( Fan Maggan kom hem nu!!!

Lunch

Kategori: Mat

Dagens lunch bestod av kyckling med ris, paprika, tomat och sås på kvarg och persillade. Tog även en morot till och så vatten som alltid :)

ÄNTLIGEN

Kategori: Träning

Har äntligen vart ute på en premiär gå/joggingtur :) Foten funkar fortfarande även om det gör lite ont och skavsåret jag hade blev iaf inte värre. Riktigt skönt att komma ut, MEN jag kommer aldrig att springa med barnvagn igen. Det är fan jobbigt nog som det är! Ikväll blir det gymmet och en genomkörare av hela kroppen! Känns skönt att kunna gå igen och förhoppningsvis kan man komma igång med löpningen nu oxå :)

Pysslardag

Kategori: Allmänt

Har en riktig sån där pysslardag idag. Spenderat dagen hittills utomhus, sopat och gjort fint på framsidan, klippt ner buskar och donat. Allt i strålande solsken - UNDERBART! Jag älskar solen, solen gör mig glad :) Nu ska vi äta lunch och sen fortsätta en stund till!

Resultat mars

Kategori: Före- och efterbilder

Resultatet för mars är som väntat ganska oförändrat då jag inte kunnat träna som jag skulle på hela månaden pga foten + att jag ätit mediciner i över 3 veckors tid som är vätskeansamlande och svällande. Inte bästa kombon när man vill gå ner i vikt. Måtten står still och vågen likaså. Gick upp i början av tabletterna, men nu har kroppen börjat göra sig av med vätskan så det är nere igen. Så denna månad struntar jag i att lägga ut några bilder. 
 
Är iaf glad att jag inte ökat något. Nu har jag köpt nya skor, foten är till 98% bra så nu tar vi nya tag!!!
-

Grillpremiär

Kategori: Allmänt

Blev ju dop imorse ute i Västerljung. Haley var jätteduktig och skrek ingenting. Så söt så! Sen blev det fika och umgänge med alla innan vi åkte hemåt igen. Blev en snabbis på stan och sen upp till City Gross för att handla lite inför grillpremiären. Det blev helgrillad fläskfilé, champinjoner, paprika och lammkorv. Till det hade vi klyftpotatis och ugnsbakta morötter. Lovely! Fy fan vad vi ska grilla i sommar!!

Har blivit hemmamys med familjen den här helgen eftersom jag åker nästa helg. Härligt och bara få va och mysa tillsammans<3

Håller på med lite garderobsrensning här hemma, och det ska fortsättas med imorrn!

Onödigt

Kategori: Allmänt

Ja vaddå, sovmorgon är väl onödigt. Eller jag skulle få sova till halv 8 idag och det är sovmorgon för mig. Och ändå då så vaknar jag kvart i 7 och kan självklart inte somna om trots att jag är trött. Aja, har legat här och surfat runt lite ett tag så nu är det väl bara att gå upp och göra sig i ordning.

Börjar dagen med dop så får vi se vad som händer sen :)

Effektiv

Kategori: Allmänt

God kväll :)

Idag har det vart fullt upp här hemma. Passade på och va lite duktig och rensade upp och möblerade om i förrådet och flytta vissa grejer till garaget. Behövdes verkligen! Bara man öppnade förrådsdörren tog det stopp men nu är det fritt fram och tom barnvagnen kommer få plats där ute så vi slipper ha den i hallen :)

Har även hunnit hänga med grannarna här ute på gårn' :) Det är ju som ett litet kollektiv när solen kommer fram :) Hur mysigt som helst, det har fikats, babblats och intagits lite alkoholhaltiga drycker. Men bara lite lagom :) Oscar slutade tidigt oxå så han har oxå hjälpt till med rensningen och Tyra satt i vagnen med massa nya leksaker och va nöjd. Så kom mamma förbi på en kaffe oxå och nu är middagen intagen.

Så fullt ös medvetslös alltså. Riktigt skönt och va ute en hel dag! Imorgon bitti väntar dop, så det blir en lugn kväll idag och sen blir det kanske grill med grannarna till kvällen.

Ha en toppenhelg!!!

