halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Balsam

Kategori: Allmänt

En helg med helt underbart väder, kvalitetstid med både vänner och familj, det är som balsam för själen! Känner mig utvilad, glad och harmonisk för första gången på ett bra tag. Så otroligt skön känsla. 
 
Nu nu är jag redo för en ny vecka och allt som kommer med den:) 
 
I fredags hängde jag och Tyra med Simone, Nellie, Sara och Jacob. Hur mysigt som helst! Satt och snacka skit tills sent in på kvällskvisten:) Lördagen började med en tripp till lekparken i 2 timmar efter Tyra fått sin välling, sen gick vi till Ica och köpte frukost och gick hem och väckte Oscar som hade lite sovmorgon. Dagen fortsatte med rensning och fix här hemma och sen åkte vi ut till svärmor för middag med resten av c:o.
 
Idag fick vi sovmorgon allihop då Tyra sov ända till halv 11!!! Aldrig hänt! Det blev en liten promenad, besök i lekparken och bara njutit av det fina vädret. Sen blev det lite handling och besök hos brorsan och Petra för att fira Haley som fyllt 1:) Helt underbar helg! Nu hoppas vi på en bra vecka!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: