halfmysize.blogg.se

Hej! Här får ni följa med i min vardag, där det blir en kombination av livet som småbarnsmamma och lite annat smått och gott. Kul att ni ville titta in!

Myshelg

Kategori: Allmänt

Helgen är återigen slut, men den var bra! Riktig myshelg! Lördagen spenderades med Tyra halva dagen, sen åkte hon till farbror Victor & Emelie för sleepover:) Fitri & Timmy kom hit och vi drog oss först ner till hamnen för lite minigolf, där jag självklart vann;) Strålande sol och varmt. Sen blev det rökeriet och jag som har en liten förkärlek för räkor just nu var i himlen!! Det blev både toast Skagen & rökta räkor. Sjukt gott va det! Sen blev dom kvar till midnatt nån gång.

Söndagen startades med sovmorgon till 10, pw i ekens en timma, (typ döden i den värmen), sen frukost/lunch, vidare till Arnö för att hämta Tyra och så iväg till Maggan & John för fika och häng:) Fia & Kristian var oxå där. Mysigt o bara snacka skit o hänga lite och ungarna lekte och badade i poolen:) Avslutade med att titta på ett hus. Gillar det skarpt, men vi ska titta på ett annat på torsdag oxå får vi se:) Och vips så var helgen över!

Nu kör vi igenom den här veckan så vi kan ha helg igen, eller vad säger ni?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: