halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Lite update

Kategori: Allmänt

Lite uppdatering vore kanske på sin plats:)

Midsommar var grymt! Var ju hos Maggan & John. Hur mysigt som helst, vi käkade sillunch med allt som hör till. Efter lunchen anslöt även Fia och Christian med deras grabb. Det blev lek med barnen, grill, snack, tårta, lite vin & drinkar:) Vi hade en helt fantastiskt trevlig dag/kväll. Kom inte hem förrän vid 3 men det går fort när man har roligt:) Skönt iaf att inte vakna bakis efter ett midsommarfirande, blev alldeles lagom med alkohol. Första midsommaren med barn, så det blev ju ett lite annorlunda firande än man är van vid. Jag kan säga att det här var fan så mycket bättre :))) Kommer lite bilder när jag lagt in dom i datorn.


Igår bar det av ut till svärmor. Där var huset fullt med folk. Vi var runt 30 pers och det blev tipspromenad, 5-kamp och grill. Riktigt trevligt, men man var sliten efter alldeles för lite sömn. Kom hem vid halv 1 och stupade i säng!

 

 
 Idag har vi legat på soffan halva dan och kollat på film och bara vart. Sjukt skönt! Sen tog vi oss till hamnen för lite minigolf, men dom tog inte kort och vi hade inga kontanter på oss så vi gick och åt lite glass istället. Nu hemma och fixar lite mat, blir kött ikväll = MUMMA!

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: