halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

God morgon söndag

Kategori: Allmänt

Hade en skön kväll igår, rensade lite här hemma, snabbmiddag i form av makaroner och bacon då ingen av oss orkade fixa nåt ordentligt och sen började det med lite vin och kortspel här hemma bara jag och älsklingen. Man gör sånt alldeles för sällan, spelar kort alltså. Rätt skönt att umgås lite istället för att bara sitta framför dumburken och glo.

En bit in på kvällen ringde grannen och frågade om vi inte skulle komma över dit då dom var ett par stycken som satt där, och så blev det. Vi svira in lillan i en filt och gick över. Snacka lite skit och drack lite vin. Blev väl ca 2 timmar, sen gick vi hem igen. Lillan är ju så lätt så, man kan ha med henne överallt. Sen skulle jag ju aldrig ta med henne på en fest-fest där det är livat och fylla, man får ju välja sina tillfällen :)

Här i huset behöver vi iaf ingen väckarklocka, 06.30 vaknade Tyra som vanligt. Så nu är det full rulle, men hon somnar väl om snart. Brukar va uppe lite mer än en timme sen blir hon trött igen.

Idag ska vi försöka hinna med att rensa lite till, iom att vi inte gjorde alltför mycket igår. Men om inte annat är Oscar ledig imorrn oxå, så tid finns ju :)

Ha en skön söndag!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: