halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

30-årsfest

Kategori: Allmänt

I lördags blev det 30-årsfest för Fitri, jag hade sagt att vi inte kunde komma för att vi skulle vara i Turkiet och dök upp som en överraskning :) Hon fattade ingenting och började gråta, vad fan gör ni häääär?? Haha! Klart man vill va med och fira sin bästa vän. Dom hade gjort jättemysigt med partytält och belysning i hela trädgården, vi hade en toppenkväll. Lika kul som vanligt och hela gamla gänget var samlat. Trivs så sjukt bra i det sällskapet, och det är så kul att vi fortfarande umgås efter så många år.
 
Det var olika lekar och en form av twister som provade allas vig- och uthållighet, head to ass, oh yes.. haha. Det kramades sönder ballonger och sprangs stafett med citroner. Festen pågick tills solen gick upp och det var en öde gräsmatta jag lämnade för några timmars sömn.
 
Vi sov kvar och dagen efter hade vi bakishäng ute på gräsmattan och flera av dom som varit med kvällen innan kom över och snackade skit! Kokt korv, snacks, sol och massa skratt. Perfekt!
 


































 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: