halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Effektiv

Kategori: Allmänt

God kväll :)

Idag har det vart fullt upp här hemma. Passade på och va lite duktig och rensade upp och möblerade om i förrådet och flytta vissa grejer till garaget. Behövdes verkligen! Bara man öppnade förrådsdörren tog det stopp men nu är det fritt fram och tom barnvagnen kommer få plats där ute så vi slipper ha den i hallen :)

Har även hunnit hänga med grannarna här ute på gårn' :) Det är ju som ett litet kollektiv när solen kommer fram :) Hur mysigt som helst, det har fikats, babblats och intagits lite alkoholhaltiga drycker. Men bara lite lagom :) Oscar slutade tidigt oxå så han har oxå hjälpt till med rensningen och Tyra satt i vagnen med massa nya leksaker och va nöjd. Så kom mamma förbi på en kaffe oxå och nu är middagen intagen.

Så fullt ös medvetslös alltså. Riktigt skönt och va ute en hel dag! Imorgon bitti väntar dop, så det blir en lugn kväll idag och sen blir det kanske grill med grannarna till kvällen.

Ha en toppenhelg!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: