halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Soooooooool

Kategori: Allmänt

Blev mätt och belåten igår. Det värsta med julmat är bara att den är så stabbig, lägger sig som en sten i magen. Men mysigt hade vi och ungarna var det full rulle på. Så härligt att se dom leka ihop allihopa trots olika åldrar :)


Idag tittade solen fram, helt underbart! Vi slängde på oss kläderna direkt och tog oss ut. Först lekparken och sen en promenad. Kommer solen så går man ut, så är det bara. Inte många gånger den här månaden som man fått en chans till att suga i sig sol och dagsljus.


Nu har det vart massa fix här hemma och snart ska vi iväg till min faster.

Njut av dagen!

Julbord

Kategori: Allmänt

Helgen är åter på besök och det känns riktigt skönt. Bjöd på frukost på jobbet igår, mina hembakta morotsfrallor Och dom gick hem:) Hade även bakat en saffranskaka till eftermiddagsfikat eftersom det är 1:a advent imorgon. Ibland tycker jag faktiskt om att vara lite huslig av mig.

Dagen hittills idag har bara bestått av familjemys<3 Så välbehövligt! Vi har ätit frukost, myst i sängen, busat, läst böcker, pusslat. Inga mobiler, ingen tv, bara vi. Underbart!

Ikväll blir det julbord hos Sara & Andreas, vi har knytis så alla gör olika delar. Vi står för sill, Jansson, lax och rödbetssallad. Blir mysigt!

Det här ska vara en riktigt familjehelg! Imorgon ska jag träffa min faster oxå, alldeles för länge sen<3





Onsdag

Kategori: Allmänt

Har inte så stor lust att skriva just nu om jag ska va ärlig. Inte riktigt ork. Onsdag idag och helgen närmar sig igen, riktigt skönt. Det dåliga humöret från igår hänger med lite idag oxå. Just nu är allt bara lite för mycket. Mycket som händer så just nu vill jag bara vara hemma med min familj.

Har precis bakat nåt morotsbröd som jag hittade recept på så vi får väl se hur det blir. 

Skepp o hoj!



Åskmoln

Kategori: Allmänt

Mindre bra dag idag, känner fortfarande att jag håller på att explodera. Ibland kan en människa säga helt fel saker. Idag blev det fel!!! 

Ny dag imorgon då måste jag försöka hinna med ett träningspass så jag får ut lite aggressioner. 



Kryssning

Kategori: Allmänt

Var ju iväg på 30-årskryssning i helgen då Timmy fyllde. Han hade inte en aning och blev överraskad inte bara en utan fyra gånger då folk slöt upp i omgångar. Vi hade sjukt kul som vanligt när vi ses:) Det blev mat, drinkar och dans hela natten! Det bästa med att bo på dansgolvet var väl att jag mådde bra och kände mig hyfsat pigg igår.

Tack alla för en grym helg!!!

































God morgon

Kategori: Allmänt

Har chansen att få sovmorgon och vaknar ändå halv 8. Aja, är ju iaf längre än jag sover annars. Tog lite långlunch igår och åkte ner på stan för lunch på Nancys. Libanesiskt blev det, så jäkla gott! Passade även på att köpa en jacka till Tyra, men tror jag måste byta storlek.


Mot slutet av dagen blev det sumobrottning på jobbet, haha! Linda har fyllt 40 och Katta fyller 50 så vi hyrde in dräkterna. Sjukt kul! Sen skulle alla vidare hem till Krille i Sthlm och sen ut och käka och festa men jag fick tyvärr hoppa det:( Eftersom jag ska iväg idag så kände jag att jag behövde åka hem och få lite tid med Tyra. 

Så nu när jag ändå är vaken så kan jag ju passa på att packa väskan och kolla vad jag ska ha med mig för kläder och sånt:) kommer bli så jävla kul!!! Bästa gänget!!!










Weekend

Kategori: Allmänt

Fredag igen och helg på ingång! Kommer bli skönt, då jag känner mig helt slut i huvet och idag har jag ingen lust alls att jobba faktiskt. Skulle hellre gå på stan shoppa, fika lite med nån kompis och bara va. Men ibland får man inte som man vill så det är bara att riva av den här dagen så får jag ta helg sen :) Jag har iaf tagit ledigt på måndag så lite långhelg får jag! Kan va skönt och återhämta sig lite efter en kryssningshelg och ta igen lite tid med Tyra<3 

Ha en grym fredag och trevlig helg på er!


Stockholm

Kategori: Allmänt

Vaknar upp småttrött, men det är bara att ladda. Startar dagen med möte på Showroom i Stockholm så kommer inte in på kontoret förrän efter lunch.

Dagen kommer bara flyga förbi som vanligt och imorrn har vi fredag igen. I helgen väntar kryssning, kommer bli sjukt kul :)

Ha en underbar dag!!!



Friskluft

Kategori: Träning

Ytterligare ett bootcamp-pass idag. Samling vid Tovastugan denna gång. Maggan ville me och prova på idag så vi körde! Så skönt att komma ut och träna och få friskluft eftersom man är inne så mycket den här årstiden. Grymt pass den här gången oxå, men helt annorlunda mot sist. Det är de som jag gillar, att inget pass är det andra likt så man vet aldrig vad som kommer :)Nästa gång blir det ett armypass och då är det dagtid nästa lördag. 

Här jobbar vi dips i trappan vid NK-villan.


Övertid

Kategori: Allmänt

Blev en lång dag på jobbet idag, 12 timmar så var inte hemma förrän vid 20.30. En del möten så det var skönt att få lite extra tid att jobba ikapp lite. Nu är man seg, så ska ta och hoppa i säng. Nya tag imorgon, då är det redan onsdag och snart är helgen här :)

Godnatt!


Dålig update

Kategori: Allmänt

Det har vart lite dålig update här, men i helgen ville jag bara va och lämnade allt annat åt sidan en stund. 

Åkte på konferens med jobbet till Djurönäset i Stockholm i fredags, där blev det även fest och övernattning. Hade riktigt kul och lite småsliten var man väl dan efter, vi höll väl igång till 3 nån gång ;) Jättefint ställe och vi hade ett stort eget hus där middagen och festen hölls med egen bar och på morgonen serverades hotellfrukost med utsikt över vattnet. Några galningar bastade och tog ett dopp ute i havet oxå!! 

Helgen har sedan spenderats helt utan måsten, så jävla skönt! Har ändå fått en del gjort, klippt gräset en sista gång, klippt ner alla blommor och rosenbuskar, rensat garderoben och lite sånt. Sen en hel del slappande i soffan, underbart! 

Just nu har jag nått nån jävla platå som gör att jag står helt stilla med vikten och det suger, försökte chocka kroppen förra veckan med dubbla träningspass och grejer men det hjälpte inte heller. Ibland blir man less! Idag hade jag en riktigt downdag, det blev godis till frukost och pizza till middag och det skiter jag faktiskt i. Imorgon är det nya tag, men jag måste komma vidare innan jag blir galen. Så jävla surt för motivationen när det blir såhär, inne på fjärde veckan nu så om nån har tips så är ni mer än välkomna! 

Idag blir det i säng tidigt, sjukt trött efter allt för lite sömn inatt och imorgon ska jag orka jobba över oxå.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Lite bilder från helgen.



















Tråkväder

Kategori: Allmänt

Hemma med lillan idag med. Fick sovmorgon till 9 vilket var skönt, tänkte vila lite nu med då hon precis har somnat. 

Riktigt tråkväder ute, grått och trist! Saknar sommaren!!! Vi har myst i soffan, badat och stekt pannkakor:) Gullungen! 


Imorgon får Oscar va hemma för då ska jag iväg till Stockholm med jobbet på konferens så jag kommer hem först på lördag igen. Ska bli skitkul! 

Inte lite blåmärken över knäna efter igår, men skön känsla i kroppen och träningsvärk här och där :) Tänkte dra av ett kettelbellpass idag oxå, eller så tar jag en löprunda får se lite vad jag känner för... 


Lite rörigt inlägg kände jag men vafan, it is what it is ;) Ha en bra dag!

Bootcamp

Kategori: Träning

Jävlar vilket pass! Kul och jobbigt på samma gång:) Drog me mig Fanny på ett bootcamp-pass utomhus med Annelie. 60 min, man transporterar sig en viss sträcka med korta löpintervaller och blandar med olika styrkeövningar. Jävlar va det tog! Det var start idag så man fick en gratis prova-på-omgång, sen kommer det va olika pass varje vecka. 

Jag har redan blåmärken på hela knäna. Men det var sjukt kul! Verkligen min typ av träning! Och så fick jag inviga mina vinterlöptights, ger dom högsta betyg! Så jäkla sköna och dom sitter som ett smäck! Rörde sig inte en millimeter oavsett övning. Kan verkligen rekommendera dom, märket är Craft och dom är köpta på Intersport!

Såhär glad känner jag mig idag:)






VAB

Kategori: Allmänt

Jag hade ändå planerat att va ledig idag då dagis va stängt, men nu blev det vab istället då Tyra fortfarande är risig. Pigg och ingen feber längre, men slemhosta, snorig och tjock i halsen. Hon verkar dock inte ha ont längre vilket är skönt. Simone och Nellie kom hit och hängde lite, vi gjorde absolut ingenting hur skönt som helst! Bara va och snackade skit, låg i soffan och dega:) skön dag!!!

Våra små skitungar<3





Hur gör man

Kategori: Allmänt

Ja, hur gör man? För att få familjeliv, jobb, alla måsten, vänner, träning och allt annat att gå ihop. Hur fan gör man? 

Tiden räcker inte till och man känner sig otillräcklig överallt. Har stressat ihjäl mig på jobbet idag och ännu mer eftersom jag ska va hemma med Tyra imorgon. Tiden går för fort och man hinner ingenting av allt man har att göra på dessa 8 timmar, samtidigt känner nan att man inte är hemma tillräckligt och så får man dåligt samvete där. Man hinner inte träffa vänner så ofta som man vill och träningen är just nu det som gör att man inte brakar ihop totalt. Det är ett riktigt pussel det där och det känns som att det alltid är bitar som saknas.

Nä just nu är det mycket, väldigt mycket! 


Morning workout - check

Kategori: Träning

Så, morgonträningen avklarad. Lite tufft idag och ännu tuffare med träningsvärk från igår. Men det gick och det känns bra. Nu är man uppe och igång:) Nu in och ta en dusch och stressa iväg till jobbet, vakna lite sent så har typ en halvtimme på mig. Och då sitter jag här haha ;) Tidsoptimist javisst!

Önskar er en bra dag!


Mötesmåndag

Kategori: Allmänt

Började ju dagen med kundmöte i Sthlm, kom in på kontoret vid 12, käkade lunch och sen nästa kundmöte kl 13 så det hanns inte med så mycket jobb idag. Blir desto mer imorrn så Oscar är hemma med Tyra imorgon oxå. Hann med en löprunda när jag kom hem oxå, men fan mina benhinnor är inte ok alltså! Så sjukt irriterande!!! Nu känner jag mig typ mer död än levande, ska ta en dusch och hoppa i säng.

Natti natti!


Fars dag

Kategori: Allmänt

Igår var det ju fars dag och det firades med hotellfrukost på Voyage. Hur mysigt som helst. Passade även på att ta en snabbrunda på stan och inhandla lite grejer, bl a ett par vinterlöptights. Så nu behöver jag inte frysa om benen:)

Sen blev Tyra dålig. Feber och ont i halsen, så Oscar är hemma med henne idag. Själv har man precis avverkat morgonträningen och sitter nu och äter frukost 05.45. Ska iväg till Stockholm på möte nu på morgonen så nu blir det en snabbdusch och sen iväg och kicka igång den här veckan. 

Ska växla upp träningen lite den här veckan och sen utvärdera lite. Blir tufft men kul:)

Mina hjärtan<3


Feelgood

Kategori: Allmänt

Denna låt ger mig en så sjukt skön känsla i kroppen. Sätt på den på hög volym, hemma i bilen var som helst och säg att den inte får dig att dra lite på smilbanden. Tankar på sommar, semester och andra saker som får detta gråa väder att kännas lite lättare. En feelgoodlåt helt enkelt :)
 
 
 

Myslördag

Kategori: Allmänt

Skön dag. Började ju med att ta mig ut i spåret. Tyra ville inte att jag skulle iväg och springa för hon ville va med mig och jag ville ut så då kombinerar man. Tyra och Oscar fick följa med till spåret. Hon älskar skogen så det var inga problem. Och det var kul för mig oxå att få sällskap. Dom gick runt, eller hon sprang en del hon med och jag sprang intervaller, iväg och tillbaka till dom hela rundan och så lite extra i backarna. Det går om man vill även om det inte alltid är lätt av få till det när man har barn. 


Sen blev det kalas då Haley min brorsdotter som fyllde 2. Tyra gick som prinsessa, så söt så<3 Haley själv var en liten häxa och det fanns flera roliga utklädnader bland både stora och små. 


Till kvällen åkte sedan jag och Tyra hem till Simone och Nellie och hade myskväll. Det blev tacopaj och sedan frukt med chokladfondue, mums! Bara myste i soffan och pratade hela kvällen, hur skönt som helst. 


Och nu har jag landat hemma. Grabbarna kollar på film och jag har precis gått och lagt mig då jag är trött. Dessutom är det fars dag imorrn så jag tänkte att jag går upp med Tyra så Oscar får lite sovmorgon:)

Hoppas ni oxå haft en bra lördag!








GO GO GO

Kategori: Träning

Nyss vaknat, på med kläderna och dra ut på en morgonrunda! Nu hoppas jag benhinnorna håller!!! 



Helg

Kategori: Allmänt

Så, dagen avklarad och efter denna dag tar jag gladeligen helg. Blev tvungen att sitta över en stund, inte det roligaste på en fredag men vad gör man. Det var inte alltför länge iaf. Vart hos Maggan & John ikväll och bara hängt o snackat skit:) Så skönt o bara va, såna vänner där allt bara är avslappnat. Bästa! Var ju tvungen att ses nu när Maggie ska iväg i 100 år, först bort i jobb och sen på semester. 

Om jag inte däckar i soffan först ska jag försöka titta på senaste avsnittet av Sons innan jag går och lägger mig. Men sen blir det sängen så man kan få vakna lite utvilad imorrn:) Då äntligen ska jag få träna igen:))) Mina benhinnor tog lite stryk efter rundan på väldigt ojämnt underlag i måndags så jag har vart tvungen att vila, för jag vägrar riskera att det blir värre. Men nu tror jag att jag är redo så vi kör! 

Fina du!! 



Fredag!!!

Kategori: Allmänt

Fredag igen och fredagsfeeling i hela kroppen:) Avverkat fredagsfrukost och en bråkdel av allt som ska hinnas med idag. Ingen tid att sitta här och skriva så tänkte bara slänga in en snabb update! Ikväll blire dejt med Maggie<3



Kvällsjobb

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma! Ska ta en snabbdusch och sen skalla kudden;) Blev en lång dag idag. Verksamhetsplanering på Vidbynäs stod på schemat idag så var inte hemma förrän vid 21. Och Oscar har konferens med jobbet, så idag hämtade mamma Tyra och har passat henne ikväll. Oscar kommer hem igen imorrn så han blir borta över natten. Jag  får gå upp ännu tidigare imorrn så jag hinner med att lämna Tyra på dagis oxå innan jag återvänder till jobbet. Men imorrn är det fredag och helgen är här igen :) Jag sa ju att veckan skulle gå fort! 

Snö idag när man vaknade, eller mest blask faktiskt. Inget att stressa upp sig för, man vet att den är borta till imorrn :) Skönt! Jag vill inte ha nån vinter nu. 

Godnatt på er // från en trött och sliten tjej!


Fika

Kategori: Allmänt

Precis gjort det sista på jobbet för dagen, så nu åker jag och hämtar Tyra på dagis. Ikväll blir det fika och updates med Fanny på Espresso House :)



Choklaaaaad

Kategori: Allmänt

Kom nyligen hem från jobbet, satt över 2 timmar men kände sen att det var dax att åka hem. Hade turen att Tyra var vaken så jag hann precis pussa henne godnatt. Nu har jag tryckt i mig mat, var så jäkla hungrig! Tacosallad blev det. Jäkligt gott! 

Har vart supersugen på choklad och godis hela dagen, sådär jobbigt så att man nästan är beredd att döda för en bit. Men jag har hållt mig! Köpte en proteinbar nu på vägen hem så jag kan få något som kanske hjälper lite, men har inte ätit den än. Har typ inte haft nåt sug alls på flera veckor, men nu är det den tiden i månaden oxå så det kan ju va en förklaring. Jobbigt var det iaf. Men nu är dagen snart över och imorrn är en ny dag, förhoppningsvis en utan chokladsug ;) Den här vill jag ha!


Gofrulle

Kategori: Allmänt

Dags för vanliga standardfrukosten, men den är ju så god! Och idag är jag hungrig som en varg så detta kommer sitta fint i kistan ;)


God morgon

Kategori: Allmänt

God morgon!

Denna vecka kommer gå i rasande fart. Har precis lämnat Tyra på dagis och väntar nu på dom jag samåker med för att åka till jobbet. Blir en dag med fullt ös och förmodligen övertid ikväll då det finns massor att göra. Jobba jobba jobba!





Lunchrunda

Kategori: Träning

Hej på er!

Måndag och ny vecka! Hoppas ni haft en bra helg!

Kände mig inte alls på humör idag och det var grått och trist ute. Hade packat träningsväskan för att springa på lunchen idag för att få lite dagsljus och få lite mer tid med familjen ikväll. Varit frusen och off hela förmiddagen så när lunchen kom hade jag ingen lust alls att ta mig ut, dessutom regnade det. MEN jag tog mig i kragen och släpade mig ut, hade en riktigt bra runda, sög i mig dagsljus och friskluft och nu är jag mycket piggare och gladare. Så värt!!!



60-årsfest

Kategori: Allmänt

Igår blev det 60-årsfest för Madde & Johan. Vi var i en klubblokal ute vid Skavsta. God mat och bra folk! Vi fick skjuts hem så vi åkte vid 2 och då var många fortfarande kvar, men det är jag glad över idag för man har vart rätt trött ändå. Legat på soffan och degat halva dan, sen gjorde vi ett ryck och röjde lite snabbt hemma och åkte till tippen med massa grejer. 

Nu är vi på väg ut till Björnlunda för att hämta våran lilla älskling. Som jag saknat henne. Det är så tomt och tyst utan henne hemma. Men det var skönt att sova ut imorse, vaknade vid 11. Kan verkligen inte ens komma ihåg sist det hände. Helgen har som vanligt gått alldeles för fort, men det gör veckorna oxå så vips är det helg igen och nästa helg blir så lugn. Mys med Tyra och bara va:)

Lite bilder från igår.






















Kyrkogården

Kategori: Allmänt

Alla helgona igår, en dag när man tänker lite extra på dom som lämnat oss för tidigt. Var vid pappas grav och gjorde fint och tände ljus. Det är så otroligt vackert på kyrkogården en dag som denna. Men saknaden är ett faktum och man känner den lite extra.