Cravings

Kategori: Allmänt

Sitter här med sjuka cravings efter chokladbollar! Ska inte! Det är bara o bita ihop och tänka på nåt annat, får väl ta en morot eller nåt...vilket inte är i närheten av samma sak men det kommer iaf kännas bättre än att släppa efter för suget. Varför kan inte sötsaker bara vara nyttigt???

Lunchdejt

Kategori: Allmänt

Redan torsdag, veckan bara flyger förbi. Håller på och gör oss i ordning för en lunchdejt på stan med mamsen och så ska vi kolla doppresent oxå då min brorsdotter döps i helgen.

Ikväll blir det styrkemix, behöver en riktig genomkörare!

Ut och njut av solen, den ger så sjukt mycket extraenergi :)

Passa på

Kategori: Allmänt

Det gäller ju att passa på och ta vara på solen när den väl tittar fram! Så idag har jag suttit ute och ätit lunch och skvallrat med Simone som kom hit och hängde en stund. Även lillan fick äta lunch ute i solen. Vi har ju helt lä på framsidan så där ute hade vi 25 grader idag, inte helt fel.

Har även vart och köpt nya skor idag, nu jävlar ska det börjas gå och springas. Foten är nästan bra, till nästa vecka hoppas jag den är helt återställd. Så om någon vill ut och promenera - hojta! Det blev ett par Nike Pegasus, riktigt sköna. Hade tänkt byta och testa Adidas denna gång, men det blev Nike i slutändan ändå. Nu hoppas vi dom funkar bra!! Har bommat gymmet en vecka nu, har haft så jävla mycket annat att ta itu med på kvällarna så nu är det dax igen!! Bara o köra!!!

Lite bilder från idag, solen tar ju iaf :)

Frukosttajm

Kategori: Mat

Dags för dagens vanliga frukost. Jag tröttnar nog aldrig på den här :)

Kvalitetstid

Kategori: Allmänt

Idag blev det kvalitetstid med Maggan och Colin som åker till Dubai imorgon. Tog en promenad dit, ungarna fick busa av sig tillsammans och jag och Magz fick lite tid att prata lite :) Kommer ha en hel vecka själv på gymmet, tråkigare än när man är 2 men det ska nog gå. Sen har vi bokat in en dejt när dom kommer hem. Vi löser ju av varann så en dag har vi på oss att ses sen åker ju jag iväg till Turkiet. Det gäller att ta vara på tiden :)

Hade en grym senlunch i solen när jag kom hem, satt och pratade med grannarna och Tyra sov i vagnen. Grymt gott va det oxå, tog lite vad som fanns...paprika, tomat, gurka, kräftstjärtar, ägg, knäckemacka och avocado - MUMS!

Nu har jag landat i soffan efter en skön pw med Oscar i det härliga vädret. Mamma kom och passa lillan en stund. Så skönt att få komma ut i friska luften :)

Inte så mycket inplanerat i veckan, har lite dejter att styra upp :)

Underbara sol

Kategori: Allmänt

Var uppe med lillan en sväng imorse, men gick sen och la mig igen och sov till halv 12 :) Såååå skönt! Började sedan dagen med en pw. Testade foten lite, gjorde ont, men tog mig runt hela rundan. Får ta det lite lugnt såhär i början. Sen blev det kaffe med några av grannarna här ute i solen, sjukt najs! Älskar solen!!! Lunch intogs med en del av släkten hemma hos mormor i form av smörgåstårta. Gott, men sjukt mättande och ändå tog jag en mindre bit. Sen har vi vart och handlat och sånt och nu ÄNTLIGEN har vi sjunkit ner i soffan. Fick avboka mitt mage/rygg-pass förut då det hade blivit lite väl stressigt!

Imorgon är det tillbax till vardagen, nästa vecka åker jag till Turkiet :) Nu kör vi!

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Var för trött när jag kom hem igår för att skriva nåt. Festen i lördags var iaf sjukt kul, kul oxå att dom som inte bor här även tog sig hit! Vi var väl närmare 25 pers här hemma så det var fullt hus kan man säga :) Många åkte till krogen sen och så var vi ett gäng som blev kvar här. Sjukt kul! Kom väl i säng runt 4 kanske och då var jag död!!! Som småbarnsförälder är man ju inte van och va uppe så länge...haha!

Tack alla som gjorde det till en toppenkväll! :)))