halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Underbar dag

Kategori: Allmänt

Vi har haft en supermysig dag:) Ni vet dom här kompisarna man har som det kan gå hur lång tid som helst utan att man ses o sen när man gör det är allt ändå som att man sågs igår. Så har vi haft det idag. Var hos Fitri med familj och firade deras yngsta, lilla Nolie som fyllde 2. Tiden går så sjukt fort. Vi har haft det supertrevligt! Det var vi, Fitri, Timmy, PG, Lizette, Heidi, Jeppe och alla ungar, totalt 8 st så det var fullt ös! Detta är barndomskompisar till mig och det är sjukt kul att vi fortfarande ses efter över 20 år. Vissa oftare och vissa mer sällan. Vi har hängt sen kl 2 idag och sen tog vi en spontanare och alla stannade kvar och käkade ihop o så på kvällen. Så vi kom nyss hem. Verkligen en kanondag med mycket skratt och full rulle :)

Var ju på barnbasaren en sväng oxå men det var varmt och galet med folk så man orkade ju inte gå runt så länge där inne. Kom iaf hem med en tröja.

Här har vi lilla födelsedagsbarnet! Tog kort på dom andra barnen oxå men dom var ju aldrig stilla så dom blev suddiga allihop.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: