halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Ledig!

Kategori: Allmänt

Så skönt med en ledig fredag! Verkligen njutit av dagen och vilket väder oxå. Dagis var stängt så jag och Tyra har hängt hela dan, soffmys, besök hos bm, häng med Maggan, Colin & Maison..hur skönt som helst!

Allt var bra med bebis, mysigt att Tyra fick följa med oxå. Hon tyckte det var spännande ett lyssna på hjärtljuden och vara med:) Fick tid hos läkaren i början av oktober oxå för att se hur det gått med ryggen och foglossningen. Så vi håller tummarna att det hjälper med vattengympan och tensen nu! 

Blev en kvällsfika på Espresso House med Jutta igår. Sjukt mysigt dom har fått det på deras servering där och speciellt nu när det börjar bli mörkt ute. Update och massa snack och vips hade timmarna gått :) Fick även färga ögonbrynen och fransarna igår, äntligen!!! Verkligen inte en dag för tidigt! Så nu får man äntligen känna sig som människa igen;)

Nu tar vi helg här hemma och njuter av ledigheten! Gör det du med!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: