halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Lyckad kväll :)

Kategori: Allmänt

Sjukt bra kväll igår! Helt galet och inte var man bakis idag heller. Nu ska vi till svärmor på middag och hämta hem lillskruttan så jag uppdaterar mer när jag kommit hem igen :)

Viiiiiin :)

Kategori: Allmänt

Tyra sov hur bra som helst i sitt nya rum, så skönt! Idag packar vi hennes väska för övernattning hos farmor.

Här hemma blir det fest med stort F :) Äntligen ska jag få dricka vin! Som jag längtat! Vart så sjukt vinsugen senaste veckan. Så snart bär det av till systemet och sen affären för inhandling inför kvällen. Åhhh kommer bli grymt!!!

Antar att det är fler som ska dricka vin idag ;)

Lååååångfredag

Kategori: Allmänt

Dagen har verkligen vart lång. Vi har fått hur mycket som helst gjort här hemma idag! Vi har även gjort ordning Tyras rum, sååå sjukt mysigt<3 Hon har premiärnatten där inatt. Kan inte fatta att hon har eget rum nu, hon har blivit så stor mitt lilla hjärta!

Nu blir det snart sängen så vi är pigga och fräscha tills imorgon :)

Godnatt!

Påskhelg

Kategori: Allmänt

Ser fram emot en underbar helg med min familj och andra roligheter. Idag började dagen med familjemys, jag Oscar och Tyra gick alla upp tillsammans vid 7 och har haft soffmys<3 Nu blir det frukost och sen ska det fixas och donas och städas här hemma idag. Ska nog börja göra ordning lillans rum oxå, det blir kul!

Imorgon vankas fest, ska bli sjukt kul! Tyra ska sova hos farmor och vi får hit massa folk. Vi blir väl runt 20 pers och det blir lite av en reunion :) Kommer bli grymt! Får se om det blir krogen eller ej, kan hända ;)

Söndag ska vi ha en bakisdag i soffan, barnfria och allt! Fram mot kvällen ska vi hämta lillan hos svärmor, äta middag där och fira Oscars bror som blir 25.

Måndag är det familjeträff och smörgåstårta hos mormor. 5 generationer, gammelmormor är där oxå och min kusin och massa andra, fullt hus!

En fullspäckad helg alltså, ska se om jag kan få in lite träning oxå men med mitt knä nu så får vi se hur det går. Alltid ska det va nåt!

Igår hade jag Carro, lilla Arvid och Emma här. Och sen var vi och fira brorsan då han fyllde år igår.

Ha en toppenhelg allihopa!

Turkiet here we come :)

Kategori: Allmänt

Så nu blev jag lite trött på alla motgångar (har fått en inflammation i knät oxå, troligtvis pga snedbelastning av att foten vart paj) så jag behövde piggas upp, så jag och Fitri bokade en all inclusiveresa till Turkiet om 2 veckor. Ska bli så sjuuuukt skönt o komma bort och bara va en stund! Oscar och Tyra får stanna hemma och passa på och ha lite egentid bara dom två, så får jag ha lite egentid jag med och lite tid att smälta året som gått. Lääängtar! Men först fest på lördag längtar galet till det med, kommer bli grymt och så kul och träffa alla!!! Men tro inte jag ger upp träningen helt, dom har ju ett stort gym på hotellet! Men just idag ska jag flotta, Emma är på väg hit med McDonalds - bara för att jag kan!!!

Vill kunna träääna

Kategori: Träning

Ibland ledsnar man bara. Just sådär när saker och ting inte går som man vill. Den här månaden är väl skit viktmässigt. Blir ju invägning och mätning i helgen. Jag kan ju säga redan nu att den här månaden har gått åt helvete, och inte pga mig utan pga fotjäveln och medicinerna. Visst jag hade en svacka i början av månaden, men inte tillräckligt för att förstöra allt. Att jag däremot inte kunnat träna som jag vill har ju påverkat rätt mycket och foten är fortfarande inte helt bra. Och att jag dessutom ätit tabletter i 3 veckors tid som gör att man samlar på sig vätska och sväller hjälper ju inte heller. Så jävla tråkigt när man kämpar som ett djur och inte få något för det. Nu ska jag inte äta mer tabletter så det ger förhoppningsvis me sig, men foten måste bli bra för att jag ska kunna fortsätta ordentligt!

Just nu har jag bara lust att skita i allt och ge upp. Men jag har inte lust att va fet heller. Vet inte riktigt vad jag ska göra för just nu står det bara still och inte ett skit händer trots bra kost och den träning jag kan göra. Låt mig bli bra nuuuuuuuu! Pallar inte mer sån här skit. Tiden går och sommaren närmar sig och även om jag inte hinner bli smal till sommaren så vill jag iaf inte se ut såhär!

Usch idag är ingen bra dag tankemässigt! Fettsugning ja tack!

Shopping

Kategori: Allmänt

Haft en underbar dag i Norrköping med Maggan och ungarna :) Det blev en hel del shopping gjord, men inga onödiga köp. Vädret var på vår sida och vi hade strålande sol hela dan. Shoppat, käkat lunch och bara strosat. Riktigt skönt och komma bort från stan och få lite miljöombyte! Sånt här måste göras oftare! Hoppade träningen idag då vi kom hem sent, men så blire ibland.

Roadtrip

Kategori: Allmänt

Sådär nu är vi klara! 2 vuxna, 2 barn, 2 barnvagnar och skötväskor är inpackade i våran lilla polo :) Allt går bara man vill! Solen skiner, så nu drar vi för en heldag i Norrköping!!! Underbart!!!

Tlött

Kategori: Allmänt

Häng med Emma stod på schemat idag och det var precis så det blev. Hon kom hit imorse, vi har hängt här tagit en promenad, ätit lunch och lite fruktsallad, snackat skit, vart på stan och ja allt sånt där. Skön dag, nu är jag trött. Riktigt seg ikväll, men snart får jag sova :) Hoppade fikan med tjejerna idag, det kommer fler gånger.
 
Imorrn ska vi ut på äventyr :) Jag, Maggan och barnen packar in oss i bilen och åker till.....ja titta in imorrn så får ni reda på var...hihi, nu va jag busig va ;)

Vårkänslor

Kategori: Allmänt

Vilket underbart väder! Igår satt man ute i bara en tunn kofta med uppdragna ärmar utan att frysa - underbart! Dåligt med vårkänslor man fick. Var hemma hos Maggan och ungarna lekte på altanen. Så skönt för alla att vara utomhus. Ge oss värme nu!

Blev träning igår oxå, dock ett sent pass. Kom inte dit förrän runt halv 9. Trött, men det gick!

Idag ska jag träffa Emma och så kanske det blir en fika med tjejerna senare idag. Idag tisdag och en dag närmare helgen :)

Vardagsrummet

Kategori: Allmänt

Liten bild på vardagsrummet med nya mattan och kuddarna. Går inte att få en ordentlig bild i dagsljus heller då man får ta mot ljuset. Men det syns ju på ett ungefär hur det blev, sen är färgerna starkare i verkligheten :)

Mycket på gång...

Kategori: Allmänt

Nu är det mycket på gång, håller tummarna för att allt går vägen. I såfall har jag ännu mer att se fram emot...åhhh jag vill jag vill jag vill :)
 
Ny vecka, nya tag! Nu kör vi!

Färg

Kategori: Allmänt

Idag fick jag nog, jag ville ha in lite färg i hemmet. Är lite trött på att allt ska va så jäkla vitt hela tiden. Sagt och gjort, vi åkte på en liten shoppingrunda och kom hem med ny matta och nya kuddar till vardagsrummet och fan va bra det blev!! Är galet nöjd :) Nu är det lite mörkt här inne så det gör inte rummet riktigt rättvisa, så jag lägger upp en bild imorgon istället. Mattan är jag helt kär i! Så kul när man får fixa och dona lite, att så lite kan göra så mycket. Det lyfte verkligen hela rummet!

Sen har vi haft svärmor och Micke på besök. Dom har precis åkt nu så vi ska fixa lite käk och sen bara mysa ner oss i soffan med en film!

Imorrn måndag och ny vecka! Sen är det nedräkning till lördag...Åhhh vad jag längtar!!

Skön lördag

Kategori: Allmänt

Haft en skön dag. Mamma tog lillan en stund imorse så jag och Oscar fick träna ihop. Blev fokus på armar idag, gick bra!

Sen blev det hem och äta och vila lite och så kom Fitri med familj hit. 3 ungar och en hund :) Mysigt att ha dom här, snackat skit, ätit mat, pratat resa och bara vart! Tog över en bilbarnstol och kläder till Tyra efter deras yngsting oxå, så nu har hon fått påfyllning i garderoben.

Emma ville dricka vin idag, men jag kände att jag ville spara mig till nästa helg så jag blev hemma. Och Fitri och dom har vart här ända tills nu ändå så nu är det ju nästan dax för sängen.

Får se vad morgondagen har att bjuda på :)

Lilla Otis, så jäkla söt!!

Typ sovmorgon

Kategori: Allmänt

Ja jag skulle haft sovmorgon, men kan inte sova. Eller räknas det som sovmorgon bara för att man vaknar av sig själv? Aja, jag är uppe iaf.

Var ute och övningsgick med foten igår, gjorde ont som fan så det var kanske inte asbra. Men samtidigt måste jag öva, så man kanske får lida lite såhär i början. Var runt och kollade saker till hemmet och har hittat lite skit så bi kan få det lite fint här hemma :)

Idag kommer Fitri och Timmy hit. Funderar på att ta ett gympass innan det. Skulle egentligen va ledig i helgen, men är rätt sugen. Ska se om mamma kan ta Tyra en sväng så jag och gubben kan få köra ihop :) Emma kommer hem idag oxå så vi ska väl ses sen får vi se vad som händer.

Solen skiner iaf så bra start på dagen!

Woohoo - fredag

Kategori: Allmänt

Fredag igen och helgen på ingång! Idag ska vi hänga med Carro och Arvid :) ska bli mycket trevligt! I helgen kommer Fitri och dom förbi och så ska vi fixa lite här hemma oxå. Finns alltid saker och dona med här :) Emma kommer hem i helgen oxå och stannar sen hela veckan. Hon vill dricka vin i helgen, men jag spar mig nog till nästa helg! Åhhh vad jag ser fram emot nästa helg!!!! Men nu tar vi denna först!

Trevlig helg mina vänner!

I did it

Kategori: Träning

Jag klarade spinningen. Gjorde lite ont när man körde backarna men det gick! Nu hoppas jag den här skiten ger med sig helt under helgen. Jag övar upp foten mer och mer och tar det sakta men säkert! Snart så...snaaaart :)

Here we go

Kategori: Träning

Nu är det bara o köra, håller tummarna för att foten håller! Nu spinnar vi oss svettiga och välkomnar helgen :)

Styrkemixtorsdag

Kategori: Träning

Torsdag och dax för styrkemixen igen :) Idag behövde jag verkligen ett sånt pass. Ni vet sådär när man bara får köra skiten ur sig, svetten sprutar och man är helt slut när man går därifrån. Tömd på allt! Jag behövde tömma mig efter den här dagen och nu känns allt mycket bättre än innan. Att träning kan göra så mycket, att det kan få en att må så bra ibland.

Nu ligger jag i valet och kvalet om jag ska köra spinningen imorgon bitti. Foten ät bättre, men inte bra. Vågar jag? Man måste väl våga för att vinna. Vill bara inte fucka upp det här nu när det äntligen går åt rätt håll...samtidigt behöver foten träna på att komma igång igen...hmm...får suga på karamellen ett tag till. En timme kvar tills jag måste avboka annars. Nu dusch, sen soffläge för att invänta helgen :)

Vänskap

Kategori: Allmänt

Dagen har gått ganska bra ändå med tanke på omständigheterna. Några breakdowns och jobbiga stunder men ändå ok. Min faster kom förbi en sväng imorse och snacka lite skit, uppdaterade och hälsa på lillan :)

Åkte sen till graven och gjorde fint, la blommor och tände ljus. Underbara Maggan var snäll och tog Tyra under tiden så jag fick åka dit ifred. Ganska skönt att gå dit själv utan barn. Äkta vänner är dom som ställer upp utan att du behöver be om det och Maggan är verkligen en sån person. Helt underbar inifrån och ut! Bästa<3

Mellis

Kategori: Mat

Dagens mellis blev mango och ett ägg. Svingott! Mango är min favorit!!!

Ge mig helg

Kategori: Allmänt

Just nu vill jag bara ha helg! Helg, en lång skön sovmorgon och lite egentid. Man har såna stunder ibland. Ser inte fram emot morgondagen alls. Kan gärna hoppa över imorgon. Vissa dagar är värre än andra, imorgon är en av dom dagarna och det har känts av hela veckan. Imorgon skulle du fyllt år... Men det blir inga fler födelsedagar. Imorgon skulle vi samlats hela familjen och fikat och ätit middag ihop och firat dig...istället ska det bara va som vilken annan dag som helst. Livet går vidare för alla andra, men ibland står mitt bara still. Saknaden är så oerhört stor efter dig älskade pappa! Det börjar närma sig årsdagen oxå, ytterligare en dag jag inte ser fram emot...kan inte fatta att det snart gått ett år. När ska det kännas bättre?

Nä, idag var vi iaf på besök på en förskola här i stan åt Tyra. Den verkade faktiskt jättebra och dom var jättetrevliga. Ska på besök på 2 till så får vi se. Kom nyligen hem från gymmet oxå, inte supernöjd med dagens pass och humöret och sinnesstämningen hjälpte ju inte till.

Nä nu tänker jag ta en dusch, dra täcket över huvet och hoppas jag vaknar på fredag istället för imorrn. Blää! Inget peppande inlägg från min sida idag, men det kostar o ligga på topp och jag har väl dåligt med pengar nu ;)

Frusen

Kategori: Allmänt

Ligger under en filt i soffan, hjälper knappt. Galet frusen denna kväll! Älsklingen är och tränar och lillan sover. Jag stillade precis mitt sötsug med lite kvarg och hallon. Kändes alldeles lagom.

Längtar galet mycket till nästa helg! Då är det fest. Tyra ska sova hos farmor och jag och älsklingen ska ut och slira ;) Ser fram emot det som fan!

Men innan dess ska vi ta oss igenom denna vecka. Imorgon ska vi besöka en potentiell förskola åt Tyra...helt sjukt att ens behöva börja tänka på sånt, stanna tiden!! Imorrn är det träning igen oxå, ligger och tänker ut lite övningar vi ska köra imorrn men har lite idétorka. Det blir mycket ben på torsdag så man vill inte ta ut dom för mycket. Men jag ska nog lyckas komma på nåt. Träningsvärk efter bröstpasset igår iaf :) Känns skönt!

Nä nu ska jag försöka bli lite varm! Godnatt!

Insnöad

Kategori: Allmänt

Typ i allafall. Helt vitt ute. Denna gång inte lika bitter för den här gången var man förberedd. Mest trött på skiten, den här snön och kylan och blåsten. Det räcker nu. Men jag tror inte det ligger kvar så länge. Hoppas inte det iaf.

Idag ska jag och Maggan med ungarna till öppna förskolan. Ska bli kul faktiskt, Tyra älskar det och det var längesen vi var där. Så nu när hon kryper så lär hon ju gilla det ännu mer :) Så vi ska göra oss iordning och slänga i oss lite lunch så vi kan åka sen.

Ha en bra dag i vinterlandet!! ;)

Bra pump

Kategori: Träning

Kvällens träning kändes riktigt bra! Bra pump i axlarna. Blev fokus på bröst och axlar idag och sen en genomkörare oxå för att hålla kroppen igång. Höll tempot uppe hela passet så man aldrig svalnar. Man SKA svettas!!!

Så nöjd och nu känner jag mig redan peppad inför nästa pass.

Foten känns lite bättre, inte bra men lite bättre är bättre än inget så jag håller tummarna att det går åt rätt håll.

Jag älskar ju att träna överkropp, detta mest pga att jag snabbast ser resultat där. Vilken kroppsdelar gillar ni att träna?

Tupplur

Kategori: Allmänt

Har precis vaknat efter en liten tupplur på typ en timme. Så jäkla skönt att bara kunna gå och lägga sig såhär mitt på dan när man känner sig trött. Skulle ju haft sovmorgon imorse eftersom Oscar är ledig, men läkaren ringde vid 8 så det blev inte riktigt så.

Idag har vi vart iväg på lite ärenden, kollat upp lite prylar jag vill köpa till hemmet och vart och handlat så allt så t är klart.

Nu längtar jag till träningen ikväll! Har längtat sen jag vaknade imorse :) Får se lite hur vi kommer köra beroende på om det är mycket folk eller inte.

Snöoväder står ju tydligen på schemat den här veckan....jag orkar inte ens kommentera det. Nu kör vi på, så har vi snart helg igen. Sista lugna helgen, sen jävlar är det fest med stort F!! :)

Motivation

Kategori: Träning

Haft lite brist på motivation dom senaste 2 veckorna. Jag var så sjukt peppad för den här månaden och mitt nya träningsupplägg, så när foten pajade och allting föll, så drog det lixom ner motivationen oxå. Detta har lett till lite för mycket skitätande. Nu är det slut på det!!!

Nu blir det nolltolerans och fokus och även om jag inte kan träna som planerat så ska jag åtminstone äta som planerat. PUNKT! Kilona kommer inte att försvinna av sig själva, det krävs hårt arbete, blod, svett och tårar. Men det är så jävla värt det i slutändan. Det kommer att gå, men man måste acceptera att det tar tid och det är där jag brister ibland för det är så tröttsamt att det ska ta så lång tid. Man kämpar arslet av sig hela tiden och det känns som att allt bara står still. Och fuskar du en vecka har du förstört en månads jobb. Men man får bita i det sura äpplet och köra vidare för det är så det är!

Nu samlar jag nya krafter och bara kör och om nån lyssnar så hör mina böner om få den här jävla fotjäveln att bli bra så skulle det underlätta en hel del oxå! ;)

God morgon söndag

Kategori: Allmänt

Hade en skön kväll igår, rensade lite här hemma, snabbmiddag i form av makaroner och bacon då ingen av oss orkade fixa nåt ordentligt och sen började det med lite vin och kortspel här hemma bara jag och älsklingen. Man gör sånt alldeles för sällan, spelar kort alltså. Rätt skönt att umgås lite istället för att bara sitta framför dumburken och glo.

En bit in på kvällen ringde grannen och frågade om vi inte skulle komma över dit då dom var ett par stycken som satt där, och så blev det. Vi svira in lillan i en filt och gick över. Snacka lite skit och drack lite vin. Blev väl ca 2 timmar, sen gick vi hem igen. Lillan är ju så lätt så, man kan ha med henne överallt. Sen skulle jag ju aldrig ta med henne på en fest-fest där det är livat och fylla, man får ju välja sina tillfällen :)

Här i huset behöver vi iaf ingen väckarklocka, 06.30 vaknade Tyra som vanligt. Så nu är det full rulle, men hon somnar väl om snart. Brukar va uppe lite mer än en timme sen blir hon trött igen.

Idag ska vi försöka hinna med att rensa lite till, iom att vi inte gjorde alltför mycket igår. Men om inte annat är Oscar ledig imorrn oxå, så tid finns ju :)

Ha en skön söndag!!!

Bomässa

Kategori: Allmänt

Har vart på Bomässa på Rosvalla idag. Det var ärligt talat rätt så värdelöst. Fanns typ inget av intresse. Och trädgårdsmässan ska vi inte tala om, hoppades ju på att hitta nåt kul där men icke. Och så sålde dom kläder och smycken där inne, det har ju absolut inget med trädgård att göra.

Var galet fest/vinsugen förut men det börjar faktiskt lägga sig lite så vi får se vad det blir av kvällen :) Nu ska vi iaf dona lite här hemma!

Ryggpass

Kategori: Träning

Körde ett grymt skönt ryggpass idag, lite axlar och armar som bonus och avslutade med mage. Så skönt att köra igenom ryggen ordentligt. Ökade på vikterna idag oxå. Kändes bra. Körde 40 kg på latsdragen, vill komma upp i 50 snart men det krävs lite mera jobb! Men jag är riktigt nöjd med dagens pass, helt slut efteråt :) Man SKA svettas!!!

And off we go

Kategori: Träning

Dags att bege sig till gymmet denna härliga lördagsmorgon!

Sköna fredag

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Nu var det fredag och helg igen :) Najs! Dagen har spenderats hemma hos Maggie :) Vi har haft en sån där skön chill-dag! Jag tog en liten avstickare till läkaren med foten oxå och Tyra fick va kvar och leka med Colin.

Dom vet ju inte riktigt vad dom ska göra, men nu har jag fått en kortisonkur jag ska äta i en vecka och hjälper inte det visste dom inte hur dom kunde gå vidare eftersom inget verkar hjälpa. Så snälla håll alla tummar och tår ni har för att detta ska fungera för jag orkar verkligen inte gå runt såhär längre!

Nu har jag precis slängt i mig lite middag. Blev tacopaj idag, riktigt gott! Ikväll blir det bara lugnt hemma, lite festplanerande :) hihi... Och resten av helgen fortsätter vi med våran vårstädning/rensning som vi inte hann helt klart med förra helgen!

Trevlig helg mina vänner!

Thai-inspirerat

Kategori: Mat

Idag blev det lite thaiinspirerat :) Kyckling med wokgrönsaker, kokosmjölk och lite olika kryddor, grymt gott!!!

I mina pyjamasbyxor

Kategori: Träning

Blev styrkemixen ikväll! Grymt bra pass alltså. Väntar bara på att jag ska få köra det fullt ut när foten blir bättre. Men jag hittar på annat under dom övningarna jag inte kan göra. Det är ett bra pass med en mix av allt!

Ska prata med läkaren imorrn och se om jag kan få nåt annat mot foten eftersom det jag tar nu inte hjälper alls! Så surt att det inte ger med sig. Men vi håller tummarna för att dom har nåt annat o komma med.

 

Nu ligger jag här på soffan i mina pyjamasbyxor och bara njuter av lugnet medan lillan sover och karln min är på gymmet! Älska egentid!!!

Gooood morgon

Kategori: Allmänt

Idag ska bli en bra dag har jag bestämt! Igår va oxå en bra dag fram tills kvällen då jag blev på riktigt dåligt humör. Innan dess spenderade vi dagen hemma hos Simone :) Blev bjuden på lunch, fläskfilépasta och lite glass till efterrätt. Och Tyra fick en jättesöt mössa :)

Fick hoppa träningen igår pga fotjäveln :( Jag halkade och snubblade igår och foten fick ta smällen båda gångerna så jag hade rätt ont igår kväll. Idag kör jag ändå, men som vanligt utan belastning på foten. Blir styrkemixen idag!

Idag får vi besök av Josse och Charlie, ska bli kul för det var ett tag sen vi sågs :)

Snart är helgen här igen! Ha en toppentorsdag!

Simone med Tyra i sin nya söta mössa :)

Skithumör

Kategori: Allmänt

Jag är på skitdåligt humör just nu så det är ingen idé att jag skriver nu och drar ner eran dag. Ibland blir man bara så jävla trött! Uppdaterar imorrn!

Hoj!

Snöäckel!!!

Kategori: Allmänt

Vaknar och tittar ut genom fönstret...och vad möts man av? Jo marken som igår var bar är nu återigen täckt av snö :( Och den vita skiten fortsätter falla! Jag är så trött på vintern och på detta land som till 80% alltid har skitväder! Konstigt om folk här är deprimerade... Usch!!

Har iaf nåt trevligt att se fram emot idag, ska till Simone och äta lunch och mysa idag! Ska bli kul o se hur mycket magen växt sen sist :) Bara 2 månader kvar tills vi får träffa det lilla miraklet :)

Men just nu drar jag täcket över huvet ett tag till och hoppas på att skiten är borta när jag tittar ut nästa gång!

Bebismys

Kategori: Allmänt

God morgon!

Passade på att gå och lägga mig en stund till när loppan somnade om. Kände att jag behövde det, riktigt skönt. Nu ska vi upp och loppan ska ha gröt och sen ska vi göra oss i ordning och ta oss iväg. Idag ska vi hälsa på Carro och lilla Arvid :) Han är ju över 1 månad redan, det går så fort! Men jag ska iaf få gosa bebis :)

Sen i eftermiddag blir det ett besök på hospitalet, ska till allergimottagningen och börja med nya tabletter eftersom jag inte får fortsätta ta mina sprutor pga aliminiumallergi. Får vi se hur det går.

Solen skiner iaf idag oxå, men låt dig inte luras...det är kallt!! Vi bara ha vår nu, så man kan slänga av sig den där jackan och bara dra på sig en tröja när man går ut. Har inte ni oxå tröttnat på vintern nu?

Workout done

Kategori: Träning

Körde en mix av hela kroppen idag i switchingmaskinerna. Sen blev det lite extra axlar och mage. Skönt att träna igen efter att ha vilat i helgen. Nu får foten helst bli bra så man kan köra ordentligt igen! Jag lääängtar!!!

Blev en hel del skratt idag oxå. Men det är väl oxå magträning!? Haha ;)

Mor och dottermys<3

Kategori: Allmänt

Idag har vi mys jag och loppan! Har bara vart hemma och lekt och myst hela dan. Skönt när vi får ha bara vi-tid + att min fot får vila lite om jag inte är ute och flänger. Just nu har jag dock en väldigt övertrött liten tjej då hon vägrar att sova. Men då däckar hon väl tidigt ikväll.

Blir gymmet med Maggan ikväll, får fortfarande inte belasta foten så vi kör på andra övningar istället. Får se vad det blir. Ska förbereda maten lite tills ikväll, blir köttfärsbiffar men tillbehör är inte bestämt än.

Helgen slut

Kategori: Allmänt

Helgen är slut och ny vecka väntar återigen. Vi har städat och donat hela dan idag oxå. Är nästan helt klara, lite kvar som vi fixar nästa helg.

Fotjäveln är inte ett dugg bättre :( Svullen som fan och ont gör den oxå. Ligger med den lindad i högläge nu. Vill bara att den ska bli bra så jag kan träna som jag vill, jag kan ju inte ens promenera :(

Nu ska jag varva ner och slappa lite framför tv:n innan det är dags för sängen!

Söndag...

Kategori: Allmänt

...och städningen fortsätter. Nu har vi ätit frukost och avklarat alla morgonbestyr så nu är det bara på´t igen.
 
Det blev en riktig städhelg det här, men hur skönt är det inte när det är rent sen och man vet att man gått igenom allt. Ska åka till tippen idag oxå och kasta saker som vi rensat ut och inte ska ha kvar. 
 
Så nu har jag inte tid att sitta här...hörs senare! Ha en bra söndag!

Städa städa stääääda

Kategori: Allmänt

Det är det vi gjort hela dan. Städat! Nu jävlar är huset rent. Vi har dock inte hunnit rensa igenom allt än, vi är en bit på väg men det vi inte hann idag får vi ta imorgon. Innan helgen är över ska allt va klart! Det är faktiskt rätt skönt och göra såna här rensningar ibland.

När lillan lagt sig, passade vi på att mysa upp oss framför tv:n. Blev rostbiff med klyftpotatis och vitlökssmör till middag idag och sen lite mys.

Nu är det dax att sova och ladda batterierna så man orkar imorgon oxå! Godnatt!

Grillning

Kategori: Allmänt

Tog en liten paus i städningen förut då det blev korvgrillning ute på gården med grannarna. Hur mysigt som helst! Våga vägra vinter!

God morgon lördag!

Kategori: Allmänt

Idag står storstädning och utrensning på agendan = vårstädning! Alla som inte har nåt för sig är välkomna hit och hjälpa till ;) Inte askul helgsysselsättning, men det är så skönt när det är klart! Så vi kommer ha fullt upp.

Laddade batterierna med en sovmorgon. Eller jag var upp 1,5 timme med lillan imorse sen la vi oss igen och fick sova till kvart i 11. Älskade unge!!! Jag är ju absolut ingen morgonmänniska och har aldrig vart, men att vakna och gå upp med henne är bland det mysigaste som finns <3

Nu frukost, sen kör vi! Då städas vintern ut :) Woohoo!

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Idag har det vart fullt upp så bloggandet har fått vänta.

Började med spinningen imorse, blev ungefär som jag misstänkte. Foten fixade inte backarna, så jag körde hela passet sittandes. Satan vad ont i röven man hade sen. Träningsvärken från styrkemixen känns mer och mer - skööönt! Hoppar träningen imorrn och låter foten vila och hoppas på att den börjar bli bättre efter helgen.

Iaf, har tvättat och donat här hemma idag. Sen kom Maggan och Colin vid lunch, så vi har käkat, snackat skit och ungarna har lekt heeela dagen :) Fullt ös på dom där två! Efter det kom mamma och mormor hit för middag och dom har vart här tills nu, så det har vart fullt upp hela dan.

Nu ska jag gå o lägga mig i en helt renbäddad säng :) Finns det nåt bättre?

En bild på trollungarna :)

Styrkemix

Kategori: Träning

Testade ett nytt pass idag, styrkemix 45 min. Jävlar vilket grymt pass! Nu kunde inte jag köra hela passet fullt ut pga foten men jag körde alternativa övningar när det kom sånt jag inte kunde göra.

Jag kommer ha problem att röra mig imorrn! Det känns i hela kroppen redan nu kan jag lova. Men det var kul och det var grymt bra träning, bra musik och bra instruktör så detta pass kommer jag att fortsätta med :)

Imorrn vankas spinning, ska testa och se om det funkar. Kan bli problem med backarna, men vi ger det ett försök och ser hur det går. Förhoppningsvis går det bra! Wish me luck :)

Fixardag

Kategori: Allmänt

Idag har vi vart hemma. Tyra har levt rövare medan jag har fixat o donat här hemma. Har plockat undan, städat lite, börja gå igenom skåpen och plocka ut sånt som ska slängas. Börjat förbereda lite inför helgen kan man säga, då vankas vårstädning! Då ska allt gås igenom! Skönt o rensa ibland.

Foten mår fortfarande inte bra, äter tabletter och smörjer varje dag och hoppas på att det ger med sig snart! Tog oss ut i solen en stund idag oxå, riktigt skönt! Nu vill man bara att snön ska smälta och få lite värme i luften:)

Torsdag och snart helg

Kategori: Allmänt

Den här veckan har flugit förbi precis som alla andra, redan torsdag! Vaknar till strålande sol idag oxå :) Man blir ju lagom sugen på att ta en promenad i det här vädret, men det kommer fler dagar.

Nu blir det mellis, kvarg o hallon blir det idag. Det var längesen nu!

Bra dag

Kategori: Allmänt

Idag åkte vi ut och hälsade på Jenny & the family:) Askul tyckte Tyra som älskar andra barn och människor. Blev bjuden på lunch oxå bortskämd som man är, mycket trevligt och gott me! Tyra somnade i bilen redan innan vi rullat iväg därifrån helt slut. Sen åkte vi hem o vila lite. Även jag tog en liten powernap :)

Nu ikväll blev det gymmet med världens finaste Maggie! Hon är så jävla underbar den människan! Är sjukt glad att vi hittat varann! När man känner sig lite nere o har vart på dåligt humör, vad gör hon. Jo då kommer hon med ett fint kort och en present, hur go får man va!! Vi hade ett grymt bra pass oxå, UTAN belastning på fötterna. Imorrn ska vi testa styrkemix första gången, känner på mig att den kan va ett riktigt bra pass.

Nu blire sängen! Trött som ett as ;)
Är lite dålig på att ta kort ibland, så dessa snodde jag av Jenny. Tyra och Pelle plutt dom bekantar sig och leker med varann:)

Resultat Februari

Kategori: Före- och efterbilder

Nu var det dax, bättre sent än aldrig. Här kommer nu resultatet för februari. Träningen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig när jag inte kunde träna ordentligt på nästan 2 veckor pga magsjuka och allergitester, men resten av tiden körde jag på. Detta är vad det gav.
 
Februari
 
Viktnedgång: 3,4 kg  
 
Byst: - 3cm
Midja: - 5cm
Magmått (över naveln): - 1cm
Höfter: - 3cm
Rumpa: - 2cm
Lår: -2cm
Armar: - 0,5cm
Knä: - 3cm
 
Totalt: - 20cm över hela kroppen 
 
Känns ok med tanke på att jag inte kunde träna fullt ut hela månaden som planerat men hade ändå velat lite mer. Känns som att kroppen sparade lite på centimetrar och släppte lite mer på kilona nu. Allt ska ju bort så det går väl lite i perioder. Skulle dock ha velat ha bort lite mer från magen. Vi får se vad mars månad ger. Börjar ju inge bra med inflammation i foten, men så fort den är borta ska jag öka på. Under tiden kör jag gymmet utan belastning på fötterna. Detta är iaf vad jag uppnåt månad 2. Nu kör jag på och hoppas på mer resultat under månad 3. 
 
 
 
 

Solstråle

Kategori: Allmänt

Vaknar av att Tyra klättrar på mig. Man kan ju inte bli på annat än bra humör, min lilla solstråle :) Och hon är lika glad som vanligt!

Idag bär det av ut till Jenny o hälsa på. Vi ska bara göra oss i ordning här först och peta i loppan lite gröt.

Idag är det jag som rycker upp mig och slutar tycka synd om mig själv. Blir gymmet ikväll, så får jag hålla mig till sånt jag kan göra utan att belasta foten. Nu biter jag ihop och kör, annars kommer jag ju ingenstans. Lägger upp februaris resultat ikväll. Har tagit lite tid men det kommer:)

Min lilla solstråle<3

Läkarbesök

Kategori: Allmänt

Hej hej hallå!
 
Idag har jag inte hunnit med något annat än läkarbesök. Dom ringde mig vid 8 och jag fick tid kl 13 på vårdcentralen. Däremellan skulle lillan äta, sova, äta igen och göras iordning + att jag själv skulle äta och göra mig iordning så tiden gick.
 
Kom dit kl 13 och fick träffa en läkare som mördade min fot, jag ville sparka omkull henne men höll mig. Hon skickade mig sedan vidare till röntgen vilket gjorde att jag var tvungen att åka upp till lasarettet. Eftersom jag inte räknat med detta så hade jag inte med mig mat och sånt till lillan så jag fick åka hem först och hämta. Vidare upp till sjukan för röntgen och sedan sitta och vänta på svar. Resultatet blev, inga sprickor, inget brutet utan en helvetes rejäl inflammation. Så nu har jag fått inflammationsdämpande och värktabletter utskrivet som jag ska äta i 2 veckor och det ska förhoppningsvis bota detta helvete. Jag håller alla tummar och tår!
 
Så när jag väl var klar så var kl typ halv 4 och jag fick slänga i mig en försenad lunch, jag var döhungrig. Blev inte en jättenyttig sådan idag men en jävligt god, makaroner och bacon! Sen badade jag lillan och vips så var älsklingen hemma från jobbet och det var dax för middag så den här dagen bara försvann.
 
Tyra har det iaf vart full rulle på idag, satan vilket litet energiknippe. Hon är ju bara heltsjukt underbar! HOn blev hela 9 månader igår. Jag har skrattat ihjäl mig åt henne idag, det är tur man har henne så man får le lite grann när man i övrigt inte är på det bästa humöret. Man blir ju lite bitter när man går runt och har så sjukt ont hela tiden, det stör ju. Men jag hoppas tabletterna kommer börja hjälpa snart så det blir bättre.
 
Onsdag igen imorrn, helt sjukt snart är det helg igen. Nån mer än jag som inte hänger med???

Fina tjejer

Kategori: Allmänt

En liten bild från tjejkvällen igår :)
Snodde den från Nadja;)

Dumma fot

Kategori: Allmänt

Idag har jag ondare än ondast i foten. Det är nästan så jag vill gråta för varje steg jag tar. Det är ju så lätt att gå och bära runt på ett barn när man knappt kan gå själv... Åhhh, vill bara att det här går över!

Dom ska ringa från vårdcentralen när som helst nu så ska jag få en tid idag för igår var akuttiderna slut. Snälla ge mig något som hjälper!!!

Nu ska jag halta iväg till köket för att få i mig och lilla loppan lite frukost.

Tjejkväll

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från tjejkvällen hos Nadja. Åkte dit iaf och är nu på mycket bättre humör. Det var supermysigt och bara hänga med tjejerna såhär en måndag. Nadja bjöd på tacopaj, det blev skvaller och film.

Hoppade faktiskt träningen idag, var på så sjukt dåligt humör förut så jag skulle ändå inte fått ut något av den och ännu mindre när jag inte ens kan gå. Hoppas verkligen att läkaren kan ge mig något imorgon som fixar det här, för sån här skit har jag inte tid med!

Nu blir det sängen för jag är dödstrött!!!
Puss o godnatt;)

Röööööööv

Kategori: Allmänt

Jävla skithelvete! Ursäkta språket, men vafan! Ny månad igen, var astaggad för nytt träningsupplägg och vad händer? Jo från ingenstans åker jag på en jävla inflammation i foten så jag inte kan gå. Vad i helvete! Är bara skitsur just nu och ingen jävla motivation till nånting. Jag kommer väl dö fet om det ska gå i den här farten!! :((((

Hade iaf en trevlig lunch med Carin och lilla Märta idag. Sjukt längesen vi sågs!

Nu ska jag dra nåt över huvet o sura lite till. Blir läkarbesök imorgon igen så dom kan råda bot på den här skiten. Ikväll väntar tjejkväll hos Nadja. Just nu har jag inte lust med nåt, men det hinner kanske ändras.

Hoppas ni har en bättre måndag än mig!

Underbar dag

Kategori: Allmänt

Vi har haft en supermysig dag:) Ni vet dom här kompisarna man har som det kan gå hur lång tid som helst utan att man ses o sen när man gör det är allt ändå som att man sågs igår. Så har vi haft det idag. Var hos Fitri med familj och firade deras yngsta, lilla Nolie som fyllde 2. Tiden går så sjukt fort. Vi har haft det supertrevligt! Det var vi, Fitri, Timmy, PG, Lizette, Heidi, Jeppe och alla ungar, totalt 8 st så det var fullt ös! Detta är barndomskompisar till mig och det är sjukt kul att vi fortfarande ses efter över 20 år. Vissa oftare och vissa mer sällan. Vi har hängt sen kl 2 idag och sen tog vi en spontanare och alla stannade kvar och käkade ihop o så på kvällen. Så vi kom nyss hem. Verkligen en kanondag med mycket skratt och full rulle :)

Var ju på barnbasaren en sväng oxå men det var varmt och galet med folk så man orkade ju inte gå runt så länge där inne. Kom iaf hem med en tröja.

Här har vi lilla födelsedagsbarnet! Tog kort på dom andra barnen oxå men dom var ju aldrig stilla så dom blev suddiga allihop.

Goooood morgon!

Kategori: Allmänt

06.15 blev man väckt idag. Härligt en söndag ;) Har sovit grymt bra! Det var faktiskt riktigt skönt att ha hela sängen för sig själv för en gångs skull :)

Hade ju Simone här igår. Vi färgade hennes hår, snacka och dippa morötter. Superskön lördagskväll! Tack gumman!

Idag står barnbasar och 2-årskalas på schemat. Tänkte se om man hittar nå roliga kläder till loppan. Sen bär det av mot Vagnhärad, möter upp älsklingen där vid tåget och tar oss sen till Fitri och dom:)

Tänkte faktiskt sova en liten stund till först, loppan ska bara få leka av sig lite först!

Ha en trevlig söndag!

Schizoväder

Kategori: Allmänt

Sjukt skumt väder idag. Imorse när jag drog till gymmet var det blåsigt och snöade, nästa gång jag gick ut var det sol och jättefint väder, sen typ hagel och snöblandat regn och så sol igen. Jaja, så länge snöhelvetet smälter så skiter jag i vad det är för väder. Även om det är trevligast med sol ;)

Efter gymmet imorse åkte jag hem o kasta i mig frukost, tog en snabbdusch för att sen skjutsa Oscar o hans kompisar till tåget. så nu är dom i Sthlm och roar sig. Sen åkte jag till mamma en sväng, sen åkte vi och mormor till brorsan o hälsa på. Trevligt! Fick mysa med min brorsdotter oxå, hon har ju blivit så stor. Hon blir 4 månader nu :) Hon och Tyra kommer ju ha sjukt kul ihop när dom växer upp :)

Nu har jag ätit lite och ligger på soffan med en liten terrorist som klättrar runt överallt. Snart kommer Simone så ska vi ha en liten myskväll med hårfix o grejer :)

Benpass

Kategori: Träning

Blev ben på gymmet idag, tungt benpass! Riktigt skönt. Ökade vikt på benpressen oxå, kändes bra! Nu kör jag på 80kg om jag kör 3x15. Tar mig sakta men säkert mot 100 :)

Kör alltid lite axlar, armar och rygg oxå. Men hann inte med magen idag. Får ta igen det hemma ikväll, brukar alltid försöka hinna med och avsluta med lite mage men idag hade jag tidspress. Längtar tills måndag då börjar ett nytt upplägg. Snart läggs resultaten ut för februari.

Hemmakväll

Kategori: Allmänt

Har bara vart hemma ikväll och tagit det lugnt med la familia. Riktigt skönt! Var så sjukt sugen på kött idag så åkte och köpte ryggbiff och gjorde potatisgratäng till. Men fy fan, köttet var skit! Senigt o jävligt! Så jag blev sur o maten fick va. Hatar när det inte blir som det va tänkt!

Passade på o mysa med älsklingen då han åker till Stockholm med grabbarna imorgon så då sover han kvar där. Det är bra att få lite tid ifrån varandra oxå men alltid lika skönt när man ses igen!

Blir till att sova nu då jag ska till gymmet tidigt imorgon. Måste hinna innan han åker, för sen är det jag o loppan resten av helgen :) Underbart!

Godnatt på er!

Lunch

Kategori: Mat

Dags för lunch och den består idag av färskpasta med kyckling, blandgrönsaker som squash, paprika, tomat och morot och massa goda kryddor! Mums!

Usch!

Kategori: Allmänt

Idag flyttar syrran med familj. Det är inte det minsta kul, tycker verkligen det är skittråkigt! Pratade med dom nyss och dom lyfter om 2 timmar. Kommer sakna dom massor och barnen :( Känns skittråkigt! Men som sagt, jag är glad för deras skull, jag vet ju själv hur det är när man vill härifrån. Jag flyttade ju oxå ett år...åh, saknar Australien när jag tänker på det.

Tur att det finns Facebook, instagram och Skype, då kan man ju hänga med lite iaf:) och så har man ju nån att åka o hälsa på..det gäller ju att se det positiva i det..haha.

Väntar på att lillan ska vakna, sen ska jag möta upp Maggan för en promenad i solen istället för att ligga här o grubbla.

Det är freeeeeedag :))))

Återhämtning

Kategori: Träning

Ligger på soffan och återhämtar mig efter morgonens spinningpass. Gick sjukt bra! Älskar känslan när man är klar :) Helt genomsvett och på skakiga ben går man därifrån, då vet man att man gjort ett bra jobb! Frukosten smakar extra bra efteråt och man mår bra!!! Så jävla värt!