halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Hemma igen efter en alldeles underbar helg nere på västkusten. Vi kom fram sent torsdag kväll så det var typ bara att gå och lägga sig, man blir trött efter ett par timmar i bil och så hade vi ju jobbat hela dagen oxå.
 
I fredags blev det stranden, sol och bad på klipporna, lite krabbfiske och så hitta vi massa sjöstjärnor. Jag tycker det är lite läckert att vi har sånt :) Det är så himla fint nere på västksuten och vilken skillnad på vatten. Sen blev det mixed grill med massa gott och häng ute på altan in på småtimmarna.


Lördagen gav vi oss ut på havet hela dan, hur underbart! Ett försök till makrillsfiske, men inget napp. Sen la vi till vid en klippa. Hur fint som helst, en egen liten sandstrand, klippor och som en liten lagun att bada i. Vi gick på jakt i vattnet och hitta sjöstjärnor, krabbor, rödspättor och lite annat smått och gott. Tyra sov på stranden, helt slut efter att ha åkt båt ;) Till kvällen var vi alla trötta så det fick bli pizza.Tur med vädret hade vi oxå, där vi var va det strålande sol hela tiden, och när vi åkte hemåt med båten såg vi ovädret bakom oss med blixt, åska och ösregn och när vi kom hem så hade det redan vart där medans vi var iväg så vi slapp :) Tack för den :) Barnen har lekt som galna och som vi skrattat!


Söndagen spenderades hemma, bara umgicks och va. Rätt skönt. Sen tog vi en sväng förbi Freeport innan det bar av hemåt. Det är en stor outlet med typ alla märkesbutiker. Inte alltför imponerad om jag ska va ärlig, trodde det skulle va bättre. Sen var vi fast i bilen ett par timmar till och landade hemma vid 22-tiden. Skönt att komma hem och fortfarande ha en dag ledigt hemma. Så nu blir det frukost så får vi se vad vi hittar på idag :)
 
Har iaf haft en toppenhelg! Älskar semester!









 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: