halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Back to reality

Kategori: Allmänt

Trevlig kväll igår! Var ju först över hos grannen på årliga korvfesten, käka korv, snacka skit och drack lite vin. Sen vidare hem till Jutta och häng med brudarna. Skön kväll så länge vi va hemma men utgången var ett totalt fiasko...haha! Tog oss till Lotsen först och där var det dött, hängde kvar ett tag för o se om det blev bättre men icke. Vidare till Hamnmaggan som var proppfullt...för proppfullt. Fy fan, gick inte att röra sig så vi sket i det och gick hem. Bättre så!

Vaknade pigg imorse strax efter 10. Har fixat en del hemma idag, man var ju tvungen att passa på när Tyra inte var hemma. Sen åkte jag och älsklingen ner till hamnen för lite räkor på Rökeriet :) Så gott och perfekt väder för att sitta där nere och äta :) Efter det kom älskade lilla skruttungen hem och faster Bella och Jacob blev bjudna på tacos som tack för hjälpen.

Riktigt skön dag ändå och imorgon kommer vi tillbaka till verkligheten och Oscar börjar jobba igen :((( Vill inte! Men vi har ju helgerna så sommaren är ju inte slut än :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: