halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Tillbaka till vardagen

Kategori: Allmänt

Helgen flög förbi och nu är det måndag igen. Den här veckan börjar Tyra dagis!!! Åhh börjar bli lite nervöst, men ska samtidigt bli jättekul!

Lördagen började med ett par timmar på stranden. Blev Jogersö den här gången. Galet mycket folk, men så skönt för det fläktade lite oxå så det inte blev för varmt. Efter det mötte vi upp svärmor och Micke för lunch på stan. Dom tog även med sig Tyra hem så vi kunde gå på lite galej :)

 

Blev fest i Malmbryggshage! Hade jättetrevligt! Grabbarna låg i poolen tills dom blev russin ;) Sen blev det en sväng till stan. Började på Mikes då parken var öppen, stannade väl runt 1 timme men bytte sedan till O'Learys. Det var alldeles för mycket smått på Mikes och andra stället var såå mycket bättre så jag är glad att vi gick dit sen! 

Sen blev det en lång promenad hem. Det var väntetid på taxi på 1 timme så vi promenerade hem istället. Fick man ju lite extramotion iaf :) Men det var en bra kväll!

 

Igår var vi ute hos svärmor och grillade, badade och hämtade hem våran efterlängtade lilla skrutt. Saknar henne galet när hon är borta. 

 
Nu börjar veckan men idag ska vi nog bara ta det lugnt, behöver handla och städa lite.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: