halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Stockholm

Kategori: Allmänt

Igår bar det av till Stockholm efter jobbet. Jag, syrran, Sara & Linn. Det blev middag på Koh Pangan på söder. Jättemysigt ställe och riktigt god mat. Thaimat. Drack även en himmelsk mango shake. MUMS! 

Sjukt kul kväll. Kan ju inte bli annat när vi ses:) Sen lyckades vi bli stoppade av polisen på vägen hem oxå, resulterade i rätt mycket skratt där med av både oss och polisen, syrran kan fan snacka sig ur vad som helst..haha!!


Asså varför gör man inte sånt där oftare? Åker till Sthlm och går ut och käkar eller nåt annat? Det är ju riktigt najs och skönt och komma ifrån Nyköping lite. Jag ska fan börja göra det iaf 1 gång i månaden. Sluta va så jävla bekväm och ta mig ut! 

Idag blev det oxå en tripp till Stockholm, men denna gång i jobbet på kundbesök. Bra besök som vi avslutade med en lunch. Imorgon är det fredag igen. Vart tog veckan vägen???


Kommentarer


Kommentera inlägget här: