halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Ledigt

Kategori: Allmänt

Spinningen gick bra, fick hålla tillbaka lite men det gick och jag har inte blivit dålig så nu är det bara att öka på och det känns så skönt att få träna igen!!! Kom sen till jobbet och möttes av världens fredagsfrulle :)
 
Var på bio med Maggie och såg 50 shades som alla andra. Helt ok, men inget märkvärdigt ändå om jag får säga mitt. Hade inte direkt några förväntningar heller faktiskt. Mysigt iaf att gå på bio och hänga lite med Maggie:) Idag har vi tagit en promenad fram och tillbaka till stan. Sjukt skönt att komma ut och röra på sig. Var där och köpte lite kläder till Tyra. Lite tröjor till dagis och sen t-shirtar och en liten resväska till Dubai. Åh inte långt kvar!!! Sen var vi och firade mormor som fyllt 70. Mat och lite fika för att sedan landa hemma i soffan och här stannar vi nog ikväll. Morgondagen är ganska oplanerad så vi får se vad om hinns med. Underbart att bara va ledig!


 
 

Spinning

Kategori: Träning

Klockan är snart 6 och jag är redo för lite morgonspinning:) Nu håller vi alla tummar och tår att det går bra och att jag inte blir sjuk igen av det här!!!


Torsdag

Kategori: Allmänt

Veckan rullar på och det är redan torsdag. Hade bestämt mig för lite lunchträning idag för att testa på lite eftersom jag fortfarande har slemhostan, men jag hoppar det. Tar kanske ett lite lugnt pass ikväll istället... Vi får se. Träna lugnt är lixom inte min grej:( 

Längtar ihjäl mig till Dubai nu! Behöver verkligen komma bort ett tag! Ska bli så otroligt skönt. Bara 3 veckor kvar nu :) 

Lämna loppan på dagis imorse, men saknar henne redan. Idag ska vi bara mysa när jag kommer hem<3

Låg

Kategori: Allmänt

Jobbet och hälsoundersökningen gick bra. Kommit hem och ätit middag, provade tre olika innan jag fastna på nåt, mango blev det. Allt smakade illa idag. Känner mig låg. Saknar min pappa:(  Ska ta en lång varm dusch och sen bädda ner mig och hoppas att man vaknar lite gladare. Se om man får träna oxå så man kanske kan få lite endorfiner i kroppen.

Allt kan väl inte va på topp jämt.


On the road again

Kategori: Allmänt

Sitter i bilen på väg till jobbet efter att ha lämnat loppan på dagis. Så skönt när hon bara springer in, det värmer i hjärtat för då vet man att hon trivs. 

Gårdagen passerade i rasande fart, var rätt seg hela dagen men idag känner jag mig betydligt piggare så det är skönt:) Dags för hälsoundersökning idag, vi får en genom jobbet där dom kollar upp det mesta så det är ju bara dumt att inte göra den. Får man hoppas man är frisk! Får fortfarande inte träna, men hoppas stenhårt på att jag ska kunna börja lite lugnt imorgon för jag blir knäpp snart.

Ha en grym tisdag mina vänner! 


Babyshower

Kategori: Allmänt

Idag hade vi babyshower för Simone. Min första faktiskt. Sara hade fixat en grym blöjtårta på fem våningar, det var fika, presenter och lite lekar. Vem som snabbast kunde byta blöja på en docka med ögonbindel på och Simone som fick leka "gissa bajset". Trevligt gäng tjejer och hon blev rejält överraskad så det var kul:)


Soft dag

Kategori: Allmänt

Haft världens skönaste dag. Vaknade vid halv 8, låg och drog mig till 8. Släpade mig ner till soffan och kolla lite film med Tyra, åt frukost, åkte ner till hamnen och tog en promenad runt Brandholmen med Tyra och Oscar, hem för lite lunch, sov 1 1/2 timme, åkte och handla lite och sen middag på Fazana med Sylvia. Det var typ min dag, hur skön som helst! Och än en gång, jag älskar att sova på dagen!!! Så jävla najs! Ingen stress idag, bara göra det man känner för. 

Så nu har jag hoppat i mjukisarna och landat i soffan och ska kolla på en film innan jag checkar ut för idag:)

Fredag!!

Kategori: Allmänt

Avslutade veckan med är skön dag på jobbet. Underbara människor jag jobbar med :) Idag var det riktigt fredagsflams på jobbet, jag älskart ;)

Blev god lunch i form av libanesiskt nere på stan. Passade även på att springa in på HM en snabbis och hittade en kavaj:) 299:- kunde inte bli bättre :)

Nu har vi precis avnjutit middagen i soffan, om man ens kan kalla det middag. Varma mackor blev det. Nu ligger jag och försöker tänka bort mitt träningssug jag haft sen i onsdags:( Fan vad jag bara vill kunna gå och köra ett ordentligt pass. Men snart så! Håller tummarna!

Ha en trevlig helg!!!


HAPPY FACE

Kategori: Allmänt

Var och tog en kvällsfika med Simone igår, så mysigt<3 Kände dock att jag inte kände mig pigg och värre blev det, igår kväll sen låg jag med 38.6 i feber och mådde skit alltså! Fy! Och ångesten över att jag skulle behöva vara hemma från jobbet igen efter förra veckan hängde över. Jag vill ju va frisk och kunna träna. Var helt säker på att jag skulle vakna med 40 i feber och inte kunna stå idag så som jag kände mig, men sa att jag fan inte tänker va sjuk. Som ett mirakel vaknar jag idag, feberfri, typ utan hosta och halsen känns knappt längre!!! Tack som fan för det!!! Nu ska jag fortsätta jobba :)))

Fu**

Kategori: Allmänt

Förbannade jävla skit!! Ska man behöva lida för att man vill träna eller? Allt frid och fröjd igår förutom hostan efter träningen. Men imorse, halsen som ett rivjärn:( Kändes bättre efter en stund så tänkte att det bara var tillfälligt, men innan lunch satte det igång igen och värre. Det bränner i halsen varje gång jag sväljer och om jag pratar mycket. Proppat halstabletter och druckit te hela dagen och fick ställa in träningen:(((

Det här är inte ok! Inte nånstans. Jag väntade fan tills allt halsont var borta och ändå ska det skita sig. Ska man inte få träna på flera veckor för lite skitbaciller ett par dar. Fuck this! Bäst att skiten är borta imorgon! 

Någon som har tips på hur man blir av med detta snabbt, bara ont i halsen, inget annat...,

Nytt

Kategori: Allmänt

Whoop så var veckan igång och redan onsdag imorgon. Idag var jag igång med träningen igen och det känns bara sååå skönt. Hade bestämt mig för ett rent styrkepass utan att få upp flåset för mycket för att börja lite lugnt eftersom jag hostar lite fortfarande. Men så smart är man ju inte, körde ju på som vanligt och det fick jag lida för då jag hostade ihjäl mig typ hela eftermiddagen men det var det värt ;) Bara det inte blir värre.

Hade värdering och var på banken igår oxå och det gick bra. Fick upp värdet här, så jag var nöjd. Och jag får mitt lånelöfte som jag vill ha oxå, men med en liten tvist så ska kolla med lite andra banker oxå. Men det kändes bra för nu kan vi verkligen kolla hus seriöst i området där vi vill bo:)))

Hittade en snygg tröja i helgen oxå, kors i taket! Jag som aldrig shoppar, men jag gillar den starkt! Lite leopardmönstrat. Behöver faktiskt lite nya kläder! Har typ inget i min garderob som jag kan använda. Men snart får man köpa lite sommarkläder så jag håller mig tills dess.

Helgen

Kategori: Allmänt

I lördags var det ju alla hjärtans dag. Vi bryr oss inte om det så mycket i den här familjen, men vi hade planerat att åka till Sthlm och gå ut och äta med några kompisar och skaffat barnvakt. Men det sket sig lite och barnvakten (svärmor) krävde att få ungen ändå ;) Så jag och Oscar gick iaf ut och åt middag vi två. På dagen hade vi även varit ute och ätit lunch med Tyra och svärmor. Efter middagen funderade vi på bio, men båda kände att det var mer värt att åka hem och titta på en film i sängen istället. 

Söndagen startade vi sen med sovmorgon och en långpromenad i det fina vädret. Sen frukost, storstädning, tippen, hämta lite köksluckor och så vidare ut till Björnlunda för att hämta loppan och få lite middag. Bra dag, men fan va fort den gick!

Nu är det måndag igen, jag slutar tidigt idag så det känns rätt ok ändå ;)

Kickoff

Kategori: Allmänt

Prppade i mig lite alvedon i fredags och åkte till jobbet. Väldigt hostig, men dagen gick bättre än väntat så jag bestämde mig för att följa med på kickoffen. När dagen var slut stod bussen utanför som skulle köra oss till Stockholm, väl på den så öppnades skumpan!  Aveqia var målet för kvällen. Där skulle vi laga vår egen 3-rättersmiddag tillsammans med några kockar. Först välkomstdrink och sedan blev vi uppdelade i 3 lag. Jag fick vara med och stå för varmrätten. Det dracks vin, skrattades och lagades mat och till sist fick vi sitta ner och avnjuta allt. Riktigt roligt faktiskt! Jag höll mig till de alkoholfria alternativen då jag körde hem sen, men hade lika kul ändå. 

Lite bilder från kvällen!

Bläää

Kategori: Allmänt

Fy vad tråkigt det här är!!! Jag var ju säker på att en dag hemma skulle göra mig frisk men så var det tydligen inte. Känner mig lite bättre idag iaf, men det kan ju oxå bero på att jag knaprar alvedon idag och det har jag inte gjort dom andra dagarna. Vill se hur pigg jag kan bli. Har ju kickoff i Sthlm imorgon och den vill jag ju inte missa:( Men får känna efter och hoppas allt är bättre till imorgon!!  Håller tummarna! Det här suger iaf! Inte tillräckligt däckad för att sova bort dagarna och inte tillräckligt pigg för att orka hålla igång. Och träningen, fan vad jag vill träna. Men jag ska vara smart och inte börja för tidigt för jag tänker inte riskera att det blir värre. 

Nä om man ska fortsätta kolla Lyxfällan en stund då. Sjukt hur folk kan rasera hela sin ekonomi!

Skepp o hoj!

Sjuk

Kategori: Allmänt

Började ju känna mig konstig redan i lördags och jodå, halsont, tung i huvet och hängig. Var på jobbet i måndags men åkte hem lite tidigare. Dagen idag har till största del spenderats i sängen eller soffan. Tvingade ut mig på en långsam promenad till ICA för att handla lite och suga i mig lite friskluft och sol. Skönt, men det var bra ansträngande att gå den lilla biten. 

Blir hemma imorgon oxå men sen hoppas jag verkligen skiten är över för jag vill träna! Blir ju rastlös direkt. Jaja, har inte varit sjuk på över 1 år så man ska väl inte klaga egentligen. Överlycklig att vi skaffade en tv till sovrummet nu iaf ;)

Tillbaka till allvaret

Kategori: Allmänt

Helgen börjar lida mot sitt slut och imorrn är det tillbaka till allvaret. Helgen gick fort, men vi har ändå hunnit med lite. Fredagkvällen spenderades ju med familjen hemma hos brorsan, supermysigt! I lördags tog jag och Tyra en promenad i solen ner till stan och köpte present till Colin som fyllt år och sen blev det kalas. Hem och vilade lite och åkte sen över till Fanny för lite vin. Vi va några stycken där innan och sen gick vi ut en sväng. Trevligt innan, men hade hade nog kunnat skippa utgången.  Var ju ett tag sen jag var ute så man behöver ändå komma ut lite bland folk ibland ;) 

Idag startade dagen med hotellfrukost på Voyage med Maggan, Fia och Carro. Lyx! 3 timmar satt vi och babblade, tiden går fort när man har roligt:) Oscar och Tyra passade på att ta sig ut till pulkabacken en sväng. Lite trött sen så jag sov en stund när jag kom hem. Alltså, hur skönt är det inte att sova mitt på dagen? Bästa! Och så har vi köpt en tv till sovrummet, så nu tänker jag krypa ner i sängen med en film, ska bli grymt skönt!!!

Fullt ös

Kategori: Allmänt

Faktureringsvecka och fullt ös på jobbet. Idag har jag även hunnit med 2 vändor fram och tillbaka, passade då på att svänga förbi Elixir på ett lunchpass innan jag åkte tillbaka! 45 min på löpbandet, så jävla svettigt! Var sjukt varmt idag, desto skönare med en dusch sen. 

Helgen tittar runt hörnet och imorrn blir det häng med familjen! Kramas med syster innan hon åker tillbaka till Dubai i helgen. Hon har vart här i jobb i veckan, så vi har inte hunnit ses mer än 20 min i söndags när jag skjutsade henne. Men imorrn så, då ska vi ha middag och mys hos brorsan. Lördag är det full rulle, börjar dagen med spinning, sen kalas och till sist kanske lite vin och utgång...var ju ett tag sen nu så det lutar åt det. Söndag blir det hotellfrulle med tjejerna, så lagom späckad helg sådär. Men det känns helt ok nu när jag tagit det lugnt och bara umgåtts med familjen dom senaste veckorna.

Har precis lagt mig efter att ha tryckt en skål med spraygrädde och hallon, det var fan det godaste jag ätit på länge. Fick ett sjukt sug efter grädde så det var ju bara att äta ;) Nomnom!!!

Vända i dörren

Kategori: Allmänt

Jag och Tyra var påklädda, färdiga och redo för avfärd till dagis. Öppnade dörren och möttes av hur mycket snö som helst, ville bara vända om, stänga dörren igen och låsa in mig resten av dagen. Vill inte ha mer snö nu :((( Det är tur dessa dagar att man har något att se fram emot, att man vet att oavsett vädret här hemma så kommer man att få sol och värme snart. 49 dagar är ju ingenting när dagarna går såhär fort. Vi är ju snart där:) Och sen kommer våren!

Gårdagen blev det jobb och sen hem till soffan. Skulle ha tränat men avbokade. Kände att jag behövde få vila lite och bara va och det gjorde jag rätt i. Mycket piggare idag, så idag blir det lunchträning!

Önskar dig en bra dag!!!

Underbara söndag

Kategori: Träning

Vaknade vid 7.30, tog det lugnt och titta lite på tv och åt frukost. Sen var det lunchdejt med Fitri och familj, det blev lunch på greken och sen vidare hem till oss för lite kaffe och så fick ungarna leka lite :) Sjukt mysigt att ses och jag behövde verkligen lite Fitri-tid <3

Hade bokat in spinning och rygg/mage pass till kvällen. Helvete vad slut jag var sen. Är fortfarande trött i benen. Men sjukt skönt och ta ut sig sådär! Ibland vet man inte var man får krafterna ifrån :) Det var Lisen som höll i passet och hon är grym, peppande och bra musik!

Nu var det måndag igen och nu är vi inne i februari, känns rätt skönt faktiskt. Nästa månad åker vi till Dubai :))))