halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Helgen

Kategori: Allmänt

Helgen spenderades med vänner och familj. Det har vart så jävla mycket senaste veckorna så nu ville jag ha en helhelg med Tyra. I lördags blev det Trosa marknad med allt som hör till. Lunchen intogs på gräsmattan i hamnen så alla ungar kunde leka i lekparken och Tyra fick ett fin rosa Hello Kitty-keps som hon valde ut. Hennes favorit:) Träffade även Sanna som jag bodde ihop med under gymnasiet, sjukt kul!!! Vi har typ inte setts på 7 år. 

Sen blev det grill och lite drinkar hemma hos Jeppe & Heidi och övernattning hos Fitri & Timmy. Ungarna lekte och tittade på film och Tyra var i sitt esse, hon älskar när vi är många. Vi hoppade även massa studsmatta och jag blev som barn på nytt, sjukt kul!!!

När vi kom hem åkte vi ner till hamnen och käkade på smått & gott, gick förbi aktersnurran för en glass och sen en sväng till lekparken. Om Tyra var nöjd med helgen? Skulle tro det:) Om mamma var nöjd med helgen? Bästa!

































Kommentarer


Kommentera inlägget här: