halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Kolmården

Kategori: Allmänt

En heldag på Kolmården väntade i lördags. Vi fick sällskap av Simone, Thomas & Nellie. Hade en toppendag bland djuren och det var så härligt att se Tyra så glad<3 Delfinshowen var nog favoriten även i år. Sen fick hon även gå på bamses dockteater och åka karusell, klappa getterna, grisarna och en kamel:) 
Allt som allt en riktigt bra utflykt. Vi åker ju med Oscars jobb varje år, sparar man sjukt mycket pengar på. Det är löjligt bara vad entrén kostar där. Så då passar vi på. Tredje året nu och har vart lika bra varje gång och så blir det roligare ju äldre Tyra blir.

Helt slut när vi skulle hem, Tyra däckade på vägen till bilen och det var nästan så vi ville göra oxå;) Men middag var vi ju tvungna att ha, så vi åkte raka vägen till Skärgårdsvåfflan och åt middag med Micke & svärmor som fyllde år. Fick äntligen prova på deras matvåffla med Skagen och satan vad god den var!









Kommentarer


Kommentera inlägget här: