halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Turkiet/Alanya

Kategori: Allmänt

Så med ganska kort varsel så bokade vi ju en resa till Alanya. Vi åkte dessutom själva och Tyra var hemma med faster Bella och farmor. Klart det var jobbigt att lämna henne och vi saknade henne massor under tiden vi var borta, men det var även härligt att få lite tid för varandra och bara vara vi i en vecka. Vi hade det helt underbart!!!
 
Jag måste säga att jag blev positivt överraskad över hur fint det var. Både stranden och omgivningarna. Vi startade veckan med att gå på hamam (turkiskt bad), där fick vi saltskrubb, ångbastu med eucalyptus, isbad, vanlig bastu, poolhäng, lerbad, kroppspeeling, skummassage och sedan oljemassage. Allt detta för 200:- per skalle, Sjukt värt! Var på ett riktigt bra ställe och man var helt mör i kroppen efteråt. Tog typ totalt 4 timmar tills vi var tillbaka på hotellet igen.
 
Hotellet var helt ok, inget märkvärdigt men bra läge nära stranden och stan och en galet stor balkong med fin utsikt över slottet och bergen. Dock hårda sängar, så man sov ju inte som en drottning ;) Men det var riktigt skönt att promenera överallt. 2-rumslgh, så vi hade sovrum och vardagsrum/kök.
 
Sen har vi solat, badat, ätit gott, druckit lite drinkar, strosat runt, shoppat och bara vart. Ingen stress, inga ställda klockor och inget att bry oss om förutom oss själva. Vi hade en riktig kanonvecka!!! Det var över 40 grader på dagarna och 30 grader på nätterna, så i varmaste laget för min del, men det gick. Kvällarna och nätterna var nästan värst för då var det så fuktigt ute så man blev ju helt blöt bara man gick ut, det där med utsläppt hår fungerade inge vidare där..haha.
 
Vi kommer nog lätt att åka tillbaka till Turkiet fler gånger. Supernöjda! Här kommer lite bilder från veckan.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: