halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Update möhippa

Kategori: Allmänt

Så, möhippa i lördags. Började med kidnappning, lagom chockad hon som trodde hon skulle till Kolmården med familjen :) Startade med lunch och lite dricka på vallarna, underbart väder och hur mysigt som helst. Drog av en 3-kamp oxå som mitt lag vann :) 

Sen lekte vi sångfåglar på Bartos Media och spelade in en låt, sjukt kul faktiskt även om man inte är så bra på att sjunga, det blev promenad genom stan och hem till Linn för skumpa och snittar, sen lite  pampering av bruden som fick håret färgat, lite hårförlängning, lockar och smink. Middag på St Anne och sen blev vi kvar. Skulle egentligen gått hem för lite förfest efter middagen och sen kanske vidare nån annanstans men tiden drog iväg och vi blev kvar och sen orka ingen gå och köa nån annanstans. Inte askul sen lite senare, lite dålig musik och lite väl mycket äldre folk men vafan. Vi hade iaf en grymt mysig och rolig dag :)
















Kommentarer


Kommentera inlägget här: