halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Åka buss

Kategori: Allmänt

Vaknade runt halv 8, tog det lite piano typ en halvtimme och gjorde sen iordning frukost. Älskar helgerna när man får sitta och äta frukost i lugn och ro. Äter ju alltid på jobbet under veckorna. Gjorde lite nytta och städade av huset, tvättade och tog hand om disken och medan jag gjorde det åkte Oscar och storhandlade - teamwork:)

Lite lunch i magen och sen skulle vi egentligen tagit en promenad till Arnö för att hälsa på Oscars bror och sedan bussen hem, men eftersom det blåste så jävulskt och var iskallt så blev det buss både dit och hem. Allt enligt Tyras önskemål då hon tjatat halva veckan om att hon ville åka buss:) Sötnöt! Hon va så nöjd så! När vi kom hem åkte jag iväg till gymmet för lite spinning och sen ett rygg & magepass på det medan älsklingen började förbereda maten för veckan. Sjukt skönt att köra igenom kroppen och nu är jag sådär skönt trött.

Kom hem och gjorde middag medan älsklingen badade lillan, käkade, duschade och nu har vi landat i sängen för att glo på en film innan det är dax att sova. Skön och produktiv dag, men ändå helt utan stress. Love it!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: