halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Bröllop, midsommar...,

Kategori: Allmänt

Sista tiden har gått i ett. Förra helgen var det bröllop för Sylvia & Martin. Dom hade tur och vädergudarna med sig för det var varmt och strålande sol. Vigseln var dessutom utomhus så det hade varit jobbigt annars. Jag var tärna och åkte  till Fanny på morgonen för att bli sminkad och fixad i håret. Lika nöjd som förra gången:) Hon är jätteduktig! Vigseln var jättefin nere vid vattnet. Hon såg strålande ut! Älskar bröllop då man verkligen känner kärleken i luften:)

Sen blev det jobb igen och veckan svischade förbi. Massor att göra som vanligt och midsommar i sikte. Och självklart har det regnat hela helgen nu när man väl vart ledig. Jag är så trött på detta väder! På riktigt! Vore det så fel och ge oss lite sommar när vi lever i mörker typ 9 månader om året ändå.

Vi hade dock en bra dag ändå trots äckelvädret. Vi startade dagen med midsommarlunch hos Simone och Thomas i Stigtomta. Mycket trevligt. Det böev sedvanlig lunch med sill och potatis med tillbehör. 

Sen bar det av vidare ut till Enstaberga för bröllop för Madde & Johan. Vi hade tyvärr inte fått barnvakt så vi var iaf med på vigseln. Jättefint var det och hon strålade. Dom hade dock inte lika tur med vädret som sagt och det regnade:( 

Efter bröllopet åkte vi hem och bytte kläder och styrde mot Trosa och Sara & Robban där vi skulle fira vidare med grill och goda vänner. Hade en riktigt mysig kväll och Tyra hade jättekul tillsammans med dom andra barnen :) God mat och dans runt stången!

Igår tog vi igen oss lite och var bara hemma. Städade lite och låg på soffan. Det spöregnade ändå hela dagen så det gjorde inget. Idag blir det kalas för Dexter hos brorsan, redan ett år lillfisen!

Magen fortsätter att växa och imorrn är det besök hos barnmorskan:)

Det var uppdateringen för denna gång. Nu när det lugnar ner sig lite så kommer jag nig ha lite mer tid för detta:)

Kommentarer

  • Fanny säger:

    Tack goa du. Kul att höra att du vart nöjd. <3

    2015-06-21 | 18:56:13

Kommentera inlägget här: