halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Bra dag

Kategori: Allmänt

Idag åkte vi ut och hälsade på Jenny & the family:) Askul tyckte Tyra som älskar andra barn och människor. Blev bjuden på lunch oxå bortskämd som man är, mycket trevligt och gott me! Tyra somnade i bilen redan innan vi rullat iväg därifrån helt slut. Sen åkte vi hem o vila lite. Även jag tog en liten powernap :)

Nu ikväll blev det gymmet med världens finaste Maggie! Hon är så jävla underbar den människan! Är sjukt glad att vi hittat varann! När man känner sig lite nere o har vart på dåligt humör, vad gör hon. Jo då kommer hon med ett fint kort och en present, hur go får man va!! Vi hade ett grymt bra pass oxå, UTAN belastning på fötterna. Imorrn ska vi testa styrkemix första gången, känner på mig att den kan va ett riktigt bra pass.

Nu blire sängen! Trött som ett as ;)
Är lite dålig på att ta kort ibland, så dessa snodde jag av Jenny. Tyra och Pelle plutt dom bekantar sig och leker med varann:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: