halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Äntligen

Kategori: Allmänt

Hallå i regnet!
 
Underbart väder vi har. Det är likadant som varje år, sol i 3 dagar och sean regn till och från i 3 veckor. Svensk sommar i ett nötskal. Tråkigt men sant.
 
Igår fick vi äntligen ordning på rabatten på framsidan. Så nu har vi planterat rosbuskar och lite andra blommor, blev superbra. Så skönt att ha det klart! Så nu kan man koncentrera sig helhjärtat på baksidan, där är det fortfarande massor som ska göras. Det tar vi tag i i helgen och nästa vecka, för efter fredag så kommer ju Oscar oxå va hemma så då blir det lite enklare. Ska bli så skönt och kunna få lite mer gjort under veckorna oxå och inte bara vara låst till helgen. Tycker ändå det är rätt kul o hålla på o pyssla.
 
Hade tänkt ta oss ut och leka i sandlådan och sånt idag, men med det här vädret håller vi oss inne. De blir lite städ och fix istället. Och lek mellan varven, så man håller lilla damen nöjd oxå :)
 
Såhär kommer det se ut vid vårt staket i sommar :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: