halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Kvällsrunda

Kategori: Allmänt

Om solen fortfarande skiner när jag kommer hem tänkte jag ta en kvällsrunda. Kroppen skriker efter friskluft efter ett par dagar på kontoret med övertid och grejer. Håller tummarna och hoppas på det bästa! 

Bläää

Kategori: Allmänt

Tänker inte ens skriva nåt kul, man ska inte ens skriva när man är på sånt här skithumör men allt är inte en solskenshistoria hela jävla tiden och jag kan iaf va ärlig med det!

Jag och min kropp drar verkligen inte jämt just nu, vi är lite osams skulle man kunna säga. Känner mig bara bläää!
Nej vatten och gurka skulle man leva på ett par månader så att man kunde va i form nån jävla gång. Och det lär ju garanterat inte hända det närmaste halvåret iaf. Usch! Vissa dagar är värre än andra:(

SPA

Kategori: Allmänt

Haft en skön helg. Mått pissdåligt när jag vaknat både igår och idag men det har gått över under dan så det är skönt iaf. Undrar om det är något på gång. Igår började jag dagen med en jogg/pw runda, skönt att komma ut och rensa huvet lite. Sen frukost och dona här hemma. Samlade ihop massa grejer som ska till tippen och plocka lite. Åkte ut till mamma i stugan på en fika och sen hem och fortsatte, rensa rabatten, fixa Oscars cykel, en sväng till lekparken och så. Skönt att va ute!

Idag åkte vi och lämnade Tyra hos brorsan för att ta ett par timmar på Trosa Stadshotell & Spa. Sååå skönt! Spa:ade och sen gick jag och Fitri på varsin behandling medan grabbarna var kvar och bubblade och bastade. Snacka välbehövligt! Fotmassage, ben, armar, händer och hårbotten. Najs! Sen tog vi en lunch. Sen vidare till brorsan för att fira mig då jag fyller imorrn, så mamma kom oxå dit. Inget märkvärdigt, lite tårta bara. Firar inte så mycket mer, bara när det är halvjämna och jämna men 31 lixom. Sen ska man väl vara glad att man åldras:)

Nu lite film, sen sängen. Ny vecka imorrn! 

Kvalitetstid

Kategori: Allmänt

Igår kväll efter jobbet och middagen så gick vi ut på en liten promenad bort till stora lekparken. Så mysigt! Vi träffade på intressanta sniglar, jag fick handla i Tyras kiosk, det klättrades, gungades och åktes rutchkana. Älskart! Tid med min familj, det är då jag mår som bäst<3


Möhippa

Kategori: Allmänt

Som sagt så var det möhippa för Sylvia i helgen och vi höll till i Sthlm. Började med att hon blev tagen utanför gymmet när hon kom ut från sitt pass, innan dess hade några av tjejerna varit hemma hos henne och plockat ihop kläder och sånt hon behövde under dagen. Vidare till Room Escape för första aktiviteten, jäkligt kul faktiskt. Dom har olika rum med olika teman, min grupp hamnade i bunkern och de andra i banken. Där kommer man in i ett rum och har 60 min på sig att hitta ledtrådar, knäcka koder och ta sig till slutmålet. Sjukt klurigt men kul och vi klarade oss med 2,5 min tillgodo :) Sen blev det lunch på Vapiano, där finns ju nåt för alla. Tror vi var 3 eller 4 möhippor där samtidigt. Vidare till aktivitet nr 2, det blev lite back to the roots-tema och afrikansk dans på Urkraft. Sjukt kul! Dusch, ombyte och lite skumpa och sen vidare hem till en av tjejerna på söder där vi caterat mat, sååå gott! Massa småplock, olika röror och så! Mums! 

Där blev det sen lite dricka för de andra, lite frågor till bruden för att se hur väl hon känner sin blivande man osv. Skönt att bara få umgås en stund. Jag avvek vid midnatt då jag var dödstrött och skulle köra hem. De andra skulle vidare till Berns där vi fixat listan och gratis inträde men dom tyckte det var så mysigt hemma så dom blev kvar. 

Lyckad dag:) Och snart är det bröllop!!!

Vad händer

Kategori: Allmänt

Ja händer? Jo fullt upp som vanligt, hinner inte riktigt med att uppdatera här. Möhippa, 3 husvisningar och ett kalas i helgen. Rolig och intressant helg, får vi se vad det ger. Uppdaterar mer i veckan om vad vi gjorde och lite pics ;)

Bjuder på den här så länge:)


Alltid likadant

Kategori: Allmänt

God morgon!

Att jag aldrig lär mig. Ska alltid vara ute i sista sekund. Ikväll har vi vårfest med jobbet och maskerad, men har jag fixat något än? Nej! Hade full panik igår kväll och försökte komma på nåt, men inget funka. Så nu måste jag åka ner på stan på lunchen och fixa det här. Behöver ju inte vara nåt avancerat, men nånting iaf. Wish me luck!

Veckan har gått fort annars och imorgon är vi lediga:) Ska bli SÅ skönt! Jobbar dock fredag så jag har inte långhelg som många andra men det gör inte så mycket. Är ju bara en dag och sen är det helg igen. Hoppas på bra väder! 

Önskar er en toppendag!

Ruskväder

Kategori: Allmänt

Igår vaknade man upp till strålande sol och med ett leende. Idag var det inte riktigt lika kul, grått och mulet. Men ska jag vara ärlig så känns det helt ok för vi måste verkligen städa upp och dona här hemma och sen ska vi på föreningen årsstämma, pisstråkigt men man vill ju vara lite uppdaterad.

Njöt av solen igår iaf, började med en promenad till Ica för inhandling av frukost, sen åkte jag och mamma till graven och gjorde fint. Igår var det 3 år sedan pappa dog. Fattar inte vart tiden tar vägen. Sen åkte jag, Oscar och Tyra ner till hamnen och åt en lätt lunch och lite glass för att sedan spendera tiden i lekparken. Tyra älskar att vara där. Vi skulle egentligen ha åkt till Oxelö marknad men struntade i det sen ändå, det var så dåligt förra året så vi hoppade. Sen handling och hem för mys. Skön lördag!

Så, som sagt idag blir en fixardag. Ska bli skönt att få lite ordning och reda här hemma:)

Semipermanent mascara

Kategori: Allmänt

Tänkte jag skulle göra ett litet inlägg om den nya grejen jag håller på och testar. Var så sjukt trött på att sminka mig och kleta på mascara varje morgon för att sedan gnugga av varje kväll, bara färgning funkar ju inte för då får man ju fortfarande inte dom där fylliga fransarna man vill ha och förlängning är inget för mig. För mycket underhåll och rätt dyrt med för min smak. 

Så då fick jag höra talas om den här nya semipermanenta mascaran som man går till salong och fixar som ska hålla 3-4 veckor. Måste testa var min reaktion. Sagt och gjort. I onsdags var jag där hos Lina i Södertälje. Lite info om vad som görs:
Jag kan säga att det var väldigt avkopplande så jag lyckades t o m somna ett par gånger. Är riktigt nöjd än så länge, ser ut som att jag har mascara på mig hela tiden. Sååå skönt när man vaknar på morgonen och typ är "redo"
att sticka iväg. Testade även att duscha med det idag, var lite nervös om det skulle släppa eller nåt men det gick hur bra som helst och inget blev förstört. Nu får vi se hur länge det håller, jag håller tummarna och än så länge är jag helnöjd! Det kostade 595:- så billigare än förlängning + att det inte sliter på ens egna fransar:) Lite bilder på hur det blev på mig, observera att kl är 5-6 på morgonen på före/efter-bilden så jag ser väl inte aspigg ut men det bjuder jag på ;) Är ju rätt stor skillnad iaf!

11timmars

Kategori: Allmänt

Drog av ett 11-timmarspass på jobbet idag, åkte in redan kl 5 imorse. Need i say more? Totalt hjärndöd nu. Tog en promenad efter middagen för att få lite lift och rensa huvudet så det var skönt. Nu sova och ladda om för en ny dag. Ge mig helg tack!!!

Provade på en ny grej idag oxå, Mascara 4weeks. Uppdaterar er mer om det när jag är lite piggare :)


Söndagsbrunch

Kategori: Allmänt

Lite sovmorgon och brunch med tjejerna på Voyage fick starta söndagen.  Skönt att bara sitta och äta gott och snacka skit ett par timmar.  Sen kom Fitri med familj förbi på en snabbfika då de skulle vidare till Oxelösund för match. Mysigt att få ses en stund:)

Sen blev det storhandling, laga middag och slappa på soffan. Var så sjukt trött så det fanns lixom inte energi kvar till nåt annat. Och så kom ju Bella förbi oxå med lite glass, eller lite var väl inte riktigt rätt ord. Mycket glass!! Hon jobbar ju på GB så de får ju tag på partier ibland, så igår kom hon med en hel drös Ben & Jerrys, Piggelin, Magnum och nåt annat. Livsfarligt! Hela frysen är full! Ska ju försöka hålla på det där ;)

Nu är det måndag igen och jag är tillbax på jobbet. Haft en helt utomordentlig helg och verkligen haft tid att träffa vänner och umgås med familj! Bästa!


Underbara helg

Kategori: Allmänt

Började helgen med att fira  Valborg tillsammans med Sara & Andreas. Blev lite grill och kolla brasa. Kallt som fan, men det var mysigt! Stor brasa oxå så barnen var ju överlyckliga:)

Fredagen började jag med en löprunda uppe i Ekens. Som jag saknat det stället, hur skönt som helst att vara tillbaka där:) Sen blev det en heldag med Maggan & John. Korvgrillning i skogen, middag och film! Hur mysigt som helst<3 Ungarna somnade skavfötters tillsammans i Colins säng efter en lång dag fylld med lek och bus.

En helt underbar start på en helg som fortfarande inte är slut. Idag har vi varit trötta och mest slappat. Lunchat med mamma på stan och tittat runt lite. Morgondagen ska börjas med hotellfrukost på Voyage med Carro, Maggan och Fia. Kommer bli guld! Sen får vi se vad dagen erbjuder!

Bästa helgen!!!