halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Söndagsbrunch

Kategori: Allmänt

Lite sovmorgon och brunch med tjejerna på Voyage fick starta söndagen.  Skönt att bara sitta och äta gott och snacka skit ett par timmar.  Sen kom Fitri med familj förbi på en snabbfika då de skulle vidare till Oxelösund för match. Mysigt att få ses en stund:)

Sen blev det storhandling, laga middag och slappa på soffan. Var så sjukt trött så det fanns lixom inte energi kvar till nåt annat. Och så kom ju Bella förbi oxå med lite glass, eller lite var väl inte riktigt rätt ord. Mycket glass!! Hon jobbar ju på GB så de får ju tag på partier ibland, så igår kom hon med en hel drös Ben & Jerrys, Piggelin, Magnum och nåt annat. Livsfarligt! Hela frysen är full! Ska ju försöka hålla på det där ;)

Nu är det måndag igen och jag är tillbax på jobbet. Haft en helt utomordentlig helg och verkligen haft tid att träffa vänner och umgås med familj! Bästa!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: