halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Bf +4

Kategori: Allmänt

Jaha, ingen bebis nu heller och jag går in på 4e dagen över tiden. Känns inte direkt som att det är på gång inom närmsta tiden heller. Fick iaf se den lilla på ultraljudet i måndags och den såg ut att ha det så mysigt så. Verkade vara en normalstor bebis så det känns skönt, men beroende på hur länge den ska ligga där och jäsa så växer den ju. 

Måste väl erkänna att jag är skapligt less nu. Sover så jävla dåligt, lyckades inte somna förrän runt halv 2 inatt och ändå har jag nu varit klarvaken sen 5:(
Så jävla drygt! Så sover man ikapp lite sen för att ha krafter om det drar igång, men återigen så är man ju inte trött när det är dax o lägga sig. Eller så är man det men det går likförbannat inte att sova för att man är stor som en val och inte kan ligga hur som helst, man är varm och svettas, ungen rumlar runt, man har ont...ja listan kan göras lång. Nämnde jag att jag är trött på det här nu? Haha! 

Är iaf rätt bra på att sysselsätta mig om dagarna så får väl fortsätta med det. Kan ju inte bara gå hemma och vänta ut tiden. Idag ska jag passa på att åka och storhandla så sånt är klart. Fan vad vi längtar efter dig! Kom ut nuuuuu!!!! Längtar allra mest efter att få komma hem med den lilla till Tyra och få se henne träffa sitt småsyskon<3 Hon håller på att spricka av längtan här hemma. Men, men ut kommer dom ju till  slut även om det kanske inte känns så just nu. 

Torsdag och snart helg igen vilket blir skönt så jag får ha hela familjen hemma igen<3

100%

Kategori: Allmänt

Idag var dagen här. Nu är graviditeten avklarad till 100%. Jag har gått mina 9 månader, men inget tecken på att bebis vill komma ut. Har vart rätt inställd på att gå över så även om det är drygt känns det lite som vilken dag som helst. Klart man vill att det ska komma igång så man får träffa den lilla, men förr eller senare. Den kan ju inte stanna där inne hur länge som helst (hoppas jag). 

Idag har Tyra haft en kompis här, vi har vart ute en stund och matat ankorna och så, bytt till vinterdäck på bilen och slappat lite. Skulle packat bb-väskan men har fortfarande inte kommit så långt haha! 

Passade på att testa nya kameran lite mer oxå, har införskaffat en systemkamera, Nikon 3200. Gillar den skarpt! Tänkte att det kunde va kul att ha några bilder på magen innan den får pyspunka. Inte synkat dom här, men tog en bild med mobilen med:)

Imorgon blir det först ultraljud för att beräkna storlek på bebis och sen besök hos bm så vi får se vad som sägs då. 
Nu serier i soffan för jag är helt slut!

Trött

Kategori: Allmänt

Seg som kola idag, kanske inte så konstigt efter 2 nätter med dålig sömn och med tanke på att det är 2 dgr kvar till bf. Tycker jag vart förvånansvärt pigg ändå. Igår blev det lunch på stan med Maggan och Fia och deras små. Fick ju träffa lilla Charlie nu oxå:) Vill oxå ha min bebis på utsidan!! Hämtade Tyra tidigt igår och så hängde vi hos Maggan så hon och Colin fick leka. Idag och imorgon är hon ledig från dagis och hemma med mig. Nu tror jag ju inte att bebis kommer i tid, men kände ändå att jag vill ha lite kvalitetstid med min lilla stjärna innan familjen utökas. 

Snart dags för lunch och sedan ska det nog pysslas eller bakas. Riktigt tråkväder idag:( Hade tänkt åka och bada men det var tydligen fullt med skolklasser där idag.

Kontrasten, igår kläder och tom lite smink, idag mjukisar, osminkad med en knut på huvet;) Känns som att det är lite så tiden kommer spenderas ett tag framöver ;)

HAPPY :)))

Kategori: Allmänt

Som jag skrev i förra inlägget så händer det lite mycket nu så hjärnan har gått på högvarv och nerverna vart på helspänn, men nu blrjar det ordna upp sig. Igår skrev vi på papprena för försäljning av radhuset, första visningen skulle egentligen vart idag men vi fick ett bud vi var nöjda med och tog det. Det är med blandade känslor måste jag säga eftersom vi verkligen har trivts så sjukt bra här. Men känns skönt att ha allt klart eftersom man aldrig vet när bebis väljer att titta ut även om det kan va ett tag kvar. Då vill jag bara kunna fokusera på familjen.

Så köpt hus, sålt radhuset och nu är det barnafödandet kvar. När vi vet att även det gått bra så kan vi äntligen slappna av! Man är som i en bubbla, allt har gått så fort nu så man har inte hunnit fatta riktigt. Men till våren kommer jag sitta där i mitt hus och se Tyra springa och leka på tomten, underbart!!!

Bara 6 dagar kvar till bf, så håll tummarna för mig nu att den lille parveln  väljer att titta ut snarast!

Ahhh

Kategori: Allmänt

Asså dålig uppdatering, jag veeeet! Men det händer så mycket nu att allt bara snurrar i huvet. Men bara bra saker:))) Kommer berätta mer när allt är klart. Mindre än 10 dgr kvar tills bebis är beräknad nu oxå, galet...nästa helg lixom!!!


Det närmar sig

Kategori: Allmänt

Helt sjukt! Tiden går och nästa vecka är mini beräknad. Nästa vecka! Känns så overkligt att vi snart kommer ha en bebis här hemma. Nyss ville jag bara att den skulle titta ut, nu får den gärna stanna kvar en stund till så att vi hinner med att ha visning på radhuset och så först. Allt på en gång! Men känner att det skulle vara skönt att ha det överstökat. Känns inte skitkul att komma hem från förlossningen och börja styra med sånt, då vill man ju bara ta det lugnt och mysa. Tror dock inte det är några problem, denna lilla kotte verkar ligga rätt bekvämt där inne.

Började veckan igår med gravidmassage, helt underbart. Var där i torsdags med. Alltså, bara känslan av att ligga på mage igen var ju helt fantastisk!!! Till alla gravida kan jag verkligen rekommendera detta. Jag gick hos Maria Sverke, hon är toppen!!! Efter det blev det lunch med Jutta, 2 ggr inom loppet av en vecka:) Sen hämtade jag skruttan på dagis och så kom Simone och tjejerna över och lekte en stund. Bra dag!

Nu har jag precis varit iväg och färgat ögonfransar och bryn. Känns skönt och just nu behövdes det verkligen efter en natt med lite sömn. Ser man lite piggare ut även om man inte känner sig så;)
Så nu blir det vila en stund, sen ska jag träffa Fanny och Simone för lite fika.

Mycket inplanerat den här veckan, men det gäller att passa på nu medan man kan, lär ju bli lite lugnare när mini kommer<3

Här ligger vi nu, jag och stora tjocka magen;)