halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Familjemys

Kategori: Allmänt

Idag har det vart full rulle hela dagen. Efter träningen blev det till att få i sig frukost, slänga sig in i duschen och göra sig iordning. Oscars pappa och syster kom på besök först. Tyra fick en rolig present av farfar och var hur glad som helst. När dom åkt kom nästa, Oscars mamma och Micke. Lillan sov en stund och vaknade sen ännu mer hängig med feber så krafterna var slut. Blev alvedon och vila för henne nu. Men hon gillar när farmor och Micke kommer. Hon älskar uppmärksamhet och alla gullar ju med henne hela tiden :) hade tänkt träffa min syster idag oxå men hon har blivit magsjuk så vi får ta det nån annan dag. Familj ska man umgås med och ha nära!

Fick ett trevligt erbjudande om lite häng och vin på Fika ikväll oxå men avböjde. Känner att jag vill vara hemma och ha familjemys idag:) Så jag o älsklingen ska fixa lite gott plock och mysa upp oss i soffan framför en film och vaknar lillan får hon komma ner o mysa med oss. Ibland är det sjukt skönt med såna här dagar, håller ni inte med?

Ha en bra lördagskväll!!!

Familjen betyder allt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: